Hvorfor må jeg alltid forklare meg?

Altså, er det noe jeg har lyst til å snakke om som jeg kjenner meg så utrolig igjen i så er det hva folk tenker om mine meninger. Hver eneste gang jeg kommer med en tanke, mening, i det heletatt noe å si, så finnes det alltid personer som lurer på hvorfor jeg mener det, hvorfor jeg tenker det, hvorfor jeg i det heletatt gidder å mene det jeg mener. Folk som himler med øynene bare jeg begynner å åpne munnen min. For alt som kommer ut av munnen min er jo helt feil, det er jo bare mitt syn på ting, ordene som kommer ut er formet ut av mitt hode. Det jeg som har skapt ordene, det er jeg som har tenkt disse tankene og skal jeg ikke få lov til å mene det jeg mener?

Noe jeg mener er visst helt feil bare fordi noen andre mener noe annet, tankene mine er visst helt urelevante og jeg gjør jo absolutt ingenting for å gjennomføre alt jeg tenker på. Eller? Jeg kan ikke engang prøve å engasjere meg i ting før planene og målene mine er helt feil. Stadig ser jeg folk rister på hodet når jeg har sterke meninger om noe, bare fordi jeg ikke klarer å formulere meg på måter de skulle ønsket. Jeg har en ting å si der, og det er at vi alle er forskjellige. Tenk så kjedelig det skulle vært om du og jeg hadde vært like, om vi hadde tenkt det samme eller vært enige i alt?

Kan ikke folk bare gi seg? La mine meninger være mine meninger? Det er helt greit å komme med argumenter og kommentarer på ting. Men, ærlig talt, må jeg forklare meg hver eneste gang jeg åpner munnen min?

Lørdagstur

Nå har jeg endelig fått satt meg ordentlig ned etter en ganske så slitsom dag, jeg er ihvertfall sliten. Eneste jeg faktisk har gjort i dag er å gå en tur, men jeg gikk ned til mormor og Arne en tur, så jeg har jo vært på besøk i dag også. Turen var vel på en mil, ikke så veldig langt, men jeg kjenner at jeg er sliten. Når jeg kom inn til mormor fikk jeg kaffe, og vi bare satt å snakket litt. Det var utrolig koselig! Det jeg hater med å reise på besøk nå på diett er at jeg ikke kan spise noe, som i dag, jeg måtte takke nei til bløtkake. DET er pain.

I morgen er det tid for neste teamsamling, det blir spennende å få litt mer hjelp og tilbakemeldinger. 

Har dere vært ute av huset i dag?

Lørdagsfrokost

God morgen.

Nå har jeg nettopp stått opp, etter å ha sovet lenge. Det var så deilig med så mange timer på øyet, jeg er nesten klar for kvelden allerede. I dag har jeg hviledag, så jeg skal ikke trene. Men, har bestemt meg for å gå en lang tur etterpå. Jeg elsker å gå, men det er alltid koseligere å gå to, så jeg skal se om jeg ikke får med meg noen. Man må jo utnytte det fine været ute, det går mot vår, og det er så bra! Jeg er ferdig med vinteren nå, nå ser jeg bare frem til isen blir borte.

Frokosten er inntatt og nå venter en episode av Supernatural, før jeg skal ut på gåtur.

Ha en fantastisk lørdag!

Gymmet = meg-tid

God kveld alle sammen.

I dag har jeg brukt mesteparten av tiden til netflix og å slappe av. Jeg har også vært en tur på gymmet som vanlig, i dag trente jeg hovedsakelig rygg og det kjennes nå. Jeg elsker å tilbringe tid på gymmet, det er liksom litt meg-tid. I morgen har jeg ingen planer, mulig jeg skal på en bursdagsfest på kvelden. Jeg drikker jo ikke nå og det er jo forsåvidt greit, men for å være helt ærlig er det ikke alltid like morro. Men, jeg gjør det beste ut av det! Mye er io gjort med et par NOCCO.

Nå har jeg satt av noen timer til å se på Supernatural, fyy som jeg elsker den serien. Jeg håper alle har hatt en strålende dag, gjerne legg igjen bloggen deres hvis dere har. Så skal jeg titte innom iløpet av kvelden!

Og til dere som ikke har noe å gjøre, gi Supernatural en sjanse.

Svar på spørsmålsrunden; trening og kosthold

God dag alle sammen! Jeg tenkte det var på tide å svare på spørsmålene jeg fikk inn, og bestemte meg fort for å bare svare på spørsmål som er relatert til trening. Ingen av de andre spørsmålene var særlig relevante, så jeg ser bort ifra de. Videoen jeg postet for noen dager siden er postet, jeg orker ikke mer mas om den nå, den er ute og ferdig med det. Så her kommer svarene! 

Hva slags trening driver du med?

Jeg trener styrke på et gym her i sande, nå så går jeg også cardio en time hver dag. Vanligvis har jeg et par dager med intervalltrening, men ikke nå.

Hvordan har du så mye motivasjon til å trene så ofte/så dedikert og spise så sunt som du gjør?

Jeg har så mye motivasjon fordi jeg har lyst til å nå målene mine. Da må jeg trene så ofte som jeg gjør og spise maten jeg får beskjed om å spise.

Hvor har du fått treningsplanen din fra?

Den har min coach laget til meg, slik at ting blir gjort riktig.

Hva slags diett går du på?

Nå så går jeg på en konkurransediett som har som mål om å få ned fettprosenten.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

Nå om dagen går det i kylling, egg, brokkoli etc. Når det kommer til kosttilskudd bruker jeg proteinpulver, ZMA, C-vitamin og Omega-3 Multi. Knekkebrødet som jeg har tatt bilde av nedenfor spiser jeg ofte til frokost, har lagt ut oppskriften tidligere.

Hvordan klarer du å holde deg unna usunne fristelser?

For å klare å nå målene mine må jeg gi fra meg noe, og i dette tilfelle er det usunne fristelser. Nå på konkurransediett er det ikke lenger rom for utskeielser, men når jeg ikke på diett spiser jeg alt med måte.

Hva veide du før du begynte og hva veier du nå?

Jeg er ikke så veldig opphengt i vekten og ønsker ikke legge noe mer i det, men før jeg begynte med styrketrening for litt over et år siden var jeg på femtitallet, nå så viser vekten en god del mer.

Hva er målet ditt?

Nå så er målet mitt å debutere i bikini fitness i Mars, men i det store løpet ønsker jeg å komme i superform.

Kjenner du noen andre utøvere?

Nei, bortsett fra noen i teamet kjenner jeg egentlig ingen. Jeg har bare fulgt litt med på sosiale medier, snakket litt med noen og slikt. 

Hvorfor akkurat Bikini Fitness?

Jeg satte meg et mål om å konkurrere fordi jeg trengte noe å jobbe mot etter jeg sluttet på cheerleading. Jeg liker konkurranse og da tenkte jeg at fitness var en veldig god løsning. Jeg valgte Bikini Fitness fordi jeg føler det er det som passer meg best. Jeg syntes det er den mest feminine kategorien med tanke på poseringer, mest glitter, også er veien ditt litt lettere. Så jeg føler det er riktig for meg nå, hva jeg gjør i fremtiden vet jeg ikke.

Kan du vise et før og etterbilde?

Det første bildet er litt over et år gammelt, det i midten er litt under et år gammelt, det første bildet av ryggen var i påsketider i fjor, det andre bildet av ryggen var for noen dager siden, og bildet nederst til høyre er fra denne uken.

Er det noe mer dere lurer på, så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet. Blir det mange, så tenker jeg at jeg kan begynne med “Ukens spørsmål”.

Ha en finfin dag! 

Endelig hjemme etter ni timer på farta

Da har jeg endelig kommet hjem etter ni timer på farta! Jeg har rukket en tur til Sandvika, Drammen, og Jan’s gym i dag. Applaus til meg! Det er så deilig å være opptatt til en hver tid, å alltid ha planer, som jeg har sagt tidligere, jeg elsker det! Det har blitt en vane å sette meg ned med Petter Stordalen boka mi, bruke god tid og drikke en kaffe på en kafe. I dag ble det på Baker Hansen, så deilig! Stakk innom PF butikken i Drammen og kjøpte meg et nytt proteinpulver som er litt bedre på smak enn det jeg har. Tok en shake i stad, og det er nå min nye favoritt! 

Jeg har hatt en utrolig bra dag, jeg har virkelig ikke ord for det. Som jeg har sagt tidligere, jeg har mange planer og det er mye som skal skje fremover. Nå er det enda mer! Så det er bare å følge med på bloggen for dere som ønsker det, for 2016 blir virkelig året mitt!

Kos dere i kveld! Hva har dere gjort i dag?

Litt inspirasjon en torsdags morgen

God morgen alle flotte. 

Nå har jeg satt meg ned med en kaffekopp og en skål med havregrøt på kjøkkenet. Jeg elsker å starte dagen slik, helt rolig, helt avslappende, helt alene. Jeg liker litt alenestund, litt tid for meg selv, tid til å tenke så tidlig på morgenkvisten. I dag har jeg mange planer og mye jeg skal igjennom. Jeg liker å ha det travelt, å være opptatt, jeg har alltid trivdes med å ha mye å gjøre.

Det er allerede torsdag, enda en uke er snart over. Det er litt skummelt egentlig, hvor fort dagene går, den er over før man vet ordet av det. Gjør så mye som mulig ut av dagen deres, vær gode mot andre, gi komplimenter og for guds skyld smil litt i dag! Dagen blir slik du vil den skal være, bare du gir litt innsats, gled noen andre! Jeg slenger med noen motiverende og inspirerende quotes, slike bilder kan gjøre mye om dagen er litt vanskelig, eller om man føler at man trenger et dytt i riktig retning. Det pleier ihvertfall å hjelpe meg å få i gang tankene, hodet er ikke alltid på plass om morgenen.

Ha en strålende dag!

Drammen by

Nå har jeg kommet hjem etter en kjempekoselig bytur med Kristine. Vi satte oss litt på Starbucks, noe som ikke kom som et sjokk, jeg elsker Starbucks, for å ta en kaffe. Resten av tiden kikket vi litt i byen og gikk litt rundt. Rett etter byen tok jeg bussen til Jan’s gym og hadde en kjempebra beinøkt! Tok litt sol, og nå er jeg endelig hjemme. Altså, hatt en veldig bra dag!

Kvelden skal tilbringes i sengen med flere episoder av Hotel Cæsar og Supernatural. Det er virkelig verdens beste serier, åhh som jeg gleder meg!

Ha en super kveld alle sammen!

Å sette pris på disse små hverdagslige tingene

God onsdag dere! Nå sitter jeg i sengen min med en koffeinbombe, jeg er så trøtt og sliten og føler virkelig jeg trenger et lite kick i kroppen nå. Jeg har sovet et par timer, er ganske sliten om dagen. Snart skal jeg reise inn til Drammen for å møte Kristine, så skal vi ta en kaffe ellernoe, det blir utrolig koselig! Jeg merker hvor voksen jeg har blitt når jeg sier jeg skal ta en kaffe med ei venninne, men det er ganske greit egentlig. Jeg har begynt å sette pris på disse små hverdagslige tingene som ikke mange andre tenker over. Men, jeg er så takknemlig!

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart, videoen tok helt av, så jeg er fortsatt litt usikker på om det blir video. For det at jeg gikk utenfor komfortsonen min der, det var vanskelig, selv om det kanskje ikke så sånn ut. Jeg fikk mye hat for den videoen, og jeg kan akseptere det. Men ikke la det bli en vane, vær så snill, jeg gikk så langt for den videoen der, og når enkelte gjorde som de gjorde, altså jeg er et menneske jeg også. Jeg har følelser. Jeg vil ikke gå mer inn på det, men det skal litt til før jeg kommer meg ut av den komfortsonen igjen.

Ha en fin onsdag!

Jeg er spent på om jeg kommer til å klare det

Jeg skal aldri ta markløft i shorts igjen, det er helt forferdelig. Nå er jeg full av blåmerker på beina, et lite bevis på at jeg trente hardt ihvertfall. Jeg skal ta meg en tur på gymmet etterpå, trene litt, og planene for resten av kvelden er bare å slappe av hjemme. Jeg er så utrolig sliten om dagen, jeg føler jeg bare har nok energi til en treningsøkt. Søndag er det teammøte og jeg gleder meg til å få tilbakemeldinger og å få inn poseringene. Frem til da får jeg bare gå rundt i huset i hælene mine egentlig, akkurat som nå. Det trengs virkelig trening til for å lære seg å gå i høye hæler, jeg sliter som bare det.

Teit som det er så ser jeg slik ut nå, jeg går rundt i huset bare for å lære meg å gå på disse hælene. Jeg har ingen til å ta bilder nå, så jeg satte kameraet på kommoden, det gikk akkurat det. Da har jeg prøvd det å, ta et bilde av meg selv, iført null sminke mens jeg har på meg høye hæler og står på rommet mitt småflau. Sånn er det da. Dere ser meg akkurat, om dere ikke ser meg så står jeg ved siden av kommoden, prøver å kamuflere meg, prøver å gjemme meg bort.

Jeg vet at noen av dere har en angst for tær, det er visst blitt en trend blant mange det nå. Så hvis du har fobi mot tær, så er ikke denne bloggen for deg. Her ser dere litt av hvert, slitne bein, ødelagt neglelakk og ja, tær.

Nå skal jeg ture inn til Drammen, sette meg på Starbucks, lese en bok, drikke en kaffe. Ha en fin dag!