Chill hos Oda :-)

Heihei! Nå sitter vi på rommet til Oda og chiller’n rett og slett! Er på facebook med hver vår pc.. Vi spiste kjempegod mat i stad, og man kan si noen ble litt rare.. Kanskje lettere sagt småfull. Men vi har det kjempemorsomt, og venter bare på rakettene! Jeg vet ikke helt om det er det samme med dere, men jeg elsker raketter! Jeg syntes liksom at det er en del frihet i det. Men da sier jeg godt nyttår nå jeg, så får dere kose dere videre! Husk å tenke på det positive i det å starte på et nytt år, tenke på ting som du kan gjøre bedre 🙂 Vi snakkes om ett år!


Litt småkleint..

 

 

 

Hva gjør du akkurat nå ? 

 

Litt om 2011

Heihei!

 

God morgen! Eller, hva skal jeg si? God formiddag passer vel egentlig bedre. Jeg våknet rundt 12.45 som er veldig sent til å være meg, men jeg elsker å sove! Sove, sove, sove og sove! Det er jo like greit da, siden jeg vet at det blir sent i kveld. Jeg føler at jeg har forandret meg mye gjennom året som har gått, jeg har opplevd sykt mye og angrer ikke på noe av det. I Mars dro vi på leirskole, jeg hadde gledet meg kjempemye i flere år og endelig kom dagen. Vi møtte opp på skolen for å ta bussen til Vassfaret, og sa hade til foreldrene våres. Bussturen tok rundt 3 timer og det var kjempekoselig! Vi stod mye på ski og vennskapet ble nærmere, det jeg mener er at vi ble bedre kjent med hverandre. Jeg vil så gjerne oppleve det igjen! Jeg har valgt ut noen få ting jeg ville skrive litt om, men jeg har så klart opplevd mye mer!

 

 

 

Hytta til jentegruppa mi <3

 

Katharina og meg 🙂

 

På slutten av skoleåret var det ferdig. Alt var ferdig, jeg gledet meg til å begynne på Ungdomsskolen enn noensinne og trodde at det skulle komme til å være perfekt. Men når jeg egentlig ser tilbake på det, så savner jeg barneskolen veldig! Men jeg har fått så mange nye venner, klassen min kunne ikke ha vært noe bedre. Jeg har mistet litt av kontakten til de jeg gikk i klasse med på barneskolen, noe som er veldig leit. Men sån er det, vi blir større og forandrer oss!


Meg og Lise <3

 


Charlotte, Katharina, Frida, Lise ( bak) og Laila 🙂

 

 
Meg og Sindre

 

Jeg har også vært mye mer hos pappa. Mamma og pappa flyttet fra hverandre for et og et halvt år side, og jeg er hos pappa annenhver helg. Jeg har blitt så mye mer kjent med kjæresten til pappa, kim robin, kaisa og amalie. Og jeg kunne nesten ikke sett for meg hvordan det var før. For de er en del av familien min nå, det samme gjelder mamma og den nye kjæresten hennes!

 Pappa og kjæresten ( Linn Therese  – da vi var på Campingmesse


Jeg og Kim Robin 🙂

 

Harald(kjæresten) og mamma når vi var i Tallin i sommer!

 

Jeg farget også håret mitt tilbake til blondt i sommer. Det var ikke så fint i starten kan man si, det ble helt gult! Men det ble bra til slutt, og nå er det på tide å farge etterveksten snart!

 

Har du opplevd mye dette året? Store forandringer?

SIER GODT NYTTÅR NÅ!!

Jeg har vunnet liksom?

I stad tok det meg cirka rundt 20 minutter å lage en ny header. Jeg har egentlig aldri pleid å lage en header til meg selv, rett og slett fordi det drittkjedelig! Jeg har laget rundt 7 headere til forskjellige folk som har villet ha header de tre siste timene, og jeg er ganske sliten for å si det sån. Jeg ble veldig fornøyd med noen av dem, men det var mange personer som hadde uklare bilder. Da blir som regel hele headeren uklar, og det blir ikke fint i det heletatt! Jeg vant konkurransen til Camilla Teksum ( ble forresten skrivefeil på headerne, men det har jeg rettet opp på mail ) og på Mandag så sender hun et solkort på Brun og Blid til meg! Jeg er så overlykkelig, jeg vant liksom?! Jeg har heller aldri tatt sol, og nå snart blir det 18års grense. Det er helt unødvendig! Men da har jeg i hvertfall en grunn til å overtale mamma. Men nå må jeg snart legge meg for bli ferdig uthvilt til i morgen. Vi snakkes, og jeg elsker dere! 

 

 

Vad tycks?

Trenger du header?

Hei! Jeg har nå laget to headere til http://citasworld.blogg.no og håper at hun kanskje vil bruke dem. Jeg elsker å lage headere, men bare ikke til meg selv. Derfor lurte jeg på om du kanskje trenger en header? Jeg er ikke så flink, så du trenger ikke forvente så mye. Send en mail til [email protected] om hvordan du vil ha headeren 🙂

 

 

Hva syntes du? Vil du også ha en header? 

Hjelp!?

Hei! Nå har jeg fikset litt på designet, og fått tilbake den gamle headeren min. Jeg klarer ikke å få til kodene der det skal stå hvor mange kommentarer og sånt det er, så man må trykke på overskriften for så og kommentere.. Jeg syntes dette er helt uoversiktlig og lurte på om noen av dere kunne ha hjulpet meg? Vær så snill, hadde betydd veldig mye for meg!
 

Så, vet du html koden til den knappen der det står hvor mange kommentarer man har på innlegget?

Sneak Peak på morgendagens outfit!

Heihei!

I dag har jeg vært på Gulskogen og byttet buksa mi som jeg kjøpte på Bik Bok. Jeg hater å prøve klær i prøverommet og det er derfor jeg stadig drar å bytter fordi det er feil størrelse. Jeg skulle også kjøpe meg en nyttårskjole, men det endte med at jeg heller går i olabukse. Så jeg kjøpte en ny genser og en tube top. Dere får se hele antrekket i morgen, men her får dere en liten sneakpeak!


Tube top – 100kr hos Bik Bok
Genser – 299,- på salg til kr 199,-
Hårspenne med blomst – Julegave 


Sko – 399,- hos Din Sko
Hjertehalskjede – Julegave
Ring ( Med svart diamant/stein) – Julegave
Øredobber – Julegave, men tror de er fra Spirit / h&m eller lignende.

Hva syntes du? Hva skal du ha på deg i morgen? 

Nytt design

Hei! 

For dere som leser bloggen min så har dere sikkert lagt merke til at jeg har fått meg et nytt design. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet, men det er liksom noe som mangler. Headeren min er bare midertidig så jeg har hørt litt rundt og lurt på om noen kan lage header til meg, men jeg venter fortsatt på svar. Det hadde vært kjempehyggelig om du kunne laget en til meg, hvis du har lyst så kan du skrive e-mail adressen i kommentarfeltet og jeg sender deg en mail med bilder og alt du trenger å vite! Vil du lage header til meg? Hva syntes du om det nye designet?


DETTE HAR BLITT ENDRET IGJEN..

Likte du det?

Spise middag

Hallo!

Nå skal vi snart reise til faren til Harald for å spise middag, det blir sikkert kjempehyggelig! Jeg har vært ute å tatt noen header og profilbilder, for jeg begynner å gå ganske lei den gamle headeren. Jeg skal se om jeg også får fikset nytt design på bloggen, men det har jeg ikke tid til nå. Da snakkes vi i hvertfall senere, ha en fin dag!

 

Hva skal du i dag?

Film

Heihei! Det kommer som en selvfølge å se på Alene Hjemme når det er jul, så anbefaler alle å se på tv2 nå. Alene Hjemme 2: Alene i New York begynte nå for 5 minutter siden. Sorry for at jeg skriver sånne korte innlegg for tiden, men jeg tenkte bare at jeg skulle oppdatere litt nå! Vi snakkes 🙂

Pleier du å se på Alene Hjemme hver jul?