Hjemmelaget knekkebrød på diett

God morgen!
Det er så deilig at det er lørdag i dag, jeg merker at jeg er kjempesliten etter en ganske slitsom uke. Jeg elsker å starte dagen rolig, men en god frokost og en kaffekopp. Derfor prøver jeg å mikse og trikse litt og variere frokosten nå som maten kan bli litt kjedelig på diett. Jeg spiser som regel havregrøt til frokost og eggehvite til lunsj, men i dag så slo jeg sammen eggehviter og havregryn og lagde knekkebrød istedenfor. Jeg hadde skikkelig lyst på noe søtt når jeg våknet i dag, så jeg tok litt Sukrin på også, og det hjalp. Det var så utrolig godt, og dette er noe som metter magen en stund. Det ser kanskje litt kjedelig ut, men jeg syntes i hvert fall at det er utrolig godt!

Jeg brukte 30g havregryn og 100g eggehvite, blandet alt i bolle og la på bakepapir i ovnen med litt olje på. Hvor lenge det skal stå har jeg ingen fasit på, men det er bare å ta ut når man føler det er ferdig.

Dere får ha en superfin lørdag!

Jeg er internasjonal

Jeg er det jeg vil kalle internasjonal. Jeg eier en iPhone. Jeg har lastet ned Snapchat og Instagram på telefonen. Jeg kommuniserer med andre mennesker fra andre land. Jeg har reist mye i livet mitt og elsker å møte nye personer. Jeg syntes andre kulturer er spennende. Jeg er utadvendt. Jeg snakker like godt norsk som engelsk. Jeg lærer meg fransk. Jeg har ingen fordommer for noe som helst. Jeg er openminded og jeg er en risk taker. En del av familien min er engelsk. Jeg er det jeg vil kalle internasjonal. Jeg er en del av den norske kulturen, men jeg har blitt påvirket av andre kulturer når jeg har vært ute og reist. Jeg har et helt annet syn på verden enn mange andre, fordi jeg er internasjonal. Jeg er åpen, jeg er ærlig, og jeg er glad. Jeg er positiv, jeg er ikke nølende, jeg er et JA-menneske. Jeg er spontan, jeg liker spenning, jeg føler ikke at jeg tilhører en nasjonalitet. Jeg er norsk, jeg har norske foreldre, men jeg er ikke norsk. Jeg klarer ikke kalle meg norsk, altså, hvor er jeg egentlig fra?

Jeg vil si jeg er fra verden, jeg er fra denne planeten, fra Moder Jord. Jeg vil ikke si at jeg kommer fra det lille landet Norge. For jeg har en del av hele verden inne i meg, jeg er en del av så mange kulturer at jeg ikke klarer å definere hvor jeg kommer fra. Jeg er bare, ja, internasjonal. Hver dag kommuniserer jeg med mennesker fra andre land, hver dag spiser jeg internasjonal mat, klærne jeg bruker er ikke produsert i Norge, jeg er summen av alt jeg har vært igjennom. Jeg er noe som har blitt til etter å ha vært ute i verden, etter å ha blitt kjent med de menneskene jeg kjenner. Jeg er født norsk, men jeg har blitt internasjonal.

 

Søk det opp; International minded

Good morning Wednesday

God morgen! Jeg merker at det er så utrolig deilig å begynne sent på skolen, i tillegg har jeg bare greie fag i dag! Jeg merker at humøret er bedre nå i dag, enn i går kveld. Jeg tok meg råd til å klikke hjem noen sminkeprodukter i natt også, så det er kanskje det som har hjulpet meg å trekke litt på smilebåndet i dag. Jeg skal vise dere hva jeg har klikket hjem, når det kommer i posten! Jeg har startet dagen med en kaffekopp og litt havregrøt, og snart blir det å fikse meg litt før jeg skal på skolen. I dag tenkte jeg å kjøre leg day, men vi får se hva det blir til. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk hater å trene bein, det er noe av det beste jeg vet! Nei, dere får ha en utrolig fin dag alle mann, husk å smile!

Hvordan blir din dag?

Det skal ikke være lett

Er det bare jeg som hater å sove på dagen? Jeg var så utrolig trøtt og sliten i dag etter trening, hadde planer om å øve til teoriprøven for bil. Men, så bestemte jeg meg for å sove en halvtimes tid og den halvtimen ble fort til tre timer. Nå sitter jeg på kjøkkenet med en kaffekopp og er helt i svimeland, i tillegg er jeg skuffet over meg selv. Jeg har nettopp laget en skål med proteinfluff, som venter på meg i kjøleskapet. Har også en episode av Hotel Cæsar jeg må se på tv2 sumo, og det er vel høydepunktet for dagen. Det er tomt for te i huset, jeg er på diett, og denne kvelden har så langt ikke vært bra. Jeg er sulten og jeg vil egentlig bare spise brødskiver med leverpostei og sprøstekt løk. Det er vel bare å bite tennene sammen, det kommer til å være noen slike harde stunder, og hjelp, jeg har nettopp begynt. 17 uker igjen.

Å lage proteinfluff er kjempeenkelt, jeg bruker ikke engang en håndmikser for å lage det, for det har vi ikke i huset. Har man det, anbefaler jeg å bruke det. Jeg bruker 100g eggehvite, litt sukrin og ca 30 g Standard Gold Milk Chocolate proteinpulver. Så pisker jeg dette sammen, helt til jeg får en grei og tjukk konsistens. For at det skal bli proteinfluff burde den settes litt i kjøleskapet så den får en mer luftig konsistens. Proteinfluffen dreper i hvert fall søtsuget!

Jeg ønsker alle sammen en fin kveld, også får jeg prøve å gjøre det beste ut av den selv!

Første utfordring

Jeg klarer absolutt ikke å gå i høyhælte sko. Jeg lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå på scenen i mars, meg iført høye hæler. Jeg prøver i hvert fall da, så creds til meg. Nå går jeg rundt i huset iført 11 cm høye hæler og holder på å vrikke foten hvert femte skritt jeg tar. Jeg håper jeg blir bedre til dette, det må jeg bli! I går startet jeg forresten på ny diett som fokuserer på å gå ned, slik at jeg kommer meg i form til konkurransene. Jeg kjenner jeg er utrolig spent på tiden fremover nå, så det kommer til å bli en del blogging om forberedelsene til min første konkurranse, i Bikini Fitness.

Det er 18 uker til konkurranse, og det skremmer meg litt. 18 uker er egentlig ingenting og tiden fremover kommer til å bli tøff, men jeg gleder meg veldig! Jeg må planlegge godt, prioritere riktig og jobbe meg gjennom. Dette har jeg ventet på utrolig lenge, og nå nærmer tiden seg!

Er du mester på høye hæler?

Julegavetips

Nå nærmer det seg juletider og hver eneste jul er jeg som regel veldig sent ute med å kjøpe julegaver. Det hender ofte at jeg stresser meg i hjel lillejulaften på et eller annet kjøpesenter. Denne julen har jeg satt meg selv et mål, og det er å være tidlig ute! Jeg har allerede begynt å se etter julegaver, og har allerede funnet noe jeg kan kjøpe.

Jeg er en av de som liker å kjøpe utradisjonelle julegaver, jeg liker å kjøpe noe som passer til en hver, det er jo kjempekoselig å få en julegave som trekker litt på smilebåndet. Derfor vil jeg tipse dere om en nettside jeg virkelig elsker å titte på når det kommer til å kjøpe julegaver, nemlig Coolstuff.no! De har et utrolig godt utvalg når det kommer til julegaver, de har absolutt alt man trenger! I tillegg har de også en julegavegenerator hvor du kan finne en gave tilpasset alder, pris og interesser!

Så, i dette innlegget vil jeg dele mine julegavetips fra Coolstuff med dere!


Topplisten - Vinglassflaske, Til tørste vinkjennere!TV-B-GoneMagnogrip Armbånd
Vinglassflaske HER, Tv-B-Gone HER, Magnogrip armbånd HER

Potato Chips MakerYOYOPower GSM-styrt Strømbryter
Potato chips maker HER, YOYOPower strømbryter HER

 

Snug Rug DeLuxe - Pledd med ermerRørefordelereniKettle Appstyrt Vannkoker

Snug Rug pledd HER, Rørefordeleren HER, iKettle vannkoker HER

Polaroid 300Isskjeen Scoop That!
Polaroid kamera HER, isskje HER

OneFoot Miniski The Big Bubble ThingCandy Grabber Tivoli
Onefoot miniski HER, The Big Bubble Thing HER, Candy Grabber Tivoli HER

Roboten WowWee MiP3-i-1 USB Håndvarmer
Robot HER, 3-i-1 håndvarmer HER

Coolstuff tilbyr fri frakt ved kjøp over 499,-, varene kommer også utrolig raskt, men avhengig av hvor i Norge du bor! Varene skal komme innen 1-5 dager i hele Norge. Jeg håper dere likte julegavetipsene mine, men jeg anbefaler å ta en titt i nettbutikken deres. De har kjempemye fint! Dere kan besøke nettsiden HER!

Hva syntes du om mine julegavetips? Er du tidlig ute med julegaver?

Sponset innlegg

40-årslag

I går var jeg med å feiret mamma! Hun er 40 år i dag og det måtte feires i 40-årslag i går! Det ble en kjempekoselig feiring, veldig morsomt! Nedenfor ser dere mamma ikledd Felleskjøpet fra topp til tå. Jeg tok mange fine bilder fra kvelden og nedenfor har jeg lagt med noen bilder. Hun fikk kjempemasse fint, og jeg tror hun storkoste seg veldig!

Har dere vært i 40-årslag før? Hva har dere gjort i helgen?

Hårpleie

Jeg får stadig komplimenter om håret mitt,  at det ser veldig fint og sunt ut. Jeg må bare si tusen takk for det, og jeg gjør faktisk ikke noe annet enn å pleie håret helt normalt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere produktene jeg bruker i et innlegg, så here we go!

Til info bruker jeg aldri varme på håret, jeg bruker kanskje krølltang et par ganger i året, dette er fordi jeg har så rett hår fra før og fordi jeg ikke orker å krølle håret så ofte. Jeg drar til frisøren når jeg føler håret trengs å klippes, vanligvis hver fjerde måned om ikke mer eller mindre. Jeg har gjort mye forskjellig med håret mitt og det har vært veldig slitt til tider. Nå har jeg også nettopp vært hos frisøren hvor de klipte rundt fem cm av håret, så nå vil jeg egentlig at bare at det skal vokse ut igjen.

Som sagt gjør ikke så veldig mye med håret mitt, men jeg bruker alltid olje i håret når jeg har vasket det. Da bruker jeg vanligvis oljen fra Moroccanoil som dere kan finne HER. Jeg kurer også håret 1 – 2 ganger i uken med en veldig god kur fra Boots apotek. Denne er veldig billig og kan kjøpes på alle Boots apotek rundt om i Norge til bare 54,-. Den lukter kokos og er utrolig god!

Jeg ville bare tipse dere om disse to produktene av min egen vilje, fordi jeg virkelig elsker dem! Innlegget er på ingen måte sponset, og det er helt ærlige meninger. Løp og kjøp sier jeg bare!

 

Har du noen hårprodukter å anbefale? Prøvd disse produktene før?

Ny bestevenn

God søndag alle sammen! Nå har jeg nettopp spist frokost, og det er ikke lenge før farmor og jeg reiser hjem igjen. Det blir en lang togtur, men vi kommer nok fram til slutt! I går var vi i en stall, hvor vi skulle ri. Det var utrolig morsomt og alle hestene var superfine. Min absolutt favoritt, var fine Lady, hun jeg har tatt bilde med nedenfor. Vi ble nye bestevenner! Det var i hvert fall utrolig morsomt å ri, veldig lenge siden sist!

Hva syntes dere om bildene? Hva gjorde dere i går?