eiker open

¨

Det har vært så utrolig gøy! Er så stolt over laget, vi har hatt to uker på oss på å øve fram til dette. Så jeg syntes vi gjorde det utrolig bra! Var i hvertfall utrolig gøy, noe av det beste jeg har vært med på! Gleder meg til neste konkurranse! Det blir moroo <3

Helgen var som sagt veldig bra, også møtte jeg voe. haha. følte at dere måtte vite det, har til og med bilde av oss. wiihu

HVA SYNTES DU? 

 

evening

God ettermiddag. Dagen i dag har vært helt forferdelig, absolutt alt. Jeg mener det. Og oppi det hele fikk jeg en 2+ naturfag! Virkelig skjerpings på skolen nå, glemte til og med alt vi skulle ha med til mattetimen. Etter jul skal det å forbedre meg på skolen bli et av nyttårsforsettene. Nå nå skal jeg nyte kvelden videre også snakkes vi!

HVA HAR DU GJORT I DAG? 

Skap & cheer

Nå har vi nettopp blitt ferdig med å sette opp hele stammen på skapet. Blir veldig bra, mangler noen skuffer og hyller men det fikser vi sikkert til neste uke. Gleder meg til å vise dere, blir utrolig fint! I stad var jeg på tre timers cheertrening, og vi skulle visst stille på Eiker Open som ett lag alikevel. Så det ble litt stress i dag, siden group stunten ikke ble noe av. Nå skal jeg pakke til pappa, også snakkes vi! Samlet opp noen bilder med litt inspirasjon for dagen.

If you are not willing to risk it all, you don?t want it bad enough. Learn from your failures or be conquered by them. Start where you are right now. Do what you can with what you have right now. Drop all excuses and start doing! -Robert Tew

Don?t let what you can?t do stop you from doing what you can do. Don't wait until your life is almost over to realize how great it's been! The secret of being happy is accepting where you are in life and making the most out of every day.

HVA SYNTES DU? GÅR DU PÅ CHEERLEADING?

TYRKIA 2013

God kveld alle sammen. Nå ligger jeg rett ut, midt på gulvet på rommet mitt. Godteriskålen er plassert rett ved sidenav pcen og jeg nyter lørdagen. Egentlig er jeg bare veldig kvalm nå, har fått i meg potetgull, brus, godteri og gud vet hva mer i dag! Ligger å gleder meg til neste år, da reiser vi til Side i to uker. Det skal bli så godt! Blir nok noen sydenturer før det også eller noe, men er så deilig å tenke på at det er bestilt og helt sikkert at vi reiser. Kjolene fra nelly hentet vi også i stad, ble litt nedtur når jeg prøvde de. Var alt for smått, blæk. Neste gang blir det heller bestilling av en kjole om gangen istedenfor å kaste bort flere tusenlapper på ingenting.
Men see her da!<3

  

HAR DU VÆRT DER? HVA SYNTES DU? 

Ikea tur i dag

PAX Garderobeskapstamme IKEA 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Tilpasset innredningsserien KOMPLEMENT, suppler etter eget behov.PAX Garderobeskapstamme IKEA 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Tilpasset innredningsserien KOMPLEMENT, suppler etter eget behov.

Heii da har vi nettopp kommet hjem etter en tur på Ikea. Jeg kjøpte litt småting til rommet, og vi kjøpte skap til soverommet mitt som jeg kan innrede selv. Dagen i dag går til å slappe av, skulle egentlig sette opp noen skap og sånt men vi fant ut at de var for høye for rommet. Så vi må få kuttet de ned litt før vi setter det opp. Er så typisk! Har en følelse av at det kommer til å bli skikkelig bra til slutt, men nå skal jeg slappe av litt her også snakkes vi!

HVA TROR DU? 

griseøye og trening

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konferansetime sammen med lærereren og mamma. Har endelig satt meg noen mål, skal få høyere karakter i blant annet norsk, matte og naturfag nå. Men i går når vi hadde naturfag skal jeg fortelle deg, skulle vi skjære opp et griseøye for å finne en eller annen linse, du kan tro jeg nektet. Fikk det som jeg ville, så jeg og katarina satt og svarte på litt spørsmål i naturfagsboken mens vi satte oss helt fremst i klasserommet. Syntes det er litt drøyt egentlig, sitte å dele opp griseøyer når vi  går i niende klasse. Men jaja. Kvart på syv henter pappa meg for da er det trening, jeg får vel snart begynne å finne fram treningstøyet nå.

HVA SYNTES DU? HADDE DU OGSÅ NEKTET?

wants

USA – pris 259,- HER!  /  KJOLE – pris 549,- HER!  /  HVIT T-SKJORTE – pris 249,- HER!  /  GRÅ GENSER – pris 949,- HER!

SEXY BY SWEDEN – pris 179,- HER!  /  HVIT T-SKJORTE USA – pris 99,- HER!  /  GENSER MED MØNSTER – pris 1295,- HER!  /  T-SKJORTE SPLAT – pris 899,- HER!


Lana Del Rey billetter, 450,- per billett.


HVA SYNTES DU?

Personlig almanakk, medium

Heii! Da har min personlige almanakk som jeg bestilte for en stund siden kommet! Ble utrolig glad når den endelig lå på rommet etter en uke hos pappa, men en ting jeg la merke til med en gang var at den var veldig liten. Jeg tok størrelse medium, og jeg visste ikke at den var så liten. Men jeg syntes den var veldig fin jeg, endelig noe å skrive litt i! Men jeg får ikke brukt den før 28.november, så det blir jo litt å vente. Er superfornøyd, bildene ble av god kvalitet og ja, jeg likte den veldig godt!

HVA SYNTES DU? HAR DU BESTILT FRA personligalmanakk.no FØR?