Ti år har gått

For en dag. I dag har jeg vært på minneseremoni på Bygdøy for å minnes alle tsunamiofre som gikk bort for ti år siden. Det er helt utrolig at så mange år har gått, jeg husker farfar som om jeg skulle vært med han i går, jeg kan ikke tro at det har gått så mange år siden sist jeg hørte stemmen hans. Det var fint å samles i dag alle sammen.

Det var en kjempefin minneseremoni. Likevel skulle jeg egentlig vært i Thailand nå, sett hvordan ting har blitt siden sist jeg var der, men slik ble det ikke i år. Neste år skal jeg absolutt tilbake, jeg er spent på hvordan det ser ut der nå.

Er det noen dere tenker ekstra mye på i dag?

Julaften 2014

Heii og god jul alle sammen! Nå sitter jeg og spiser potetgull, har nesten sovet bort hele dagen og nesten ikke spist noe. Har tent lys og hører nå på litt julemusikk. Jeg har blitt veldig syk og det er så typisk. Flybilletten til Bodø er bestilt og flyet går i morgen kveld. Jeg håper virkelig at jeg er bedre, for hvis jeg blir noe værre nå så får jeg ikke reist. Ei venninne fra språkreisen bor i Bodø, så det er hun jeg skal til.

I år er det forresten ti år siden tsunamien i Thailand, i morgen for ti år siden skjedde det. Jeg skal på en minneseremoni i Oslo i morgen, planen var egentlig å reise til Thailand nå i julen men det ble desverre ikke noe av. Jeg kommer til å si litt om dette i morgen.

Jeg hadde en super kveld i går og fikk utrolig mye fint! Det koseligste med jul er at familien samles, og nå var det en stund siden jeg hadde sett mange av dem. Det var kjempekoselig! Jeg kan vise dere hva jeg fikk i et annet innlegg. Dere får ha en super kveld videre!

Hadde dere en fin julaften?

Best buddy weekend

Da er det siste søndag i advent og fire lys skal tennes. Det vil si at Desember snart er over, vi må virkelig nyte den siste tiden nå. Jeg virkelig elsker jul! Som jeg har sagt før, det er nå vi skal tenke ekstra over det vi har, og gjøre det vi kan for at alle skal ha det bra. Det er dette som er viktig. Det er nå vi skal gi av oss selv, vise våre sterke verdier og gjøre det beste for andre. Jeg har forresten noen gode nissegjerninger som skal gjennomføres på tirsdag, jeg deler dette med dere når de er gjennomført.

I går dro jeg forresten til Silje og det var utrolig koselig å se henne igjen. Jeg tok toget hjem til sande i dag tidlig. Vi har jo møttes et par ganger siden språkreisen nå, men likevel føltes det så lenge siden! Vi klikker så bra, det er godt å ha en så god venn som hun. Vi har samme humor, samme smak og vi tenker til og med det samme. Det er merkelig det der, men av og til klikker det bare veldig bra mellom folk. Planene for Las Vegas er allerede lagt, når vi er 21 år drar vi tilbake og tar over byen!

Jeg har også stripet håret mitt for et par dager siden, forteller dere mer om dette senere!

Dere får ha en super kveld!

Pyntet juletre!

Nå har jeg og mamma pyntet juletreet. Det er så koselig med juletre, det topper virkelig alt. Julestemningen har enda ikke kommet for fullt, men jeg kjenner at den er på vei. I dag skal jeg ta toget nedover til Sandefjord igjen, har ikke sovet i leiligheten min på langt over en uke nå. Det frister ikke akkuratt å vaske i kveld, men det må gjøres. I morgen har jeg skole igjen, jeg har ikke helt oversikt over hvordan uken min skal være. Jeg vet at det er skoleball på onsdag, og det er alt. Får håpe jeg får litt mer beskjed om hva som skjer på skolen denne uken i morgen. Dere får ha en fantastisk dag!

Har dere pyntet juletreet?

Prom dress has arrived

Til onsdag skal vi ha et skoleball som en avslutning på året. Skolen har valgt temaet Great Gatsby og jeg som ikke engang har sett filmen syntes det var vanskelig å finne en kjole som passer til temaet. Det ble til at jeg så litt bort ifra temaet og kjøpte en kjole jeg syntes var fin. Så jeg bestilte kjolen nedenfor fra ustrendy.com. Jeg er enda litt usikker på om jeg kommer til å bruke denne, men om jeg ikke bruker den til ballet kan jeg bruke denne til andre anledninger. Det er det som er så fint med paljettkjoler! 

Kjolen finner dere HER.

Hva syntes dere?

Det nærmer seg jul

God dag alle sammen! Planene i går ble ikke noe av, så jeg har vært hjemme i hele går. I dag skal jeg egentlig på et møte med Team Toppform, men det ser ikke ut som om jeg kommer meg inn til Oslo i dag. Nå sitter jeg og ser på frustrerte fruer mens jeg spiser frokosten min. Det er ikke mange dagene til julaften nå og jeg kjenner jeg gleder meg. I år har det vært veldig dårlig med julefilmer på TV, så jeg håper det kommer mer og mer fremover. Jeg savner Hjemme alene, Donald og alle de koselige julefilmene. Tradisjon er jo noe av det mest herligste med jul!

Noen som gleder seg?

 

Språkreisen har vist meg at alle drømmer er til for å nåes

Det er helt utrolig å tenke på at det nå er 129 dager siden jeg kom hjem fra språkreisen. Jeg lengter virkelig tilbake, det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg fikk muligheten til å utforske et helt nytt land. Det var første gang jeg tok turen mot USA, første gang jeg satte min fot på det amerikanske kontinent, det var spennende. I løpet av de fire ukene opplevde jeg helt utrolig mye. Jeg anbefaler virkelig alle som har mulighet til å dra på en språkreise om å gripe den muligheten(du kan bestille gratis brosjyre HER). Det blir en opplevelse for livet!

I blant sitter jeg og tenker over hvor heldig jeg er. På disse fire ukene åpnet jeg meg mer enn jeg har gjort noen sinne, jeg ble mer utadvent og ble mer kjent med meg selv. Disse ukene kan jeg si har forandret livet mitt. Jeg ble kjent med noen som nå er mine beste venner, denne reisen har gjort så mye for meg!

Språkreisen har vist meg at det går ann å bli forelsket i et annet land på fire uker, at man kan utvikle nye og gode vennskap på kort tid, at amerikanere er verdens herligste mennesker, at amerikansk Burger King er ekkelt, at man ikke reiser med British Airways igjen og at alle drømmer er til for å nåes.

Dette er noe av mye jeg klarte å oppleve på fire uker i sommer.


Jeg har møtt verdens herligste mennesker, fått nye vennskap og blitt kjent med meg selv. Jeg har blitt mer sikker på meg selv og har minner for livet. Jeg har stresset rundt i Hollywood, jeg har drukket Starbucks i California og jeg har solet meg på Venice beach. Jeg har gjort så mye denne sommeren, det er ingen sommer som kan måle seg engang, for nå har jeg hatt den beste sommeren noensinne. Og den sommeren har jeg opplevd med de herligste folk.

Hva tenker du om språkreise? Gratis brosjyre kan du bestille HER.

Det er lørdag

God morgen alle sammen! For en herlig dag det er i dag. Jeg har nettopp spist frokost  og nå prøver jeg å få tak i pappa som jeg skal møte senere i dag. Planen er litt julegaveshopping, men vi snakket også om å stå på skøyter. Så det blir litt spennende, er to år siden sist jeg hadde skøyter på beina. Å handle julegaver blir litt deilig, hater å være ute i siste liten. Jeg tenkte ggså å gjøre som jeg gjør hvert år, å legge ut noen julegavetips til dere. Er dette noe dere vil ha?

Dere får ha en super dag!

På tide med litt fri

God dag alle sammen! Dette har vært en utrolig stressende uke for meg og endelig er jeg ferdig med exam week. Hver dag denne uken har vi hatt eksamener, oppi mot to om dagen. Så nå kan jeg med stolthet si at syv eksamener er gjennomført og jeg har gjort mitt beste. Fikk en mail fra skolen som sa at vi har fri helt til tirsdag, så det er kjempedeilig. Neste uke er det ingenting å gjøre på skolen, det er ball på onsdag og etter dette er det vel juleferie. Det er så deilig å være helt uten bekymringer nå, alt er faktisk ferdig for i år.

Jeg vet ikke helt hva planene mine er for helgen enda, men dere hører fra meg!

Hvordan har dere det?