Exam’s coming up next week

God dag alle sammen. Nå ligger jeg i sengen og ser på Supernatural. Har blitt helt avhengig av serien igjen, jeg anbefaler virkelig å se den! Denne helgen har jeg ikke vært helt i form, så jeg har omtrent bare vært hjemme. Jeg har øvet litt til exam week, men finner ikke Social Studies boka mi, noe som er helt krise.

Sola skinner ute og jeg merker at sommerværet nærmer seg. Selv om det er en del vind ute har temperaturen blitt litt bedre. Gleder meg så utrolig mye til den kommende uken er over, da skal sommeren virkelig nytes! Bildet er tatt i går, jeg elsker å sitte ute med skolearbeid!

Skal dere noe morsomt i sommer?

Sommertider

God tredje sommerdag alle sammen! I dag våknet jeg opp til strålende humør, vi er jo i første sommermåned nå! Sola skinner, temperaturen er relativ grei og det er bare et par uker til skolen slutter. Jeg kjenner meg ikke helt klar til eksamen enda, men ting får gå som det går. Så lenge humøret er bra så er det ingenting å klage på. Jeg har begynt å forstå oppsettet mitt fra Strongbody og har funnet mye glede i matplanen. Jeg har sluttet å se på begrensningene og heller begynt å se mulighetene! Treningen går fremover, jeg løfter tyngre og tyngre. Det er mere å se frem til rett og slett, og jeg blir i så godt humør når jeg tenker på det.

Bildet nedenfor er tatt litt tidligere i uken, Rimsha og jeg dro for å øve på exam i parken. Kjempegod ide og veldig koselig! Hvis noen av dere har noen prøver eller eksamener igjen anbefaler jeg å gjøre noe morsomt ut av det. Det kan bli kjedelig å sitte på rommet sitt i lengden.

Jeg ønsker dere en strålende dag!

Nyt dagen!