GJESTEBLOGGING

Heihei, søte lesere!

Jeg har nå fått i oppdrag av skjønne Anne Lene å gjesteblogge!

Jeg kan begynne med å fortelle litt om meg selv:

Jeg er ei 13 år gammel jente fra Kongsvinger, ved navn Reem Jumaily (finner meg på fb) flyttet hit for omtrent ett år siden. Før det bodde jeg i Tønsberg. 
På fritiden liker jeg å sparke fotball, trene og blogge på min egen blogg (link nederst i innlegget), være med venner, and so on.

Hvordan jeg kjenner Anne Lene? Jo, vi gikk på skole i Tønsberg sammen, men hun flyttet til Sande i 4. klasse. Men det stoppet jo ikke vennskapet vårt. 

 
 

Fant ingen bilder av meg og Anne Lene, ettersom at alle ligger på stasjonæren, og den er så treig at  det omtrent ikke går an å få over noe på minnepenn uten å bruke århundrer.

 

-POIE.blogg.no

 

www.poie.blogg.no
 

EARLY SPRING

I dag har det vært helt fantastisk deilig vær, og jeg gleder meg bare så mye til å slippe varme sko, bukser, hettegensere etc. Det har seg sånn at jeg har en liten periode nå, hvor jeg bare bruker hettegensere og olabukser. Det er ganske kjedelig igrunn. Men det er fordi jeg ikke orker å fryse, også er det så komfortabelt! Tenk når sommeren kommer da! Bøker i bagen, tynnkledd, sminke som virkelig sitter, solbriller, stranden rett etter skolen, trening og så mye annet! Det blir deilig det! 

 

 

 

Syntes om bildene? Gleder du deg til sommeren?

Besøk av Laila!

Heihei! Nå sitter jeg og Laila her og slapper av foran pcen. Jeg fikk en helt rar følelse i dag, eller egentlig har jeg den følelsen hver dag før jeg går på skolen. Det er det at skolen er så forferdelig kjedelig, meningsløst og for dumt! Det er jo såklart noe jeg syntes er bra med det, men liksom hvis man skal bli kokk? Hva trenger man samfunnsfag til da? Dette er de spørsmålene jeg stiller meg flere ganger om dagen. Men men, noe må man gjøre.. Nå tror jeg Laila begynner å bli litt rastløs her, så må nok avslutte skrivingen nå! Vi snakkes senere! 

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du besøk?


FRAMFØRING OG POSTEN

Heihei! Nå har jeg netopp sett ferdig Home And Away og burde egentlig fortsette med lekser, men jeg tenkte å oppdatere her først! Konkurransen min blir trukket etterpå, så det er bare og fortsette å melde seg på! Ellers går nok resten av dagen til øving på framføring som vi har til mandag, og bare å slappe av egentlig. Jeg beklager så mye for atpremiene ikke har blitt sendt enda, men det er pga. jeg sender alle likt og jeg hadde ikke fått svar fra den ene vinneren før på fredag. Jeg vet ikke helt om vi skal på butikken etterpå, men hvis vi skal så sender jeg den samtidig! Nå må jeg fortsette, så vi snakkes!

 

 

Går dagen din til lekser og framføringer? 

 

SKREVET 27 FEBRUAR 2012, KLOKKA 16.34


BLOGGFRI ut helgen!

Heihei! Jeg bare stikker innom her for å si at jeg tar bloggfri ut helgen. Mest sannsynelig oppdaterer jeg noe i morgen kveld! Jeg kommer til å svare på kommentarer og mail også i morgen kveld, men nå har jeg barelyst til å slappe av. Det er de siste dagene med fri før skolen begynner igjen og jeg velger å gjøre det beste ut av de! Nå skal jeg fortsette her, vi snakkes!

 

 

Hva skal du i helgen da? Syntes om at jeg tar bloggfri? 

 

Det er så tungvindt med klokkeslett og dato i innleggenefordi jeg må skrive det ned selv. Så sorry om jeg glemmer det! Også hadde det vært supert om du hadde hatt html kode til dato og klokkeslett. Bare å legge igjen en kommentar !


SKREVET 25 FEBRUAR 2012, KLOKKA 15:20

 

Nattkino next

Heiihei! Nå sitter jeg, Kaisa og Amalie (4år) her og slapper av foran pcen! Det er ganske morsomt siden Kaisa spør om jeg kjenner alle menneskene vi ser rundt på nettet, haha. Etterpå skal jeg på nattkino sammen med Kim Robin og Sindre, så det blir skikkelig morsomt! Men nå er det snart mat tror jeg, så vi snakkes!

 

 

Hva skal du etterpå?

 

SKREVET 24 FEBRUAR 2012, KLOKKA 19:45

Gårsdagens innkjøp 23.02.2012

Hei! Jeg måtte bare legge ut det jeg kjøpte  i går. Jeg var helt tom for pudder og hadde akkurat nok tid til å stikke innom Boots for å kjøpe. Jeg endte opp med dette pudderet her, og det som er bra er at No7 ikke er dyretestet! Så da måtte jeg kjøpe det.. Prisen var 179,- noe som jeg ikke syntes var så mye, og jeg har testet det i dag og elsker det! Man påfører i sirkler og resultatet blir helt naturlig! 

 

Mineral Perfection Pudder – 179,- på Boots apotek !

 

 

 

Har du prøvd dette pudderet? Hva syntes du?

 

SKREVET 24 FEBRUAR 2012, KLOKKA 12:04

HOS PAPPA, sindre og Kim Robin

Heihei! Jeg har hatt det kjempemorsomt i dag! Ble med mamma på jobb klokken halv syv noe som ikke alltid er like gøy. Første klassinger løpende rundt hele dagen, det hadde jeg aldri klart å jobbe med! Men men, noen må gjøre det! Hahhah, er ikke så ille da. Men det var godt å komme hjem til pappa og slappe av! Eller, vi har hatt våre stunder her også hvor vi bare har gått opp foran TVen og hatt en såkalt “slosskamp”! Men det ser dere sikkert nedenfor! Ellers har jeg ikke mer å fortelle, bortsett fra at Sindre er her! Skikkelig morsomt! Men nå skal jeg slappe av videre, vi snakkes!

 

( Caffe Vanilla, mhm<3 )

 

 

( Meg og Kim Robin 😀 )

 

Minner om at det fortsatt går ann å melde seg på konkurransen min, det er bare å sjekke i forrige innlegg! Tusen takk for alle som har deltatt, LYKKE TIL! <3

 

Syntes om bildene?

KONKURRANSE!!! AVSLUTTET

Heii! Da setter jeg igang en konkurranse der man kan vinne en zip-it clutch! Jeg bruker min som et pennal. Den er litt annerledes og skiller seg ut fra mengden! Jeg er veldig fornøyd med min, og får ganske god plass til skolesakene! Denne er fra http://zipitstore.com og er verdt rundt 70 kroner! Jeg har valgt å ha en litt annerledes konkurranse denne gangen, hvor dere kan samle opp mange lapper. Det vil si at jeg til slutt kårer vinneren ved å trekke en tilfeldig lapp! Kanskje jeg trekker 2 vinnere også!? Så det er bare å bli med og vente å se!

 

Det du trenger å gjøre for å delta er å samle opp “lapper”, jo flere du har desto større sjanse har du!


Kommentere innlegget – 1lapp


Like facebooksiden min HER! – 2 lapper


Legge meg til som venn på blogg.no – 1lapp


Lage header til meg (Sendes på mail til [email protected]– 3lapper


Dele innlegget mitt på blogg.no – 3lapper

 

 

 

Jeg håper så mange som mulig vil bli med! HUSK Å LEGGE IGJEN MAIL 🙂

 

SKREVET 22 FEBRUAR 2012, KLOKKA 15:45