# COVERBRANDS

Heii! Da tenkte jeg å poste et lite innlegg til dere der jeg viser produktene som jeg bestilte fra Coverbrands for noen dager siden. Jeg er superfornøyd med alt, og har egentlig ikke mer å si! Leter du etter en foundation eller concealer som dekker bra og ser naturlig ut burde du så absolutt velge time Balm. Ingen av produktene er dyretestet, noe som også er helt supert! Kunne ikke vært mer fornøyd. Orker ikke gjøre mer ut av dette innlegget nå, er trøtt, sliten og har planer om å se på noen serier nå. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, så tar jeg det i morgen. Vi sees!

Alt HERFRA! 

HVA SYNTES DERE?

Never give up trying

Heihei! Nå har jeg endelig fått satt meg ned for å gjøre litt fransk lekser. Prøvde å lage muffins i stad for morroskyld og de holderpå å avkjøles nå, men de var skikkelig vonde som vanlig. Hahahah, jeg har aldri fått til å lage muffins. Men kake klarer jeg liksom, er ganske rart igrunn. Coverbrands pakken min har kommet, så jeg tenkte å vise dere hva jeg bestilte derfra litt senere. 

Nå skal jeg fortsette med lekser her tenker jeg, rydde litt, og pugge på samfunnsfagprøve! Snakkes!

HAR DU MYE LEKSER? Gjort i dag?

FIRST WEEK

Heihei! Nå har det gått en stund siden jeg har blogget. Har tilbringet uken hos pappa, har jo startet med annenhver uke nå. Og da er det litt nytt for meg, inkludert 9.klasse. Så nå er det på’n igjen med lekser, prøver, lange skoledager og nesten ikke fritid! Men godt er det å komme tilbake til rutiner igjen, tror det bare er jeg som er så glad i det. I dag er det 18dager til jeg sitter på Gardemoen og er klar til avreise. Etter lang tid med venting, vi bestilte jo reisen for et år siden, så skal jeg endelig kose meg en uke i Mallorca! Det kommer til å bli såå deilig! På skolen i dag tok vi klassebilde, tror faktisk bildet ble helt greit ihvertfall i forhold til sånn det så ut i fjor da jeg rett og slett ikke hadde peil på hvordan jeg skulle plassere beina mine. Oi, det var en lang setning! Men nå starter hotel cæsar snart, tror jeg. Hvis ikke har jeg dummet meg ut nok en gang, vi snakkes i morgen! 

SKAL DU UT Å REISE SNART? SYNTES OM Å HA BEGYNT PÅ SKOLE/JOBB IGJEN?

sommer 2012

Hei! Jeg tenkte å lage et lite oppsummerings innlegg til dere om sommeren 2012. Det har vært en fin sommer, men været har ikke akkurat vært helt på topp. Jeg har egentlig ikke tilbragt så mye tid sammen med venner, men når det først er ferie prioterer jeg familien. Overraskende nok har jeg egentlig vært sammen med familien min egentlig hele tiden! Tenk at etter to måneder med sommerferie er har skolen begynt, kjenner at jeg ikke er helt klar enda. Men samtidig blir det superbra og komme tilbake til “vanene” igjen! 

FIKK KARAKTERKORTET FOR 8.KLASSE

SHOPPING

BESØK AV VERDENS BESTE JENTE

STRØMSGODSET

HYTTETUR MED KATHARINA

FÅTT VERDENS FINESTE HUND

SVERIGETURER

 

BOBILTUR

PARIS

CAMPING I HØNEFOSS

 

STRIPET HÅRET

Dette er noe av det jeg har gjort i sommer, håper alle har hatt en fin sommer! Lykke til med jobb og skole! 

# COVERBRANDS INNKJØP

Heii! I stad kjedet jeg meg litt, og dere vet hva jeg gjør da. Shopping på nettet! Elsker at du bare kan trykke på noen knapper også kommer tingene rett hjem til deg i posten. Er liksom en sånn herlig følelse, så jeg gikk inn på Coverbrands istad og bestilte noen produkter som har blitt veldig mye anbefalt av andre bloggere. Og selvsagt er de ikke dyretestet! Men nå skal jeg fortsette å se på Zack and Codys søte hotelliv på Disney Channel. Må bare få det med meg, haha!

HVA SYNTES DU? HAR DU PRØVD NOEN AV DISSE PRODUKTENE FØR?

FRISØREN, STRIPET HÅRET

Hallo kjære lesere! I dag våknet jeg tidlig og dro til pappa, fikset litt på det nye rommet. Da jeg var ferdig dro vi inn til gulskogen for å kjøpe sko, men de hadde ikke flere igjen så vi holdt av et par blå converse på Buskerud storsenter. De er så fine! Kan vise dere i morgen, siden pappa har tatt vare på de for meg. Jeg var hos frisøren i stad og stripet håret. Jeg syntes det ble ganske fint, og så mye lysere! Nå skal jeg slappe av litt, før jeg fortsetter på å skrive brev til kusinen min i England! Kan vise dere når jeg er helt ferdig. Vi snakkes!

ETTER:

HVA SYNTES DU?

CALL ME MABY – ANNE LENE, video

Heihei! Dagen i dag har gått ut på å gjøre ingenting. Hva skjer med at hver gang jeg virkelig kjeder meg er det ingen som tar telefonen eller ingen som er hjemme. Jaja, sånn får det gå. I morgen skal jeg til frisøren og bleke håret mitt litt tenkte jeg. Er ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha håret mitt enda, men dere ser i hvertfall resultatet i morgen. 

Hahahahaha, og siden jeg hadde så lite å gjøre filmet jeg inn denne: 

hahahahhahahahahah. Og det som er på håndkleet er forresten foundation! 😀

HVA SYNTES DU? BURDE JEG LEGGE UT FLERE VIDEOER EL. ? 

PAKKE I POSTEN, H&M

H&M pakken min har kommet. Jeg ble egentlig ganske så greit fornøyd med klærne, var ikke noe spesielt jeg kjøpte. Bare helt basic ting med litt knalle farger. Brillene likte jeg utrolig godt, men shortsen derimot var litt gjennomsiktig og alt for neonfarget for meg. Men er vel greit å ha noe over bikinien. Jeg kjøpte alt på salg, og er veldig fornøyd med tingene til å være H&M. Alt kostet 20kr, untatt de to svarte t-skjortene jeg kjøpte som ligger oppå hverandre. De kostet 30kr, per. Men hallo, superbillig! 

HVA SYNTES DU? BESTILT FRA H&M FØR? 

SUMMER

Nå er sommeren snart over, og dagene går til å nyte sommerferien. Men hvorfor har det seg sånn at når skolen skal begynne igjen blir det fint vær? Er så kipt det der. Så i dag har jeg egentlig bare ligget å solet meg, klippet plenen og litt småting. Mamma sier at jeg hele tiden sitter å slapper av, er på pcen eller lignende. Men det er jo ferie, og de siste dagene skal nytes!! Nå skal jeg ned å sette meg ut litt, drikke iste og SLAPPE AV!! Utnytt resten av ferien så mye dere kan sier jeg bare!! 

HVA HAR DU GJORT I DAG? GÅR DAGENE DINE UT PÅ Å NYTE SISTE DELEN AV SOMMER 2012?