California livet så langt

Lokal tid: 18:21 Norsk tid: 03:21

Heii alle sammen! De siste dagene har vært utrolig stressende og det har vært noe som har skjedd hele tiden. Vi dro til San Diego på lørdag, var på Six Flags på søndag og i går var vi på Universal Studios. Det har vært et tett program helt siden vi kom hit, så det har vært utrolig slitsomt. Derfor var jeg rett og slett helt skutt i dag og ble hjemme fra skolen og heller slappet av på campus sammen med noen andre. Jeg skjønner ikke hvorfor EF har valgt å lage et så slitsomt program, men det er ikke så mye vi får gjort nå enn å si ifra. I dag skulle jeg egentlig være med på stranden, men valgte heller å være på campus. San Diego var kjempefint og er absolutt verdt å besøke! Kjempefin strand og et lite tivoli ved stranden, kjempekoselig.

Six Flags levde ikke helt opp til forventningene men det var helt sykt å være der, jeg hadde nok litt for store forhåpninger. Det var utrolig varmt siden det ligger midt i en ørken, men gøy var det og alle som har muligheten burde dra hit! Helt syke rides!

Det var utrolig gøy å være på Universal også. Vi kom faktisk midt oppi en innspilling ved et av settene men vi så uheldigvis ingen kjendiser. Var utrolig mye å gjøre her også, men studio tour var absolutt best! Her fikk vi blant annet se Wisteria Lane fra frustrerte fruer, noe fra Jurassic Park og litt fra King Kong.


her ble blant annet Alene hjemme 2 spilt inn


Moulin Rouge fra Burlesque


Susan Delfino sitt hus fra Desperate Housewives

Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syntes dere om bildene?

Outlet

Lokal tid: 23:45 Norsk tid: 08:45

Heii dere! Nå har jeg endelig fått lagt meg ned i senga etter en lang og slitsom dag! Dagen startet med en god frokost som vanlig, etterfulgt av en tre timers lang skoledag. Vi hadde en del aktuviteter på skolen i dag, noe som gjorde at timene gikk litt fortere. Når klikken ble halv to dro vi på outlet og var ikke tilbake på campuset igjen før klokken halv ti. Jeg har handlet en del i dag og gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt! I morgen har vi sen skole, så da skal vi slappe av ved bassenget før den tid. Nå skal jeg legge meg, så vi snakkes!

Venice Beach og Santa Monica

Lokal tid: 08:58 Norsk tid: 17:58

Hei, og god morgen fra meg! Her er det overskyet i dag også, litt trist men likevel litt deilig. I går var vi en tur på Venice Beach og Santa Monica. Jeg har hørt mye dårlig om Venice så forventningene mine var veldig lave, men det var sykt fint! Venice var så mye finere enn Santa Monica, men shoppingen var bedre på Santa Monica. Jeg og Silje bestemte oss for å spise på Venice slik at vi fikk bedre tid til å shoppe på Santa Monica. Vi handlet på Third street promenade hvor det blant annet var butikker som Michael Kors, Victorias Secret, Forever 21, Brandy Melville osv. Det var en kjempefin dag og jeg vil absolutt tilbake!


Santa Monica

Har dere vært her? Hva syntes dere om bildene?

Seal Beach

Lokal tid: 22:43 Norsk tid: 07:43

Heii og god morgen til dere der hjemme i Norge! Nå har jeg nettopp ryddet rommet og fått satt meg ned i senga med pcen på fanget. Planen for i kveld var egentlig å dra til The Pike, men planene ble endret så vi endte opp med å dra til et sted som heter Seal Beach. Vi hadde det kjempekoselig der også så vi i sånne småbutikker langs gågaten ved stranden. Stranden var utrolig fin og vi møtte på så mange hyggelige folk! Det var ei jente på vår alder som kom bort til oss å tilbudte seg å ta bilde av oss også snakket vi i sikkert ti minutter. Det er virkelig noe som lyser opp resten av dagen, at folk virkelig tar seg tid til slikt er så herlig! Jeg og Silje spiste sammen og gikk sammen hele kvelden, noe som var kjempekoselig! Så kvelden har vært fylt med mye latter og godt selskap!

Silje sin blogg finner dere forresten HER

Ha en kjempefin dag dere!

Fine dager i Cali

Lokal tid: 12:56 Norsk tid: 21:56

Heii! Nå har dere ikke hørt fra meg på en stund, men jeg lever enda altså. Jeg har det kjempefint her men er enda litt sliten etter Disneyland i går. På fredag dro vi til Los Angeles og inn til Hollywood. Vi fikk tid til å gå litt på Walk of Fame, handle litt og slikt. Vi fikk liten tid, så vi stresset hele tiden og løp fra butikk til butikk. Jeg måtte stoppe opp for å ta bilde med en som hadde kledd seg som Tom Cruise og jeg fikk helt sjokk. Jeg ble så starstrucked fordi han var så lik! Vi endte kvelden med et annet stopp litt forbi Beverly Hills, hvor vi shoppet og spiste enda mer og alt i alt var dagen helt fantastisk! Vi har allerede rukket å se mye og jeg klarer nesten ikke vente på å se mer! Alle menneskene her nede er forresten kjempehyggelige, det kommer faktisk ukjente bort til deg og vil snakke. De spør hvor vi er fra, ønsker oss en fin dag, menneskene her er rett og slett bare kjempekoselige!
ved Beverly Hills

I går dro vi til Disneyland og jeg skal si dagen var stressende. Vi hadde hele 13 timer der inne og vi hadde allerede rukket å gå parken to ganger og tatt noen attraksjoner etter bare fire timer. Det ble jo verdt ventingen når vi så Disney paraden senere på ettermiddagen og alt fyrverkeriet på kvelden. Det er fint å ha vært der, men litt mindre tid hadde nok ikke gjort noe.


I dag har jeg allerede rukket å spise frokost, lunsj og vært på Target. Klokken er snart ett og skolen starter to i dag, senere i kveld drar vi ned til en strand så det blir nok kjempekoselig! Jeg kjenner at jeg er litt brent etter den sterke sola på Disneyland i går. Været nå er overskyet, men jeg syntes jeg ser sola titter litt frem langt borte. I morgen skal vi til Venice Beach og Santa Monica, så det blir nok supert! Nå skal jeg gjøre meg klar til en tre timers lang skoledag. Håper alle i Norge har hatt en fin dag!

Har noen av dere vært i LA eller på Disneyland?

CALIFORNIA

Lokal tid: 13:00 Norsk tid: 22:00

Heii og god dag fra California! Nå sitter jeg på rommet sammen med romkameraten min Maria, som jeg er så glad for å dele rom med. Det er kjempefint her, lederne er supre, rommene er kjempefine og været er på topp. Jeg reiste hit 07:55 i norsk tid på onsdag og 30 timer senere var vi fremme. Vi mellomlandet i London, hvor det utrolig nok ble tre timer med venting på flyet fordi det var noe feil med det. Dette var jo så typisk uflaks for vår del fordi vi endte med å ikke rekke flyet vi skulle ta videre til Los Angeles og måtte vente tre timer på et nytt fly på flyplassen i New York. På flyplassen i New York møtte vi Austin Mahone! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, så det ble et bilde med han og han var kjempehyggelig! Kvelden ble mye bedre for oss etter vi møtte han, og de ekstra timene var virkelig verdt det! Etter en lang flyreise var det deilig å komme frem, så det ble senga med en gang!


på flyplassen i NY

Første dagen her borte, som var i går var jeg utrolig sliten. Jeg hadde sovet litt på flyene dagen før men likevel var jeg kjempetrøtt. Det ble mye bedre etter vi hadde spist en god frokost og fått en omvisning i byen. Vi gikk innom Target, dette er definitivt en butikk som passer alle! Det er så billig og så mye å kjøpe! Jeg har det virkelig helt supert her, alt er som vi ser på film, rett og slett kjempefint! Vi fikk også litt fritid før vi hadde skole, skolen er forresten helt syk! Det er basseng her, idrettshall, bowling, butikker, Starbucks, cafeer, jeg er sikker på at hele skolen er større enn byen jeg bor i hjemme. Skoletimene er helt greie og lærerne er utrolig snille! Jeg og noen andre valgte å spise middag ute, så det ble en koselig kveld!


campuset

Nå er klokken ett her i Long Beach og vi skal gå for å ha skoletime. Derfor jeg ikke har så mange bilder er fordi telefonen min har vært tom for strøm, men jeg skal ta en del bilder i kveld! I kveld blir det disco, er litt usikker på om vi orker å dra siden vi enda er slitne etter reisen. Uansett så blir det nok en kjempefin kveld! Kos dere der hjemme i Norge!

California

Nå er dagen virkelig her! Denne dagen har jeg gledet meg til i evigheter. Jeg kan først fortelle dere at jeg har skaffet meg leilighet i dag! Jeg var på visning i forrige uke og i dag fikk jeg en melding om at vi kan flytte inn i midten av August. Dette gjorde meg så utrolig lettet, jeg har jo stresset med leilighet i ukesvis nå og endelig har jeg fått skaffet en! Planen er å flytte inn sammen med ei annen jente jeg har blitt kjent med som går på skolen jeg starter på. Vi gleder oss utrolig mye og dette kommer til å bli kjempebra! Men over til noe annet. Kofferten min er pakket, håndbagasje gjenstår og jeg er reiseklar. Jeg sitter og drikker mitt siste glass med sjokolademelk her i Norge og det er hele fire uker til neste gang. Det er kjemperart å tenke på at om seks timer er jeg på vei til flyplassen, elleve timer til flyet går og det er tolv timer til jeg er i London. Jeg har ingen planer om å sove i kveld ettersom jeg ikke gjør noe annet enn å trekke på smilebåndet. Jeg er faktisk i USA snart, det er så fantastisk å tenke på.

Jeg startet dagen i dag med noen episoder av Teen Wolf på senga. Det tok litt tid før det gikk opp for meg at jeg snart reiser, og det er herlig. Jeg, mamma og kjæresten hennes dro for å besøke mormor og når vi kom hjem igjen dro jeg rett på en løpetur. Jeg endte opp med å gjøre litt styrke når jeg var tilbake igjen og jeg har ikke vært så sliten som nå på lenge. Håper virkelig det blir litt trening i California også, for det trenger jeg nå. For dere som ikke helt har fulgt med så skal jeg på språkreise til Long Beach i California hvor jeg skal være i fire uker. Jeg har valgt kurset som heter International, noe som vil si at det er skole 4x40minutter fra mandag til torsdag med andre ungdommer fra forskjellige land. Dette kommer til å bli en reise jeg aldri glemmer, dette kommer til å være et minne for livet! Dere får alle ha en fin kveld og en fin dag i morgen!

 

Neste gang vi snakkes er jeg i USA!

shop stop

Hei! I dag var jeg i byen for å møte Katharina siste gang før jeg reiser. Vi gikk litt i byen og satte oss på Pigen for å kjøpe oss noe å drikke. Det var utrolig koselig! Jeg fikk holdt av noen sko på fredag som jeg hentet i dag og jeg elsker dem. For noen blir skoene kanskje litt for mye, men mye er bra. Elsker virkelig at det er paljetter på skoene og at det til og med er høye såler. Skoene kjøpte jeg for bare 200kr ettersom de har vært på salg og toppen betalte jeg kun 40kr for. Utrolig fornøyd med dagens innkjøp!

Jeg var også i byen med Kristine på lørdag og da kjøpte jeg to gensere. Den svarte kostet 99kr og kan faktisk brukes som en kjole og jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet! Den grå genseren betalte jeg også 99kr for på H&M. Jeg har tenkt litt på å ta med meg alt jeg har kjøpt, men enda er jeg litt usikker. Jeg skal prøve å ta med meg minst mulig klær, så jeg tror noe av det blir igjen hjemme imens. Nå frem til onsdag må jeg ha shopstop, så neste gang dere får se nye innkjøp bli enten i California eller når jeg kommer hjem. Jeg har i alle fall hatt noen fine dager og håper dere leserne også har kost dere! Nå skal jeg rydde litt før jeg skal se på Teen Wolf som er en ny serie jeg har startet å se på. Anbefaler virkelig denne, spesielt for alle som liker Vampire Diaries!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om innkjøpene?

som å være hjemme igjen

God kveld. Nå har jeg nettopp vært nede i fryseren og hentet meg en lollipop. Jeg er utrolig sliten etter trening i dag, jeg er rett og slett helt skutt. Det var utrolig deilig å være tilbake i hallen, det var som å endelig komme hjem igjen. Vi stuntet litt i starten men alle endte opp med å gjøre masse forskjellig. Jeg brukte vel nesten hele treningen på turn og løping, nå er jeg helt utslitt. Jeg har savnet alle sammen utrolig mye, så det var kjempekoselig å se mange av de igjen. Jeg klarer ikke vente til høsten igjen, ny cheersesong og gjett om jeg skal fortsette. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å fortsette på Eagles, for om jeg bytter lag vil det aldri bli det samme igjen. Jeg føler virkelig at jeg hører hjemme på dette laget rett og slett, og sånn er det bare. Nå skal jeg faktisk pakke litt ting i kofferten, jeg får alltid lyst til å få ting unnagjort på kveldstid. Plutselig bestemmer jeg meg bare for å møblere hele rommet, er det fler som har det slik?

Går du på en sport? Andre som også er kjempeglad i laget sitt? 

koselig bytur

Hei kjære lesere! Nå har jeg og Kristine nettopp kommet hjem etter en lang og koselig tur i byen. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe men endte opp med to små innkjøp, men det var virkelig verdt det. Vi har egentlig bare spist is og koset oss i hele dag. I hele dag har vi hatt planer om å gå hjem fra byen og til Kristine når vi var ferdige og så spreke som vi er gjorde vi det også. Det ble vel en liten gåtur på en drøy time, men var kjempekoselig. Snart skal vi lage oss middag, vi har tenkt litt på å lage oss Brownies også men vet ikke helt om vi orker. Etter mye trasking i byen verker det litt i beina, haha. Dere får ha en fin kveld!

Hva har dere gjort i dag?