ELLE ABONNENT

Hei! Nå er jeg så sykt overlykkelig egentlig, sminkevesken fra Lulu’s er en abonnentgave fra Elle. Så nå sendte jeg de en melding om at jeg ville bli abonnent, og da får jeg 6 blad + lulu’s veske i posten. Føler meg ganske smart nå! hahah. Den toalettvesken har jeg hatt lyst på så lenge og skulle akkuratt til å bestille den. Får bare håpe at jeg får det jeg skal ha i posten da. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe bukser, har seriøst bare to par olabukser som jeg liker. Så nå er det vel på tide med noen nye. Nå skal jeg slappe av med en film ellernoe, snakkes!

ABONNERER DU PÅ ELLE? SYNTES?

VERSACE

// Versace yellow diamond parfyme fra taxfree, pris 419,-

God morgen alle sammen! Det var en fin dag i går, bortsett fra en del kjøring. Har begynt å bli ganske lei av å kjøre bil nå. Solen har visst kommet på besøk i dag, så nå skal jeg gå ut en liten tur tenkte jeg. Jeg skal ingenting i dag, jeg elsker sånne dager. Bare ligge på sofaen, se på film og slappe av! Planen var egentlig å gå en lang tur i dag, men jeg tror ikke jeg orker. Har nok å gjøre hjemme nå egentlig, kan fortelle dere mer om det senere. Men, i går fikk jeg en parfyme fra taxfree’n av pappa, den lukter bare helt himmelsk. ELSKER DEN! Versace har nå blitt min nye favoritt.

HVA ER PLANENE DINE FOR I DAG?

SWEDEN also today

Heihei!! Nå begynner jeg å bli ganske lei hele Sverige egentlig. Her sitter vi i bilen på vei til Sandefjord for å ta Strømstad båten som går rundt fem tiden. Jeg var jo i Sverige på fredag og lørdag, pluss at vi var der litt tidligere også. Så nå er jeg rett og slett lei. I kveld skal jeg til mamma og da blir det litt bedre blogging tenker jeg, men ikke før i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er forresten mobilblogging, så da beklager jeg rotete innlegg.

HVA SKAL DU I DAG?

SANDVIKA 28.07.2012

Da er det lenge siden sist! I hele helgen har vi lånt bobil og vært på tur til Strømstad og Stavern. Mest vellykket var Stavern, bare at i dag var det et utrolig drittvær og da ble det bare en natt der nede. Så jeg og pappa dro på Sandvika Storsenter og handlet litt. Senteret skulle stenge nesten med en gang vi kom dit, så vi fikk ikke så veldig god tid. Og det var ikke mye fristende utvalg i butikkene heller. Men pappa fikk kjøpt seg noe, og det fikk jeg også i tillegg til gave som jeg skulle gi til Linn Therese(kjæresten til pappa)! Siden sommeren snart er over kjøpte jeg litt varmere tøy, kjenner at jeg gleder meg til høsteren alle
 

// Svart og Grønn genser fra H&M, pris 99,- per // Hvit singlett fra H&M, pris 79,- // Stripete genser fra H&M, pris 149,- // USA genser fra Cubus, pris 249,-

HVA SYNTES DERE?

TUSENFRYD, bobiltur neste

Heii! Da er jeg hemme etter en liten gåtur. Vi har tilbrakt dagen på Tusenfryd, og i morgen setter vi nok kursen sørover. Vi har fått leid en bobil som vi skal ha til søndag, håper det blir Bø eller sverige! Har aldri vært på Bø før, og alle kommer å sier at det er så bra osv. er såå missunnelig på de! Nå er det 20 minutter strøm igjen på pcen, og den skrur seg av når det er rundt 10 minutter igjen. Vi snakkes mest sannsynelig i morgen, og sorry for dårlige oppdateringer. Blogger jeg ikke i morgen har jeg ikke nett der hvor jeg er. Snakkes!

SKAL DERE PÅ CAMPING TUR? VÆRT PÅ TUSENFRYD?

DAGENS INNKJØP 24.07.2012


// Tights fra H&M, pris 99,- // Shorts fra Cubus, pris satt ned fra 99,- til 49,- 


// Hvit tubetopp fra Bik Bok, pris 99,- // Neglelakk fra Bik Bok, pris 29,- for en & 39,- for to.

Da er billetter til Tusenfryd fiksa til i morgen, gleder meg sinnsykt! Dette ble det lille innkjøpet fra i dag, utenom undertøy. Men jeg syntes ikke det er noe særlig å legge ut, hahah. Ikke noe interessant liksom. Kjøpte også en liten hårbørste fordi jeg har glemt min hjemme hos mamma, så da måtte det bli en engangsbørste på meg. Kaster den på søndag jeg! Som jeg sa, er dette et superlite innkjøp. Men det var litt deilig å kjøpe noen ting som jeg trenger. Nå skal jeg sove, for så å være tidlig opplagt til i morgen! Natta <3

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET MITT? SKAL DERE PÅ TUSENFRYD?

// Om dere skal på Tusenfryd i juli anbefaler jeg dere å gå inn HER! hvis dere skal betale med VISA på nett. For da får dere 10% rabatt og sparer opptil 100kr per person! //

MAT, hoppeball! :D

Halluen! Tipp topp tommel opp for mat! Hahahah. Jeg har spist ett måltid i dag og holder på å dø av sult, og snart er det maaaaaat!!! Jeg merker at om sommeren spiser jeg så utrolig mye mindre enn det jeg ellers gjør, og er aldri sulten. Bare småspiser sjokolade hele tida, haha. Nå holder kaisa og amalie på å løpe som galninger i stua med en sånn ball de har kjøpt. Hahah, jeg husker jeg satt på sånn der hoppeball i barnehagen. Og der gikk hundeskåla!! Meningsløst innlegg, men jeg har ikke peiling på hva jeg skal skrive. Det er egentlig ikke vits i å vise innkjøpet mitt heller, ettersom jeg bare har handlet undertøy. Men viser det jeg viser, og det kommer senere i kveld! 

SPISER DERE OGSÅ MINDRE PÅ SOMMEREN? HAR DERE VÆRT PÅ SHOPPING I DAG?

WE SEE SAME THINGS, BUT FROM DIFFERENT SIDES

Etter noen timer med sol, drar vi snart for å gjøre ANER IKKE. Reiser til Drammen for å handle litt etterpå, også legger jeg ut innkjøpene senere. Jeg vet at jeg har blogget dårlig, leserne går nedover og det gjør også kommentarene, men jeg må nyte sommerferien når den først er her! Kort oppdatering, men nå må jeg gå.

HVA ER PLANENE DINE FOR I DAG?

22 JULI

1 år siden tragedien på Utøya. 

” I dag er det et helt år siden bombeeksplosjonen i Oslo og skytingen på AUF sin sommerleir. Det er så forferdelig det som skjedde, og jeg har ikke ord. Denne dagen tror jeg aldri kommer til å glemmes, så mange uskyldige mennesker som har mistet livet. Det føles enda ut som et stort sjokk, men sånn tror jeg det alltid kommer til å være. Vi klarer ikke vende oss til dette vonde, forferdelige som skjedde. Men jeg føler liksom at jeg ikke vil blogge så mye om det, det som skjedde er så vondt uansett og hvorfor skal jeg gjøre det vondere? Derfor sender jeg mange tanker til de som mistet livet og alle som ble pårørt.

Jeg ser det er mange andre som har skrevet om sin 22. juli i fjor. Og jeg gjorde ikke stort, husker bare at mamma ropte på meg og sa at det var en bombeeksplosjon i Oslo. Vi skulle på bursdag, og når vi kom dit var nesten alt vi gjorde å følge med på nyhetene. Høre om alle ungdommene som ble drept, hvor forferdelig det var og når han først ble tatt så var det en stor lettelse! Vårt lille land Norge liksom, hvorfor skulle noe så stort og forferdelig skje her? Her i Norge hvor noe av det værste som noen gang hadde skjedd var at en mann stjal en pølse fra Hydro, eller når en 7’åring gjorde narr av kongen. Men samtidig, ingen må for guds skyld miste HÅPET. “

Nå kommer jeg stadig inn igjen på å prate om tragedien, men tastaturet går av seg selv. Dagen i dag har gått ut på å følge med på litt nyheter, hagearbeid, og egentlig så har jeg bare slappet av ellers. I morgen vet jeg ikke hva vi skal og i går var vi i Sverige. Superkoselig! Nå skal jeg fortsette å se på film, så snakkes vi en gang senere.

HVA GJORDE DU DEN 22. JULI I FJOR?