En god start på dagen

God dag alle sammen. Litt sen frokost i dag, men utrolig deilig å få sovet ut litt. Jeg jobbet til 23:00 i går på bensinstasjonen, og det er så deilig at jobbhelgen er over. Nå har jeg kun gode ting å se fram til. Jeg elsker jobben min som personlig trener, og det er så deilig å tenke på at det ikke er “jobb”. Det er kun fordi jeg virkelig elsker det, og jeg ønsker så inderlig å få dette til. Jeg er på god vei, og det er så utrolig gøy!

Her nedenfor ser dere min standard frokost for tiden. En god balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett, ikke minst også vitaminer. 

I dag har jeg fridag, og bruker dagen på å jobbe litt hjemmefra. Jeg har planer som skal forberedes, kcal behov som må regnes ut og jeg skal ta noen telefoner. I dag skal jeg også hente lillesøster i barnehagen, og jeg må hente kofferten min som ligger hos mamma. Klarer aldri vente med å pakke, så det blir vel til at jeg pakker litt i dag også.

Jeg skal trene senere og skal dele treningsøkten min til dere i kveld.

Ha en fin dag!

Slike øyeblikk

Jeg har jo bare verdens snilleste kjæreste, som kom med dette til meg på Valentinsdagen, jeg fikk til og med roser. Jeg går jo aldri med klokke lenger, fordi den blå og hvite reimen min har blitt så gul og stygg. Dette var som å få to helt nye klokker, og så utrolig fine de er! Det er ikke vits å kjøpe klokker lengre, det holder jo med nye reimer. Så jeg ble helt forelsket med en gang, nå skal jeg gå med klokke hver dag. Dette var faktisk noe jeg virkelig trengte.

Det er så koselig å få slike gaver, du nevner kanskje i hverdagen at det er noe du hadde trengt, også tenker du at det blir glemt bort, du glemmer å kjøpe selv og det er helt greit. Men, så kommer det en dag, hvor du får en utrolig fin overraskelse. Det er så koselig, vite at noen lytter etter hva du sier, og ikke bare glemmer. Man blir litt satt ut. Jeg elsker slike øyeblikk, og jeg er ganske heldig.

Vi gjorde ikke noe stort ut av 14. februar, men det er koselig å sette av litt tid til hverandre. Vi dro ut og tok en kaffe der vi møttes første gang, før vi dro hjem, lagde taco og så på serie. En perfekt kveld etter min mening. Men en ganske normal kveld også, vi er jo veldig glade i taco, og skal vi spise noe godt, da er det taco som står på menyen.

Hva pleier du/dere å gjøre?

Kan dere hjelpe meg

Hei alle sammen!

Altså, det er jo sånn med en blogg at man ønsker at folk skal lese innholdet. Derfor lurer jeg nå på om ikke dere kunne lagt igjen en liten kommentar om hva dere er interessert i å lese om. 

Jeg kommer hovedsakelig til å blogge om hverdagen min, trening og tanker. Det jeg ønsker å vite er hva du ønsker å lese om, eller hva du lurer på(om du har noen spørsmål). 

Er det treningstips? Øvelser? Lurer du på hvordan du skal komme deg ned i vekt? Se innkjøp? Bare kom med innspill, jeg ønsker at bloggen min skal være interessant for dere.

Jeg har nå kommet hjem etter å ha jobbet på Circle K siden 08:00 i dag tidlig. Det har vært en hektisk dag, men hektisk er bra noen ganger, da går tiden unna. Jeg teller ned dagene til Portugal nå, det blir så utrolig godt å komme seg litt avgårde. Men først har jeg en jobbuke fremfor meg, Circle K i morgen kveld, og så er det bare PT-timer ut uken. Men først må jeg komme meg gjennom denne kvelden også, så snart er det tid for en ikke så liten treningsøkt! Aller først er det tid for litt påfyll, den energien trenger jeg nå.

Legg igjen en kommentar om hva du ønsker å se mer av. Tusen takk, og god kveld!

Spontantur

Det er så godt å kunne skrive litt her på bloggen igjen. Blogsoft.no skal legges ned i April, og jeg fikk søknaden godkjent til å bli overført til blogg.no, og da ble alt plutselig mye bedre. Det er ikke morro å få vite at bloggen din skal bli slettet helt uten videre, så veldig godt å få dette bekreftet. Nå blir det mer blogging fremover.

I dag dro jeg en liten tur på jobb i dag tidlig, og når jeg kom hjem bestemte Ola og jeg oss for å gå en liten tur. Det var så utrolig deilig. Det var en periode hvor jeg var veldig flink til å gå turer, men nå på vinteren er det liksom ikke like lett å komme seg ut døra. Men det er alltid godt å bare få det gjort!

Det som er deilig å tenke på nå er at det kun er en uke til jeg reiser til Portugal. Planen var egentlig ikke å dra, men så ombestemte jeg meg siden turen var så billig. Det blir godt å reise bort en uke, trene, slappe av og jobbe med motivasjonen. Den har vært litt frem og tilbake i det siste, så jeg trenger litt påfyll, og ikke minst godt vær. Gleder meg.

Ønsker alle sammen en god helg.

Et nytt forsøk

Hei…

Jeg har vært litt frem og tilbake om jeg skulle lagt ut noe på bloggen her igjen. Jeg har hatt kjempelyst lenge, men så føler jeg alltid at alt har blitt litt halvveis. Så da tenker jeg at jeg prøver igjen nå. Jeg savner å skrive, dele og inspirere. Jeg savner å ta med meg kameraet mitt overalt, spørre mamma om ikke hun kan ta et bilde til bloggen, jeg husker det som om det var i går, og jeg savner det. 

Jeg har ikke gjort så veldig mye den siste tiden, enda vet jeg ikke hva jeg ønsker å bli, og hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt. Det er ikke lett dette, det å være usikker. Jeg jobber nå som personlig trener hos Akropolis i lier for tiden, og jeg har en ekstrajobb på bensinstasjonen for at jeg skal kunne komme ordentlig igang på treningssenteret. Men det er ikke lett, og det skal det ikke være heller. Men samtidig når du går hver dag og er usikker, usikker på hva man vil jobbe med, hvordan man ønsker at hverdagene skal være, da er det ikke lett.

Jeg elsker å hjelpe mennesker, og jeg får det så utrolig mye bedre til der hvor jeg jobber nå. Men likevel tenker jeg jo alltid at jeg ikke ønsker å gå glipp av noe, jeg vil prøve, feile, se om andre yrker også er for meg. Jeg vil studere men samtidig vil jeg ikke studere. Jeg vil lære, men jeg vil ikke gå på skole i mange år, og stadig tenker jeg, er det et yrke der ute som passer for meg? Jeg kommer til å ta et valg snart, så får jeg bare se på veien hvordan det går seg til.

Jeg er i hvert fall å se her på bloggen, jeg kommer til å poste innlegg denne gangen, og jeg håper at noen er interessert i å lese, stikke innom denne bloggen av og til. Jeg hadde satt pris på det, det hadde jeg virkelig. Og ikke minst kommentarer, det er gull.

Ønsker alle en fin dag!