DAGENS INNKJØP 30.04.2012

Heii! Nå sitter jeg og Vibeke her med hver vår pc. Jeg kom hjem fra Drammen klokken 20.00 også for en halvtime siden begynte jeg å for å møte Vibeke. Det var superkoselig i Drammen, og som vanlig ble det noen innkjøp. Jeg er faktisk stolt over at jeg ikke kjøpte så mye klær, men en høytaler til 299,- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, men jeg har telt opp stemmene til blogg vs blogg. Det ble Celine, thea & vilde som går videre til finalen. Finalen blir postet på bloggen i kveld eller i morgen. Snart er det Paradise, så vi snakkes!

 


//bikbok//bikbok


//Lindex

 


//Lindex

 


//spaceworld

 

HVA SYNTES DU?

SANDEFJORD

Heihei! Da stikker jeg snart til en hytte i sandefjord. Jeg kommer vel hjem igjen næremere kveldinga.  Da legger jeg antakeligvis ut finalistene i blogg vs blogg. Jeg velger å utsette stemminga helt til i kveld, så det er bare å fortsette å stemme!! Talk to you later aligator!

 

 

Liten oppdatering

Hva skal du i dag?

RUNWAYDREAMZ SHORTS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er virkelig noe jeg har lengtet sykt lenge etter. Jeg elsker Runwaydreamz shortsene og de hadde passet så perfekt til Jeffrey Campbell skoene. Tenk denne shortsen, Jeffrey Campbell sko, Bikbok singlet og pilotbriller. Den fantastiske looken som virkelig er meg! Jeg gleder meg til å få kjøpt de jeffrey Campbell skoene neste måned. Noe sykt også! Og disse shortsene er annenprioritert. Det jeg mener med det er at når jeg har fått kjøpt skoene, så er det neste innkjøpet en av disse shortsene. Jeg tenker mest på en som ikke vises på bildet ovenfor, men den er blå og hvit og er helt fantastisk! Vintagelooken er jo så stilig..

 

LYST PÅ RUNWAYDREAMZ SHORTS ELLER JEFFREY CAMPBELL SKO?

 

http://runwaydreamz.com

BE HAPPY, langhelg

Hei! Nå har jeg plantet meg i senga! Er så deilig å endelig få slappet av etter en uke med med en del jobbing fram mot tentamen som er neste uke. Men herregud så bra, vi har langhelg folkens! Tirsdag er det arbeidernes dag noe som vil si at alle de som arbeider har fri. Og mandag er en inneklemt dag, så flaks! Også har jeg to dager med ordentlig skole, og norsktentamen på fredag. Så er det helg igjen! Hahah, syntes vi har så mye fri framover nå jeg! Sommerferien er snart, jeg skal til Paris, Spania og forhåpentligvis England. Denne sommeren kommer til å bli helt herlig! Men ellers gjør jeg ikke stort nå, har lyst til ¨å gå ut en tur å finne på noe. Men er ikke så lett når man ikke vet hvem man kan finne på noe med.. Jaja, jeg har Lovehearts da <3

 

 

 

Tycks? Hva skal du til sommerferien?

 

NÅ KAN DU STEMME!!

Nå følte jeg at det var på tide å fortsette med blogg vs blogg. Jeg har plukket ut de fem bloggene jeg syntes er best. Det vil si at de har ett fint design, blogger med bilder, lite skrivefeil og blogger minst en gang i uken. Det var litt vanskelig, siden det var så mange fine blogger men etter en stund så fant jeg mine favoritter. Jentene bak to av disse bloggene her kjenner jeg utenom blogg også, men det har ingen ting å si med at de ble valgt. 

Det dere kan gjøre nå er å stemme på en av bloggene nedenfor, og du kan stemme så mange ganger du vil. Gjerne på forskjellige blogger også. Dere får ikke lov å stemme på dere selv, så hvis dere skal stemme må dere gjøre det på noen andre. Jeg går videre med blogg vs blogg når jeg føler for det, og da er det to stykker som kommer i “finalen” og da skal dere få lov til å stemme enda en gang. Jeg har bare en ting å si, LYKKE TIL!

 

nr 1.

 

Celine Michaela

 

nr 2.

Vilde og Thea

 

nr 3.

 

Linda

 

nr. 4

Marita

 

nr 5. 

Vilde

 

Nå er det bare å stemme i vei! LYKKE TIL FOLKENS <3

 


Awezome sjæl.

Heihei! Nå sitter jeg på bussen og er på vei hjem etter en lang skoledag. Som vanlig er det alltid gøy i siste time for da er vi litt fritt og fransklæreren er helt seriøst best! Jeg elsker fransk, men i dag hadde vi vikar, så det var jo litt synd. Etterpå skal jeg ingenting, bare slappe av og rydde litt på rommet så ikke mamma blir så altfor sur. Men nå skal Johanne snart av bussen, og Andreas plager meg med å si awezome hele tiden. Guud! Jeg hater det ordet!!

JEFFREY CAMPBELL HAR KOMMET TIL DRAMMEN!

Heei! Nå har jeg ikke vært flink til å oppdatere. Vibeke sov over hos meg fra i går til i dag og jeg hadde det forresten superkoselig i Drammen! Vi gikk litt rundt og kikket, også såklart ser jeg verdens fineste bikini som jeg har ønsket meg kjempelenge nå fra Bik Bok. Den er så nydelig, den er helt hvit med noen sånne blå paljetter i midten osv. Men så hadde jeg jo ikke penger da..  Vi satt og spiste litt, og når vi var ferdige.. Jeg klarer ikke beskrive det en gang! Jeg så mitt livs største kærlighet, synet var vakkert, øyeblikket var herlig og jeg trodde nesten at jeg skulle gå rett i bakken. Drømte jeg? Neii! De hadde fått Jeffrey Campbell sko på magasinet i Drammen! IIIIIP! Men såklart, jeg hadde jo ikke penger.. Er jo så typisk da.. Men jeg SKAL kjøpe meg de neste måned. Jeg gleder meg sån! I dag har jeg bare vært på skolen og dansing.

 

 

Også bare sånn til info, kommentarer og sånt blir svart på senere i kveld eller i morgen! Har vært litt opptatt og ikke rukket å svare enda.

Liker du Jeffrey Campbell?

FRANSKTIME

Heihei! Nå sitter vi i fransktimen og gjør oppgaver på pcen. Så jeg tenkte at det var en bra mulighet til å oppdatere litt for dere. Skolen slutter klokken 14.05 som vanlig, men jeg reiser til Drammen med noen venner etterpå. Det blir meg, Dalia, Marte, Laila og Vibeke. Så det blir nok koselig! Men nå må jeg slutte å skrive før læreren skjønner at jeg ikke jobber, hahah. Badass 🙂 Også skulle jeg hilse fra Håvar og si at han er dritkul!

 


Håvar, meg og Johanne

 

Er du på skolen nå? Gjør?