Vil du bli vurdert?

Hei! Siden det er første Desember i morgen så skal jeg ha en liten ”konkurranse” der du kan bli vurdert! Alt du trenger å gjøre er å Legge meg til som venn og skrive i kommentarfeltet at du er med. Vinneren er den bloggen jeg liker best og blir kåret i morgen, så da er det bare å kommentere!


Skal du bli med?

Julegaver til han

Da er det tid for del 2 av julegavetips! Denne gangen er det til han. Altså både bestefar, pappa, bror, venner, osv. Enjoy!

Hugo Boss Boss in motion edt 90 ml.

 

Kappa Boot 399,- finner du HER

Swix Flagglue 299,- finner du HER

Boss Parfyme 560,- finner du HER

Robot Tee T-skjorte – Jack & Jones 129,- finner du HER

Nyåks Klokke 199,- finner du HER

Tiger of Sweeden Lommebok 499,- finner du HER

 

 

Jack & Jones - Robot TeeNyåks - Nyåks WatchTiger of Sweden - Tiger Male Wallet

 

Diesel Armbånd i lær 399,- finner du HER

 Nickelson jakke 845,- finner du HER

Happy sokker 69,- finner du HER
Happy Socks - Happy Socks Checkered

Diesel - 2- Blazer braceletNickelson - Jacco Jacket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes dere? Tips til noe annet jeg kan skrive om neste gang?

Kalender i posten!

Min kalender fra femelle.no kom i posten i dag! Den inneholder rabatter og gavekort fra forskjellige butikker. Jeg har så lyst til å åpne første luke! Jeg skal også få en annen kalendergave fra mamma som jeg vet hva er, men jeg kan ikke si det til dere enda.. Hahah.


http://sophieelise.blogg.no på forsiden! 🙂

Designet er under oppussing igjen, så beklager om det er litt rotete!

Har dere julekalender ? Hvordan da?

Kalendergave og innleveringshefte

Hallo! For en fin dag! 🙂 

Det regner ute.. Jeg har netopp satt meg ned for å gjøre lekser og tenkte at jeg skulle blogge litt før jeg startet. Jeg hadde ikke lyst til å gå på skolen i dag men sånn er det til tider. Jeg fikk tilbake Fransk prøven og Engelsk stilen på skolen og jeg ble ikke begeistret over Engelsken men.. På fransken ble det 5+ og på Engelsken fikk jeg 4+ som ikke er noe særlig bra.. Men etter skolen i dag så jeg litt på Wallander sammen med Harald, han falt ned fra stigen i går og har slått seg litt så han er hjemme. Og klokken halv fire reiste vi for å hente mamma, kjøpe kalendergave som man skal ha med på skolen i morgen, og jeg kjøpte meg en blypenn som jeg har etterlengtet lenge! Men nå må jeg starte på et hefte som skal innleveres senest Fredag, vi snakkes!


Stygt bilde, tatt etter skolen..


Jeg vet hva du vil si.. 

Hva har du gjort i dag ? 

Yuup, jeg skal bli lastebilsjåfør!

God kveeeld!

I dag hadde jeg norsk tentamen på skolen. Jeg ble ferdig rundt halv elleve og var ikke fornøyd med stilen i det hele tatt! Vi kunne gå tidligst klokken tolv, så det ble mye Edderkopp kabbal på meg siden jeg ble fort ferdig. Etter tentamen så løp jeg bort til Hydro der pappa hentet meg med lastebilen. Vi kjørte noen turer og fraktet stein som vanlig. Jeg kom hjem rundt halv fire og nå sitter jeg og ser på Jakten på kjærligheten. 

Jeg følger med på Hotel Cæsar, ikkesant? Også fikk jeg helt sjokk med Vannessa og Jens August igjen, jeg kan bare ikke fatte hva hun gjør mot Goggen. Hun skulle ha sagt det til han, for i neste episode så oppdager Goggen det!! Hjeelp!


Sola skinner i lastebil vinduet og  pappa maler som aldri før… ^^ hahah

Hva har dere gjort i dag ? 

Julegaver til henne

Det nærmer seg jul og jeg sliter faktisk litt selv med å finne julegaver. Men jeg har sett i forskjellige nettbutikker og plukket ut noen ting som kan stå litt i inspirasjon i hva du kan kjøpe .Denne gangen er det i hvertfall henne som står i modus. Dette kan være til Bestemor, tante, søster, mamma, datter, venninner osv. Rett og slett jenter generelt. 

 Lancome Hypnose Precious Cells - Mascara Brown 02 (LAN0231)Gavekort ? 300,- (Gavekort-300)HeartTrykk for større visningTrykk for større visning

 

Lancome Hypnose Precious Cells Mascara til 229,- finner du HER

Gavekort til Blivakker.no 300,- finner du HER

Heart Halskjede 25,- finner du HER

Smykkestativ med armer og fat 199,- finner du HER

Kopp og asjett Olly 69,- finner du HER

Romduft Mango peach 129,- finner du HER

Sko - Ruby Brown: handknitted sock | Utsiden av skoen
Blåseape negletørker 59,- finner du HER

Sjokoladefontene 295,- til 450,- finner du HER

Handknitted sock 399,- finner du HER

Rosie & Roses Lommebok 249,- finner du HER

Neste gang har jeg tenkt å lage ” til han ” eller noe lignende. Selv så står gavekortet og maskaraen på ønskelisten min. Men jeg håper dere likte innlegget! 

Hva syntes dere ? Noe interessant ?

Slækk 1. Adventsdag

Heihei! I dag har dagen gått ut på å slappe av. Jeg er sliten, trøtt og ikke minst syk. Jeg føler meg helt forferdelig, og det blir ikke noe bedre hvis jeg sier at jeg skal ha norsk tentamen i morgen. Uff, 4 timer med hodet plantet rett ned i pulten. Vi skal ha flere prøver denne uken og vi må gjøre ferdig et innleveringshefte i Kunst og Håndverk innen Fredag. Vi skal også øve på muntlig framføring om en middelalderbok, hva er vitsen ? Vi husker ikke dette om 3 år uansett..  Men nå skal jeg slappe av litt og etterpå blir det Robinson Ekspidisjonen..

I dag er det forresten 1. advent, noen som har tent lys ?

Nail Art

Jeg har kikket litt på blogger og på youtube og lagt merke til at det er mange som interesserer seg for Nail Art. Jeg har derfor valgt å legge ut et par videoer jeg fant på youtube, og jeg må si at jeg er ganske imponert over hvor flinke de er! Selv om jeg elsker frankrike så er  favoritten min den nederste.. 

Hva syntes dere ?