Et nytt skoleår har startet

Hei! Håper dere alle har hatt en super helg, i motsetning til meg som har sittet med skolearbeid. Har fått vært litt med venner heldigvis og det har vært kjempekoselig. Skolen har startet og det er egentlig bare altfor mye som skjer akkurat nå. Det er mye på skolen som skal gjøres, jeg trener mye, jeg må stresse med kjøretimer og ikke minst har jeg ikke kommet i orden i den nye leiligheten enda.
Jeg kjenner nå at IB krever så utrolig mye. Det er egentlig altfor mye arbeid, men likevel skal jeg klare å gjennomføre det og gå ut med en karakter jeg er fornøyd med. I norsk skal vi lese 13 bøker på et år, i engelsk skal vi lese noen og bare dette skremmer meg. Jeg virkelig hater å lese bøker, så her får jeg en utfordring.
Siden sist har jeg også tatt en tatovering på armen min, jeg kan skrive mer om hvorfor jeg gjorde dette i et senere innlegg. Det er en mening bak det 🙂
I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg ikke har vært i form, jeg har vært syk et par uker nå, men i dag tidlig var formen verre enn den har vært. Likevel drar jeg til Oslo i ettermiddag på et teammøte med Team High Energy. Har ikke hilst på de andre utøverne, så gleder meg utrolig mye! Jeg ville bare inn å oppdatere litt for min egen del egentlig, savner å blogge og kommer til å blogge når jeg har tid og mulighet fremover!
6dA6gaxn7H

Dere får ha en strålende dag!