KATTUNGER

Heihei! Denne helgen har jeg hvert hos pappa, da pleier jeg å være supersosial og har faktisk droppet pc-en hele helgen. I dag tidlig ringte mamma meg og sa at vi hadde fått kattunger, endelig liksom! De er utrolig nydelige, og herreguud så søte de er! Så nå ligger pus inne i klesskapet og slapper av.. Det blir kanskje litt mer blogging senere i kveld, men vi får se. For nå skal jeg tilbringe mye tid i klesskapet! Hiihhih..

HAR NOE DU OPPLEVD AT KATTEN DIN HAR FÅTT UNGER?

 

 

#JEG ER SÅ FLAU

Heihei! Nå sitter jeg i stua hos pappa og går igjennom noen gamle bilder på den gamle bloggen min http://Annelenii.blogg.no. Det er så mye rart jeg har lagt ut, alt fra søppel til rare grimaser. Jeg er så glad for at bloggingen min har utviklet seg, og ikke det minste at jeg har forandret meg! Men man må jo starte et sted, og ja. På den gamle bloggen, det er der jeg startet for å si det sånn. Så om du vil ha noe å le av  burde du gå inn der! Nå tenkte jeg å se film snart, også skal jeg legge meg og stå tidlig opp i morgen. Jeg har ingen anelse om hva vi skal, men vi får vel noe besøk og greier. Så vi snakkes!

 

HAR DU EN GAMMEL BLOGG SOM ER TIL Å LE AV? DELE DEN MED MEG?

NEW IN #18.05.2012

Da er jeg hjemme fra byen. Jeg, mamma og veninna til mamma dro og skulle spise på skutebrygga. Men vi endte også med å ta oss en liten tur på magasinet, da ble det såklart noen innkjøp! Disse to kjolene er helt like, bare at jeg likte de så godt og kjøpte de i to forskjellige farger. De er fra Vero Moda og kostet 190,-. De kom ut i butikken i dag, og jeg var faktisk den første personen som kjøpte den. Akkurat det syntes jeg er veldig rart, siden de er så fine. Snart skal jeg til pappa, også får vi se hva jeg skal gjøre videre i dag. Hadde ikke gjort noe å dratt på Tivoli igjen da!

HVA SYNTES DU OM KJOLENE?

TIVOLI, TOG OG FEIRING!

Heihei! Jeg har hatt en superfin dag i dag. Den startet med at jeg gikk i toget på sande, også dro vi hjem og fikk middagsgjester. Jeg kjedet meg litt etter det og ringte Sofie for å spørre om hun ville bli med på Tivoli og hun sa ja med en gang! heheh. Så da dro vi til Drammen på tivoli, også tok vi karuseller og hadde det egentlig skikkelig morsomt! Så møtte vi Laila, Silje og Vibeke, men de gkk plutselig. Andreas kom litt senere, også dro vi med en gang etter det. Men jeg har rett og slett hatt det supergøy i dag!

HVA HAR DU GJORT I DAG? VÆRT PÅ TIVOLI?

OUTFIT 17.05.2012

Heii! Nå er jeg klar for å gå i toget snart. Jeg tenkte at jeg egentlig ikke skulle gå i toget, men siden alle vennene mine skulle så får jeg vel gjøre det. Men det  kommer til å bli superkoselig. Jeg kan ikke fatte at det er 17mai nå. Før var det helt annerledes, det var et av høydepunktene i året. Men nå, ja.. Jeg bryr meg ikke like mye om det, jeg skulle alltid pynte meg i kjole og høye hæler. Men jeg tenker ikke noe på det i år, går med det jeg vil liksom. Men nå er det en halvtime til vi skal møte opp, så vi snakkes!

 

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET? SYNTES DU AT 17.MAI HAR BLITT HELT ANNERLEDES?

INNKJØP 15.05.2012

 I går reiste jeg og noen venninner til Drammen fordi Laila skulle ha klær til 17.Mai. Jeg kjøpte omtrent ingenting og grunnen er jo som jeg har sagt tusen ganger nå at jeg skal kjøpe noe til rommet mitt. Så jeg kjøpte bare en GOSH primer til 119,-. Mer info har jeg skrevet på bildet, og jeg syntes egentlig at det var utrolig lurt og mye mer oversiktlig å skrive på bildet istedenfor å ha en lang tekst. Kanskje jeg skal gjøre det litt oftere? Men sånn ellers, så har det ikke skjedd noe spesielt i dag. Vi har hatt den siste tentamen for dette halvåret, nemmelig i matte. Det gikk bedre enn forventet og jeg tror jeg har klart en 4-er eller 5-er. Etter tentamen dro jeg på dans og kom hjem i seks tiden. Nå er det snart klart for dagens episode av Hotel Cæsar, så skru på tv2 folkens!

 

HAR DU PRØVD DEN PRIMEREN FØR? SYNTES OM ATJEG SKREV PÅ BILDET? SER DU PÅ HOTEL CÆSAR?

JEFFREY CAMPBELL CLOCK

Heihei! Jeg har fått en helt sånn fetish på sko i det siste! Jeg har fått helt dilla på Jeffrey Campbell, og alt som går i tankene mine er de skoene. Jeg har nevnt de i en engelskstil, laget klokke av de og blogget om de skoene flere ganger. Jeg gleder meg bare så utrolig til å få kjøpt dem, og kom fram til at jeg heller bestiller på nettet neste måned. For der er det faktisk 250kr billigere enn det du må betale for om du skal kjøpe de utenom. Og dessuten har jeg lyst til å bli litt mer ferdig med rommet mitt, og når jeg er helt ferdig så får dere se! Jeg kommer til å bli fornøyd, definitivt. Haha 🙂 

Også har jeg fått vite at vi skal til England i sommeren og besøke familien min som er derfra. Det er to år siden sist jeg var hos dem, og endelig skal vi dit igjen! Også blir kusinen min med oss hjem og er hos oss en uke, så drar hun hjem og bye bye.. Hahah, men jeg gleder meg så utrolig mye nå..

 

HVA SYNTES DU OM KLOKKEN? HAR DU FAMILIE FRA UTLANDET?

#NEW SHOES

 

 

Her er det lille innlegget som jeg har lovet dere, med skoene som jeg kjøpte på Lørdag. Dette trengte jeg virkelig! Jeg har nesten ingen helt enkle og normale sko. Og disse kostet ikke mye heller, og jeg fikk de utrolig billig! Jeg elsker mønstrene på begge, men favoritten er den øverste. Hvordan fargene går sammen, det virker så utrolig sommerlig, og kan nesten gå til alt! Disse kommer til å bli godt brukt for å si det sånn. I morgen må jeg få kjøpt meg 17.maikjole, selv om jeg ikke har noen penger. Jeg skal kjøpe Jeffrey Campbell sko denne måneden og har ikke råd til mer. Hahah, virker sikkert som om jeg har utrolig lite penger nå. Men jeg har brukt så mye i det siste. Egentlig så tenker jeg å vente med å kjøpe Jeffrey Campbell sko og heller prioritere rommet mitt. Jeg mangler en del møbler og sånt, og jeg tror at det er smartest å gjøre det ferdig før jeg begynner på noe nytt. 

 

SYNTES OM SKOENE? HVA SYNTES DU ER LUREST Å GJØRE?