Rommet mitt

Da har jeg fått i stand en del på rommet mitt her hos pappa. Er ganske fornøyd, sofaen jeg har fått er utrolig fin og klesstativene har blitt satt opp. Det som mangler nå er nytt teppe, litt småting og det å få hengt opp noen fler klær! Håper alle har hatt en fin påske, nå skal jeg snart se på film og nyte resten av kvelden! Hva skal dere i kveld?

Obtención

Heii på dere! Nå tenkte jeg å legge ut resten av innkjøpene fra Tenerife. Har også kjøpt et par nike sko, men de får dere nok se ganske mye til fremover på bloggen uansett. Er utrolig fornøyd med det nederste, men jeg likte også veldig godt t-skjorta ovenfor. Alt er fra Berskha, både overdelene og shortsen. Lurer du på hvor mye noe kostet er det bare å spørre i kommentarfeltet.

KOSMETIKK INNKJØP

Heii! Jeg kjøpte litt kosmetikk mens jeg var nede i Tenerife, så det tenkte jeg å vise dere i dette innlegget 🙂
Alt ovenfor er fra tax free, jeg er kjempefornøyd med alt dere ser her. Det var ikke en eneste ting jeg ikke likte her, og dette er ting jeg anbefaler alle sammen å kjøpe! Parfymen var kjempe god og Ole Henriksen lipgloss funker kjempebra. Om det er noen priser dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet.

Jeg endte opp med noen neglelakker også mens jeg har vært på ferie. Merkene er fra Esseence, Essie og Layla. Jeg elsker fargene på neglelakkene, men spesielt glitterlakkene fra essence var ikke i så god kvalitet som jeg trudde. Fargene er som dere ser på bildet, men man må påføre nesten fem lag med neglelakk for å dekke hele neglen. Men resultatet blir kjempebra!
Jeg kjøpte også en, hva skal jeg si? Det er ihvertfall små “perler” du påfører over en base for å få en kjempefin kaviar look. Jeg elsker denne, var så utrolig kult! Kjøpte også noen sminkekoster, maskaraer og sånn fra essence. Tenker at det ikke er noe vits i å vise det, men er det etterspurt så kan jeg nok få det til!

Hjemme i norge

Heii! I går kom jeg hjem etter en kjempebra uke i Tenerife. Vi har funnet på utrolig mye gøy og vi har hatt kjempebra vær omtrent hele tiden! Vi har for det meste ligget ved bassenkanten og solet oss, men også handlet og vært i badepark. Tenker jeg forteller mer om dette etter jeg har lagt ut innkjøpene mine. Tror jeg velger å dele det hele i to innlegg, et med kosmetikk og et med klær, men jeg får se hva det blir til.  Innlegget om Tenerife kommer i løpet av helgen. Nå er jeg hos mormor og snart er det middag, så vi snakkes senere!

Pakking, tenerife

Heii, god kveld alle sammen! Nå er det snart to dager til jeg reiser til Tenerife og jeg gleder meg helt sinnsykt. Katarina skal være med så det kommer til å bli superkoselig. Nå har jeg begynt å pakke, og alt er snart ferdig. Jeg tar ikke med så mye ned dit fordi jeg pleier å kjøpe omtrent alt når jeg er der nede, men det er greit med noe jeg kan ha på meg i tilfelle jeg ikke finner noe. I morgen har jeg fransk fagsamtale, kjenner jeg gruer meg utrolig mye. Jeg er jo forberedt, det ikke det. Men fransk har blitt så kjedelig, vanskelig, og gir meg null motivasjon for tiden. Håper det går bedre etter hvert igjen, men akkurat nå går det ikke så bra. Men ihvertfall, på torsdag reiser jeg og blir borte en uke!

Skal du på ferie snart? Hva syntes du om fransk?

NM, helt greit

Heii! Håper alle hatt en kjempebra helg, for det har jeg hatt! Denne helgen har vært helt fantastisk bra, har hatt det kjempegøy. Den følelsen vi fikk når vi kom ut fra matta er den følelsen jeg har nå! Selv om resultatet ikke gikk så bra er jeg faktisk ganske fornøyd. Såklart ble vi litt skuffet når vi fikk vite at vi ikke gikk videre til i dag, men sånn er det noen ganger. Vi har holdt på med Elite i fire måneder, det er første gang vi har deltatt som et Elite lag, og når vi tenker sånn har vi faktisk gjort det ganske bra. Vi kom på niende av tiende plass, men med tanke på at de andre lagene kanskje har vært i Elite i mange år gikk det jo greit. Neste NM går det bra, det vet jeg! Men ihvertfall så har jeg hatt en super helg!


Meg og Erica Mohn Kvam

Hva har du gjort denne helgen? Syntes?

Girls just want to have fun

Heii dere! Håper alle dere har hatt en fin dag hittil og får en superduper helg. Dagen i dag skal jeg bruke på å slappe av og lade opp til i morgen, det er første gang jeg deltar på NM. Kjenner nervene mine starter å komme nå, men jeg vet at det går bra uansett. Det viktigste er å ha det gøy, og det har jeg uansett på matta så det er ikke mye å bekymre seg over egentlig. Jeg vet ikke helt hvordan bloggingen kommer til å bli i morgen, men jeg skal prøve å få lagt ut et innlegg fra mobilen om jeg finner nett der. For dere som vil følge med på NM i cheerleading i morgen, lag dere tv2sumo så går det der rundt klokken ni. Nå skal jeg starte å pakke litt også blogger jeg senere!

 

 

Kjempemye

Heii! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg har blogget. Har savnet det kjempemye og har kommet fram til at jeg nå begynner igjen. I det siste har det vært utrolig mange cheertreninger, faktisk opptil fem treninger i uken, så jeg har ikke hatt så mye tid til overs. Men alle treningene har virkelig gjort nytte for seg, vi trener fram til NM nå som er i helgen og jeg merker at jeg har blitt veldig forberedt. I tillegg til treninger har det vært mye skolearbeid, også er det en del ting som skal skje framover nå. Men det kan jeg fortelle mer om i et annet innlegg, nå er jeg egetlig mest gira på at dagens episode av Paradise Hotel snart skal starte. Så snakkes vi i morgen! <3

Hva har du gjort i det siste?