innkjøp, bik bok


Bluse 249,- & skjorte 249,-

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært i drammen noen timer og handlet. Etter det spiste vi litt, også dro vi egentlig bare hjem.  Meningen var egentlig å ikke kjøpe noe, men såklart gikk jeg inn på Bik Bok og der er det alltid noe som frister! Så der gikk sjansen til å kjøpe extention bort. Det skjer hver gang når jeg egentlig skal kjøpe extentions, kommer alltid hjem med alt annet. Senere i kveld kommer pappa og henter meg, også skal jeg tilbringe resten av ferien og neste uke der. Er så utrolig misunnelig på han, han sitter på flyet hjem fra Tenerife nå, der han har vært i en hel uke.

Hva har dere gjort i dag? 

relaxing evening

God kveld kjære lesere. Har hatt det utrolig fint de siste dagene, og julaften var kjempekoselig! Fikk kjempemye fint, og om dere vil så kan jeg vise dere hva jeg fikk senere eller i morgen. Ble i hvertfall utrolig fornøyd! Akkurat nå ligger jeg i sengen og hører på musikk, lysene er tent og pus er sluppet ut.Nå skal jeg bestille litt sminke fra nettet, blant annet sjokoladepudderet fra Too Faced. Noen som har prøvd det før? Har hørt mye bra om det, så jeg klarer liksom ikke la være å klikke det hjem til meg. 

dere får kose dere videre i kveld<3 

lillejulaften

God morgen!

I dag er det lille julaften, endelig! Julestemningen har for såvidt ikke kommet enda, men den kommer nok. Klarer omtrent ikke vente til i morgen! Men, når alle dere der ute slapper av og nyter dagen må visst jeg rydde og vaske rommet. Det er jo gøy… Men nå får jeg vel starte før mamma blir sint, hahh. Snakkes!

HVA GÅR DAGEN DIN UT PÅ?

new in today

Hei! Nå har jeg endelig fått satt meg ned for å slappe av etter en utrolig lang dag. Vi dro til Gulskogen for å gjøre unna noen gaver i elleve tiden, så kjørte vi noen gaver til mjøndalen. Og helt til nå har jeg sittet å pakket inn julegaver, er utrolig gøy men nå begynner det å bli litt kjedelig. Jeg begynner å kjenne at julestemningen nærmer seg nå, julaften allerede på mandag! Det blir så bra. Men jeg blogger mer senere, nå må jeg virkelig slenge meg på sofaen.. Hadee


 fra bauhaus 20,-

fra bauhaus 99,- og vero moda 79,90.-

ER DU FERDIG MED JULEHANDELEN? HVA HAR DU GJORT I DAG?

Winter Hugs fra Friis and Company

God kveld!

Dette er de nye skoene jeg har fått fra heppo.no. Jeg elsker dem! De ser utrolig store ut i størrelsen, men de holder fortsatt den samme størrelsen som jeg bruker i andre sko. Jeg har i 38 og bruker den størrelsen til vanlig, og den størrelsen stemmer akkurat overens med heppo sine! Utrolig lette og gode å gå med, også er de så fine å se på! Absolutt til å anbefale! 499,-

 Denne fargen er utsolgt, men de har i svart HER

HVA SYNTES DU?

er så rart hvor mye energi skolen tar av deg

Heii! I dag skal jeg hjem til mamma fra mormor, veldig lenge siden jeg har vært her. Vet ikke helt hvorfor, men det er vel fordi jeg har hatt mye å gjøre i det siste. Tenkte å dra til drammen i dag å kjøpe litt julegaver, men det kan jeg gjøre neste Lørdag. Er så sliten, og da må jeg slappe av litt. Er så rart hvor mye energi skolen tar av deg, blir så bra med litt juleferie. Om en time blir jeg hentet, så i mellomtiden skal jeg bare slappe av sånn som jeg skal resten av dagen. I morgen må jeg opp tidlig for så å kjøre helt til Tigershallen for å trene, over en time med bil. Uff, så hade! Vi snakkes senere.