HVA JEG HAR I SMINKEPUNGEN MIN

Ahh, favorittpudderet mitt er helt herlig og fåes kjøpt hos Boots apotek! Herligheten koster bare 149,- og er fra soap&glory. Jeg bruker ellers ikke så mye sminke daglig, jeg starter først med Foundation etterfulgt av solpudder og maskara. I det siste har jeg blitt veldig avhengig av glitter, I love!


Dette er det jeg bruker mest for tiden!

Bruker du noe av det samme ?

Dagens antrekk #31082011

I dag har jeg ikke gjort annet enn å vært på skolen, dere er vel lei av å høre det eller ? Det er i hvertfall jeg! Så nå har jeg snart tenkt å starte på noe igjen, jeg har sykt lyst til å prøve ut Cheerleading men det er ikke så mye av det i nærheten bare et par lag i Drammen. Her ser dere outfitet for i dag, måtte bare le av den stillingen jeg står i. Jeg tror ikke at jeg visste helt når selvutløseren tok bilde såeh.. Her har dere resultatet!

Genser fra Colorshop på Color fantasy båten / singlet fra Colorshop ( tror ikke dere ser den ) / Tights fra Cubus

Likte dere antrekket ?

Baresitteåslappeavdagens høydepunkt

Heihei! I dag har jeg som vanlig ikke gjort noe spesielt, har heller ikke rukket å tatt outfit bilde. Eller, jeg gadd ikke for å si det sån.. Er veldig slapp etter mye mattelekser, grammar i Engelsk og pugging på gloser. Høydepunktet i dag er nok Hotel Cæsar, jeg gleder meg til hver eneste episode! Er så sykt fan! Nå sitter jeg egentlig bare på pc-en og det frister å lage Bounty sjokolade ( som dere kan se oppskriften til Her! ). Men vi har nok ikke alt som trengs. Det blir kanskje litt mer blogging i morgen, men føler ikke for å skrive noe mer i dag.. Salut tout le monde!

 Hva har dere gjort i dag ? Har dere noen dager der dere bare har lyst til å gjøre ingenting?

Øko festivalen i sande

Bonjour tout le monde! Nå er jeg endelig ferdig med lekser og kan slappe av resten av kvelden. Sorry for at jeg ikke har fått oppdatert så mye, men jeg lever livet vet dere (hahah). Som jeg kanskje ikke har sagt så var jeg på øko-festivalen i sande på Lørdag, men kom når det stengte. Jeg rakk akkurat å smake på blåmuggost som var skikkelig ekkelt og jeg, Kim Robin og vennen hans hilste på helt random folk. Det endte med at noen svarte hei og slo av en prat med oss, en fyr klikka og spurte om hvorfor vi gjorde dette, osv. Men en av de som slo av en prat med oss var faktisk kjempehyggelig! Han startet med å si : ”Hei! Dere sitter her dere ja, dere har ikke fått en sån av meg ? Vær så god! Men husk at alt som står i Bibelen er sant da!” så gav han en sån snurregreie til oss, vi som trodde at vi skulle få penger.. Men ihvertfall så var det kjempekoselig og nå har jeg også klart å rote bort 50% rabatt kupongen min som jeg kunne bruke på Bik Bok, så typisk meg!

Hva har dere gjort i helga ?

50% på en valgfri vare på Bik Bok

Hallo, god morgen! Hittil har jeg rukket å dusje, spise og ikke minst lest Mag. For to dager siden kjøpte jeg det nyeste nummeret av bladet og nå har jeg fått 50% på en valgfri vare i butikken. Kupongen må brukes innen 30.September, johoo! Bik Bok er favorittbutikken min og blablabla. Men nå stikker jeg vel snart ut fordi sola har kommet! Så legger ut et innlegg senere i kveld. Snakkes!

Har dere kjøpt Mag ? Leser dere bladet ? Har sola kommet til deg ?

ATV tur!

Hei! I går kveld tok jeg og Kim Robin og kjørte med naboen sin firhjuling. Det var sykt morsomt og jeg gleder meg bare enda mer til vi får hver vår firhjuling om to uker! Vi ble veldig sølete og i stad måtte jeg spyle skoene mine, og du kan tro de var møkkete! Her regner det, og jeg er klar for en innedag! Vi snakkes!

Hva skal dere i dag ? Har du kjørt firhjuling ? Syntes om bildene ?

Daffer med Linus

God kveld alle sammen! I dag er en uke med skole overstått og det er jeg sykt glad for! Jeg har fortsatt ikke helt fått inn i hodet mitt at jeg har startet på ungdomsskolen, men det kommer nok.. Jeg har gjort litt lekser for neste uke og nå sitter jeg og Kim Robin og ser på Jul i svingen, haha jeg elsker det! Jeg skal være hos pappa hele helgen og jeg vet ikke helt hva vi skal i morgen, kanskje på øko-festivalen ellerno. Jeg aner faktisk ikke, men nå må jeg virkelig gå! Vi snakkes 🙂


Akaia, Victoria og Åsa 🙂

Så, hva har dagen deres gått ut på ?

Pakke fra Yves Rocher

Hallo! I stad var jeg å hentet pakken som jeg har bestilt fra Yves Rocher, prisen kom på hele 130kroner mer enn jeg forventet, jeg trodde det kostet 98,50 kroner meneh.. Posten skulle visst ha litt også! Jeg elsker denne netbutikken, egentlig fordi man alltid får med et gratis produkt! Men jeg håper at jeg blir skikkelig fornøyd med det lille jeg bestilte. Gå inn HER! for å besøke netbutikken!

Dette bestilite jeg :

Og denne vesken ( Det er mer reisebag enn veske ) fikk jeg med på kjøptet, elsker den! :

Har du bestilt fra Yves Rocher før ? Var du fornøyd ? Hva syntes du om det lille jeg bestilte ?