AMY SHORTS

Heii! Måtte bare logge inn for å minne dere på hvor mye fine klær chiquelle.se har nå! Syntes de shortsene ovenfor er utrolig fine, og vurderer å kjøpe noen egentlig. Men så er det fortsatt oktober, null penger igjen. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal kjøpe de med. Er faktisk i minus akkurat nå! Æsj fyfader, utrolig ekkel film på tv nå. Må følge med, snakkes!

HVA SYNTES DU OM SHORTSENE?

mye å gjøre

Heii! Nå er jeg akkurat ferdig med litt lekser, skal fortsette litt senere. Jeg har fått sinnsykt julestemning allerede! Etterpå tenkte jeg å gå ut for å ta noen bilder ute, bildene blir så fine nå som det er snø ute. Dagen i dag har forsåvidt gått greit, er bare utrolig kjedelig med skole hele tida, prøver, lekser og alt er bare stress. Og i tillegg til at jeg er syk er det ikke noe særlig, så jeg droppet treningen i dag. Føler jeg har utrolig dårlig samvittighet av en grunn, men var bare styrke vi skulle hatt uansett. Nå skal jeg hoppe i joggebuksa før jeg fortsetter på enda mer lekser. For dere som går på barneskolen enda, nyt hver eneste dag! Pappa har forresten også nesten malt ferdig rommet, mangler vinduene og skapdørene så blir det bra. Men vinduene får vi ikke tatt før etter jul pga. kulde og sånt. Fargene ser annerledes ut på bildet, er mye finere i virkeligheten!


Og her sitter jeg nå, helt inne i Titanic verdenen!

MYE Å GJØRE PÅ SKOLEN/JOBB FOR TIDEN? SYNTES OM ROMMET SÅ LANGT?<

det snør det snør, tiddelibom

God morgen til noen av dere, resten er vel på skole og jobb. Jeg er hjemme og slapper av, er i dårlig form så det er vel ikke så veldig mye jeg får gjort. Blir vel å dra til legen senere i dag om jeg får time, da er det den tredje gangen jeg har vært hos legen i oktober. Jaja, vi får se. Men, jeg er så glad nå! Det snør! Herreguud kunne ikke vært lykkeligere når jeg våknet opp i dag med masse snø. Nå er det snart jul folkens!

SNØR DET HOS DEG?

Nelly innkjøp 27.10.2012

Three Little Words - Chiffon Tube DressElise Ryan - Delila Open Back DressThree Little Words - Chiffon Tube DressDry Lake - Tara Dress

I går hadde jeg egentlig paner om å dra på halloweenfest i mjøndalen, men det måtte jeg droppe. Formen var ikke helt på topp, og det er den forsåvidt ikke nå heller men den har blitt bedre. Så da tok jeg meg litt tid til å bestille litt fra nelly.com. Jeg trenger noen kjoler, og nå som de har salg tok jeg muligheten! Jeg elsker de tre første kjolene, men den fjerde var jeg litt skeptisk til. Men jeg tok sjansen og bestilte den, så jeg får vel egentlig bare vente å se. 

Hva syntes du om kjolene? koden til salget er forresten MIDSALE

BILDESERIE MALLORCA

Heei 🙂 Jeg har nå laget ett innlegg om Mallorcaturen, men et ganske lite et denne gangen. Er ikke så utrolig mye å si, har tilbringt dagene mine på stranden og med ganske lite shopping. Eneste “spennende” er at jeg har tatt parasailing og det var såå morsomt. Så jeg tenkte bare å legge ut noen bilder denne gangen, også får dere bare spørre om det er noe annet dere lurer på! 


Niko joo 🙂

SKAL DERE PÅ FERIE SNART? SYNTES? NOE DU LURER PÅ?

STANDARD SØNDAG

God dag alle sammen! Nå sitter og får unnagjort noen lekser mens jeg hører på Nicki Minaj – the sinner, om og om igjen! Holder også på med å fikse noen greier så jeg får kjøpt litt julegaver snart, er under to måneder til jul nå! Ååh jeg gleder meg sånn, julestemning er det beste som finnes! Dagen i dag går ut på å pakke litt til jeg skal til pappa i morgen, forberede meg litt på en konferansetime jeg skal holde for mamma, pappa og læreren(skjønner ikke meningen), og kanskje jeg får lurt med mamma å dra på kino i kveld. Er standard på søndager, vi drar alltid på kino! Dere hører mer fra meg senere men før det kommer det et lite innlegg om mallorcaturen også!

SÅ, HVA PLEIER DU Å GJØRE PÅ SØNDAGER? 

denne gangen skal jeg bli..

Heii!

I det siste har det gått lang tid mellom innleggene jeg har postet. Er atten dager siden siste innlegg, og jeg kan helt ærlig si at jeg føler litt på det. Savner det å ha mye tid til bloggen, og nå for tiden går tiden min til skole og trening. Resten av tiden min slapper jeg av eller reiser til byen. Jeg sier hver gang at jeg skal bli flinkere, men vi alle vet at det skjer ikke, så jeg kan si denne gangen at jeg skal prøve å få oppdatert oftere. Som dere sikkert vet har jeg startet på cheerleading og jeg kan skrive mer om dette senere, men dette er en sport jeg virkelig har blitt helt forelsket i! Nå skal jeg rydde rommet litt, og pakke litt klær til jeg skal til pappa i morgen. Husk å still klokken en time tilbake i dag da!

Vi snakkees!