Min sommer

Heii! I morgen er det første skoledag. Tenk at en hel sommerferie har gått allerede! Jeg har hatt en kjempebra ferie og har kost meg utrolig mye. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg som jeg kan se tilbake på senere, noe jeg kan mimre litt over når det har gått en stund. Jeg starter i tiende klasse nå, et år til jeg skal velge veien videre. Det blir litt rart, men veldig spennende! Planene mine er allerede blitt tydeligere, men det kan vi komme til en annen gang. Først, sommerferien..

Den første uken reiste jeg på skoletur til polen og Berlin. En opplevelse som jeg aldri vil og aldri kommer til å glemme. Color magic, auswitch, saxenhausen, stasifengselet, tropical islands, ravensbruck, berlin og krakow er bare noe av det vi var innom. Jeg lærte utrolig mye, og alt la igjen en liten tanke inne i hodet mitt. Ubeskrivelige mange busstimer med musikk, godteri og godt selskap. Vi stoppet på kjøpesentre, handlet i berlin og krakow. Dette vil jeg at alle skal være med på om de får sjansen. Vi var også så heldige og fikk møte ei dame som hadde opplevd en av leirene. Bussturen var noe av det beste med turen, og vi rakk å se forrest gump, filmer fra leirene, intervju av personer som har vært der og opplevd det, shindlers liste og mye mer. Vi har også gitt penger som går til gambia, og forandret oss mye som person under hele turen. Disse åtte dagene kommer jeg aldri til å glemme i hele mitt liv. Dette har vært en opplevelse for livet!

 

Dagen etter jeg kom hjem fra polen-tyskland turen dro jeg, mamma og harald til Bulgaria. Vi måtte først innom nasjonalteateret i Oslo for å hente telefonen min som jeg hadde glemt på t-banen før sommerferien. Uken i Bulgaria var veldig fin! Vi bodde på et utrolig fint hotell ved stranden, det ble mye bading og sol. En del shopping ble det her også, men faktisk ikke så mye. Bulgaria er et sted jeg ikke vil reise til igjen med det første, greit å ha vært der en gang. Men fint hadde vi det!

  

Jeg dro opp på campingen til tante i hønefoss og overnattet der noen netter. Jeg fant på noe med tremenningen min, som jeg ikke hadde møtt på et helt år som bor der oppe. Er så glad for at vi har fått kontakt igjen! Var utrolig koselig på camping, vi fant på mye morsomt. Jeg var mye med kusinen min på 4 år, hun er så herlig! Jeg ble med de opp på hunderfossen, da vi overnattet på camping i lillehammer en natt. Hunderfossen var kjempefint, men mest for de små. Kjempefin tur!

  

       

Venner har jeg vært mye med denne sommeren! Har vært på hytte i sandefjord, båttur, vært på stranden og så mye mer! Jeg har funnet på utrolig mye ellers. Dagene har også gått til vampire diaries, besøk, trening, og å være med familien! Har blitt kjent med mange utrolig fine mennesker!

Er ikke mye av innkjøpene jeg har tatt bilder av, og de jeg faktisk har noen bilder av er av dårlig kvalitet. Ingen ting interessant å se på egentlig, men litt små innkjøp ble det jo;


bulgaria


hjemme & noe pappa hadde med seg fra hellas


polen og tyskland

HVA SYNTES DERE? HVA HAR DERE GJORT I FERIEN?

16.08.2013

Heii, god kveld! Nå har jeg kommet hjem etter middag på Jonas B. i drammen. En pakke biler trøkkes ned, og jeg har nettopp spist is. Tror jeg går ned å ser om vi har noe mer. Det er seriøst to dager til skolen begynner, om jeg så må spise til jeg blir kvalm så gjør jeg det. De dagene her må bare nytes fullt ut! I morgen skal jeg til Drammen å kjøpe nye sko og litt mer skoleting. På søndag blir det kino med mamma i hvertfall, the conjuring! Gleder meg sinnsykt, traileren på filmen er dritbra!

The lifeguard

Heei alle sammen! Jeg bare følte for å legge ut et innlegg akkurat nå. Snart skal sandra og jeg se på film. Filmen heter The life guard, og etter å ha sett traileren et par ganger må jeg si at den faktisk ser utrolig morsom ut! I morgen skal sandra hjem, så vi må nyte den siste dagen. Faktisk må vi nyte den siste torsdagen i sommerferien! Herregud, tenk at skolen starter på mandag.

15.08.2013

Nå har vi satt oss ned med hver vår pc igjen. I stad var vi en tur i Drammen der vi kjøpte nye skoleting som permer og blyanter. Er det bare jeg som elsker å kjøpe nye ting til skolen? Vi spiste middag når vi kom hjem, og siden har vi sittet her. Hva vi skal senere utover kvelden vet vi ikke enda, men blir vel noe sånt som å se på filmer, serier osv. Akkurat som man pleier!

Happyface

Hei! Nå har sandra kommet, endelig! Har ikke sett henne på snart tre år. I dag har vi egentlig ikke fått gjort så mye, men vi har en hel dag foran oss i morgen! Nå sitter vi å ler oss ihjel av noen bilder sandra har funnet, hahaha, holder på å daue. Er ikke så mye mer å skrive egentlig, så vi snakkes heller i morgen!

hva skal du i kveld?

Three favorite dresses

Heii alle sammen! Er ikke så mye å blogge om nå, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde av mine tre favorittkjoler. De to til venstre er fra nelly, og den til høye er fra bik bok. Snart skal jeg ta bussen til sande for å møte sandra på togstasjonen! Utrolig lenge siden jeg har sett henne nå!

hva syntes dere? 

rosa lørdag

God dag! Nå har jeg nettopp laget meg smoothie, elsker det! Jeg har byttet design på bloggen, og holder fortsatt på å fikse en del ting med det. Jeg var veldig lei av det forrige designet mitt. Da bestemte jeg meg heller for å bytte, og nå har jeg masse motivasjon til å blogge igjen. Nå skal jeg fortsette å blogge fremover!

hva gjør dere i dag?