typiske jentefilmer

heii <3 god dag alle sammen! Dagen min har gått ut på å slappe av, jeg var hos legen i stad og fikk vite at jeg har influensa + ørebetennelse. Det ikke digg for å si det sånn, han sa at jeg ikke kan trene før tirsdag. Så nå prøver jeg å få tiden til å gå litt og leter etter serier på nettet, filmer osv. Men jeg har sett alt, og det er så mye jeg ikke liker. Så om dere vet om noen filmer som går i samme kategori som mean girls, si ifra i kommentarfeltet nedenfor! Jeg er utrolig lei av å være syk nå.


bilde fra arkivet

2xu tights BESTILT

Heii! Nå er det en stund siden sist! I forrige uke var det så utrolig mye som skjedde med prøver, skolen og sånt så jeg orket ikke å blogge. Jeg var også på justin bieber konserten, som forresten var utrolig bra! Men nå ligger jeg da syk hjemme, typisk meg det.

Nå som jeg er syk og har kjedet meg litt tenkte jeg at jeg kunne se etter noe fint på nettet som kunne trykke hjem. Jeg er jo veldig glad i å se etter nytt treningstøy, så da bestilte jeg treningstightsen fra 2xu(999,-) og en blå treningstopp fra Asics(209,-). Gleder meg utrolig mye til å få dette i posten, klarer nesten ikke vente!

 

Rommet mitt #2

Heii! God dag alle sammen! Jeg har sagt skikkelig lenge nå at jeg skal legge ut bilder av hvordan rommet mitt hos mamma ser ut, men det er liksom ikke helt ferdig enda så jeg har ikke følt at det har vært noen vits. Men det er vel på tide at jeg får gjort det snart, så da tenkte jeg at jeg får gjøre det nå. Som sagt er ikke alt ferdig enda, blant annet klesskapet, TV, TV bord og sånne ting. Klesskapet mitt er utrolig rotete men det er vel egentlig fordi jeg ikke gidder å rydde det før jeg får satt opp noen skuffer i det. For da må jeg rydde igjen og ja. haha. Men ihvertfall ser dere noen bilder av en del av rommet, så snakkes vi senere!

PLANS

Hei! Nå er det helg alle sammen, og dette skal nytes! Snart skal jeg fikse meg til en oppvisning vi har for en fotballkamp, det kommer til å bli såå morro! Det kommer til å bli helt annerledes enn det å konkurrere mot andre lag. Gleder meg utrolig mye! Resten av helgen skal jeg ingenting, får vel bare finne på et eller annet. Men i hvertfall så har vi oppvisning etterpå, og jeg kan se om jeg får lagt ut en video ellernoe av det senere! Vi snakkes!

Bussbuddies for life

Heii, nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra skolen. Eller, bussen kjører nå. Hater virkelig Norge, i hele dag har det snødd og nå har det begynt å regne. Det er så kipt! Men ihvertfall så har jeg en bussbuddie her jeg sitter da! Etterpå skal jeg på trening, om jeg i det heletatt får kommet meg dit. Men nå skal jeg snart gå av, og forresten, bussbuddiesen min gikk av nettopp. Hadebra snakkes senere! Hahha nå diskuterer bussjåføren med noen bak

TONIGHT

Nå har jeg nettopp spist litt etter jeg kom fra trening, dusjet og slappet av. Snart kommer Paradise Hotel ut på tv3play, og etter det må jeg forberede skolestil i engelsk til i morgen. Men sånn uansett, jeg kom over en kjempebra sang på youtube i stad. Og den har blitt spilt i ett sett siden. En av de beste sangene jeg har hørt i det siste!

Medier og kommunikasjon

Heii! Nå har jeg slappet av litt etter en veldig fin dag. I dag var vi i niende klasse på videregående. For en stund siden valgte vi en linje vi ville se litt nærmere på, og siden de ikke har service og samferdsel i sande valgte jeg medier og kommunikasjon. Det var utrolig gøy, men jeg tror ikke dette var helt min greie. Vi var innom forskjellige stasjoner som radio, film og foto studio. Vi lagde vår egen forside til et magasin, pratet i mikrofoner og lagde en “radiosending”. Det var kjempegøy med radio, og om jeg går medier er vel det og journalistikk grunnen til at jeg da går videre med det. Nå skal jeg fikse meg til trening, så snakkes vi senere en gang!

Favoritt neglelakk

Jeg ser det er fler og fler blogger som har startet å blogge litt om favorittklær, favorittsminke, favoritt feriested osv. Jeg følte at det egentlig var en ganske god ide og starte med dette, jeg elsker å lese om hva andre liker. Så da ble jeg bitt av basillen jeg også, og starter første innlegg med favorittneglelakk. Jeg tenker å gjøre en liten vri på dette, vise favoritten/e først, og så får dere se alle på neste bilde. Dette er noe jeg savner på andre blogger, for jeg har liksom lyst til å se litt av hvem bloggeren er. Hvorfor er akkurat det favoritten? Og hva er det den favoritten konkurrerte mot? Derfor tenker jeg dette er smart, så nederst ser dere alle neglelakkene mine!