“Hvad laver du”

God kveld kjære lesere! Jeg tenkte jeg for en gangs skyld skulle prøve meg på å mobilblogge. Nå er jeg i en leilighet i Danmark sammen med mamma, kjæresten hennes, lillesøster og ei venninne jeg fikk overtalt til å bli med! Vi er på et ferie center i Løkken som heter Dayz Grønhøj strand. Det er ganske fint her, men været har ikke akkurat vært på topp. Heldigvis har de innendørs badstue, boblebad og basseng, så vi har fått kost oss litt likevel!

I morgen går turen til Fårup fornøyelsespark, det ser veldig bra ut og blir nok kjempemorsomt!

Nå skal vi bruke kvelden til å slappe av, helt greit for min del, siden jeg bare sov et par timer i natt!

Vil også si at jeg er tilbake på bloggen nå, bloggmotivasjonen er på topp. Vil også si tusen takk til alle som leste bloggen min i går, utrolig gøy!

Noen som har vært på Fårup før?

Monday, let the gains begin

God kveld alle sammen! Er dere klare for en ny uke? For en fin dag det har vært. Humøret har vært på topp i hele dag og jeg har faktisk fått noe ut av dagen. Jeg dro til Drammen for å ta en kaffe med kusinen min, noe som var utrolig koselig. Har ikke sett henne på en stund så vi hadde mye å snakke om. Etter kaffedaten dro jeg for å trene, det var deilig! Pre-workout drikken fra Fitnessguru ga virkelig en pump i kroppen, har aldri vært borti noe så bra før!

Vet det kanskje blir litt for mye Fitnessguru for tiden, men altså jeg elsker alt derfra! De har blant annet shakere i alle slags farger, og man kan mikse farger som man vil. Eneste negative med disse shakerne er at korken er vrien å få igjen, men det gjør meg ikke så mye. 🙂

Noen andre som har trent i dag? Håper dere har hatt en like fin dag som meg 🙂

Fitnessguru Pre-Workout

Som de fleste kanskje har fått med seg så har jeg satt meg et mål om å stille i bikini fitness neste år. Jeg trener styrke tre ganger i uken og følger en diettplan som skal hjelpe meg å nå målet mitt. Det er utrolig spennende å ha satt seg et så stort mål, men jeg veldig innstilt på å klare det! Jeg vet hva som skal til for at målet skal nåes og jeg vet hvor dedikert jeg må være. For at jeg skal yte maksimalt på trening og oppnå målene jeg har satt meg er det veldig viktig med et godt Pre-Workout produkt.

Pre-Workout drikken One PWO fra Fitnessguru er virkelig til å anbefale. Den skal tas 30minutter før man er i fysisk aktivitet. One PWO er kalorifri, noe som vil si at alle som følger en diett kan bruke denne. Den er også fri for gluten og laktose, som gjør at den kan brukes av enda flere! Man kan velge mellom eple og cola smak, jeg er veldig fornøyd med cola smak. Den kan kjøpes her.

Noen som har prøvd Pre-Workout fra Fitnessguru? Hjemmesiden til Fitnessguru finner dere her.

Sunglasses, like red lipstick, change everything

God kveld alle sammen!

I går var jeg en tur i Drammen sammen med et par venner, var utrolig koselig. Vi var blant annet en liten tur innom Starbucks, som jeg er så glad i. Når jeg dro hjem og det ble kveld tok jeg meg en løpetur. Det er så deilig å være ute på kvelden, så jeg kom hjem etter midnatt.

I dag derimot har jeg omtrent bare vært inne og sett på Orange Is The New Black. Kjempedeilig å bare ligge i senga, men jeg merker også at jeg blir sliten av det. Dagen bare surres bort og når kvelden kommer har man ikke fått noe ut av den. I morgen har jeg lagt planer, så det blir godt!

Hva har dere gjort?

Romania – habitat for humanity

Hei! Jeg håper alle dere nyter sommeren og koser dere! Det er så deilig med ferie. To dager før sommerferien startet dro jeg til Romania sammen med folk fra skolen på en skoletur. Vi dro dit for å jobbe frivillig med å bygge hus med Habitat for Humanity. Habitat for Humanity bygger hus for de som lever med poverty housing. Jeg fikk oppleve mye og er utrolig takknemlig for det. Jeg har innsett så mye på den turen og lært veldig mye. Det var hardt arbeid, men virkelig verdt det. Jeg beundrer alle som jobber for Habitat, de gjør så mye godt! Turen vår varte i 11 dager og jeg er så utrolig glad for at jeg ble med.

Habitat for Humanity kan dere lese mere om HER.

Jeg har ikke tilgang til så mange bilder nå, så dette får holde for nå. Ønsker dere en god kveld!