One Whey bar

Hei! Nå er science prøven gjennomfør og jeg fikk greie på mattekarakteren min fra sist prøve. Jeg gikk ut med tre på ungdomsskolen i begge fagene og gjør det mye bedre nå. Det er merkelig at jeg faktisk gjør det bedre når alt er på engelsk, men jeg klager ikke. Jeg fikk sterk fire på matteprøven og jeg er superfornøyd. Nå er det ikke lenge før eksamenene starter, det blir slitsomt!

Jeg trener mye om dagen og faktisk føler jeg at treningssenter er min greie nå. Jeg har mulighet til å trene når jeg vil og hva jeg vil, ganske befriende å tenke på. Jeg fikk tilsendt noen produkter fra Fitnessguru for noen uker siden og produktene er så bra! Når jeg får litt penger skal jeg absolutt handle derfra! Proteinbarene de selger er kjempesmarte å ha med seg på skolen eller som etter-trening mat.


Du kan få tak i denne baren HER.

Noen som har kjøpt noe fra Fitnessguru før?

Det handler om å tenke positivt

Jeg vet at det kan være vanskelig noen ganger. Jeg vet at det kan være vanskelig å tenke positivt, se fremover og sette seg mål. Jeg vet at det kan være vanskelig å nå målene sine. Vi setter så høye krav til oss selv at noen ganger glemmer vi hva som virkelig betyr noe. Man er ikke egoistisk om man tenker på seg selv, alle har godt av å være i fokus en gang iblant. Vi må begynne å gjøre som vi vil.

Dette er bare en liten tanke jeg vil dele med dere, jeg merker at jeg setter for store krav til meg selv for tiden. Jeg merker det store presset nå som det nærmer seg eksamen, jeg merker det når det kommer til mat, trening og penger. Kravene jeg setter til meg selv er urealistiske, jeg vet selv hva jeg kan oppnå og hva jeg klarer. Jeg må nok begynne å sette krav deretter.

Livet er forresten fantastisk, dette er noe jeg har funnet ut i det siste. Selv om vi ikke skal ha for store krav til oss selv kan vi like godt tenke stort. Tenk på alt som kan oppleves i verden, tenk på alle mulighetene vi er så heldige å ha, men ikke minst tenk på alt det fine du har rundt deg.

Hva tenker du?

Ankommet Sentral Ungdomskonferanse

Heii, nå har vi nettopp spist middag på hotellet etter en utrolig lang dag med mye informasjon. Vi har sett litt på saker som Røde Kors har hatt tidligere og gått igjennom nye forslag til alt mulig. Vi har lært litt grunnregler for debatt og ellers hilst på mange nye mennesker! Jeg møtte forresten en jeg gikk på barneskole med, så vi har snakket litt sammen. Var utrolig koselig å møte han igjen! Er så gøy å se kjentfolk hvor man minst forventer det.

Snart skal vi ned å se på undeholdning, jeg oppdaterer mer i morgen. Vi snakkes!

Hva gjør dere i dag?

Tjøme i morgen

God kveld. Nå sitter jeg med science-lekse og spotify er på. Elsker å sitte med skolearbeid sent på kvelden, med musikk på og fullt fokus. Jeg arbeider virkelig så mye bedre da. I morgen skal jeg opp tidlig for jeg er hos mamma i sande nå. Toget til skolen går halv åtte, håper bare jeg rekker den ettersom bussen jeg tar til toget alltid kommer for sent. Det er så kjipt, nsb og vkt burde snart samarbeide. Jeg skal bare være på skolen et par timer for å få med meg litt science, så drar jeg og Kaia på Sentral ungdomskonferanse på Tjøme. Vi skal være på Havna hotell hele helgen, så det blir nok utrolig bra! Neste gang dere hører fra meg er jeg mest sannsynelig på hotellet, vi snakkes..

Noen andre som skal dit? Eller er det noen av dere som tenker på å bli med i Røde Kors?

2015 – jeg klarer nesten ikke å vente

Jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å gjennomføre dagene for tiden. Jeg utålmodig og vil at tiden skal gå. Jeg føler at motivasjonen for skole er bra, men det er liksom det at jeg skal gjøre så utrolig mye spennende neste år. Hvordan jeg skal klare alt er en helt annen sak. Jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg ser frem til, jeg elsker å lese slike innlegg selv.

April 2015:

Ungarn – Den første uken April skal jeg med skolen til Ungarn hvor vi i forbindelse med skolen skal til en camp(Bator Tabor) for kronisk-syke barn. Dette er en sommercamp hvor de som har vært syke/er syke kan komme seg litt bort og finne på noe sammen med andre. Vi holder nå på å samle inn penger til denne campen som vi skal gi til dem, dette blir utrolig bra.

Solferie – Et par dager senere blir det mest sannsynlig en liten sydentur sammen med mamma, kjæresten hennes og Jenny Mari. Nå gleder jeg meg utrolig til en solferie, det er vel litt over et år siden sist solferie.

Sommerferie:

Romania – I sommerferien skal jeg den første uken til Romania i forbindelse med skolen. Vi holder også på å samle inn penger til dette prosjektet som vi skal levere når vi kommer ned dit. Her skal vi være i en uke å bygge hus. Vi kommer også til å få litt fritid slik at vi får sett litt av Romania, men hovedsaklig skal vi bygge hus.

Finland – I Juli skal jeg og noen fra ECT Eagles delta på gymnaestrada i Finland. Dette er verdens største gymnastikkstevne, men vi er det første cheerlaget som har fått forespørsel om å være med. Dette blir utrolig morsomt! Dette er ikke en konkurranse, men en oppvisning hvor omtrent 20.000 utøvere fra ulike land skal delta.

September 2015

New York – I September er det klart for skolestart på EF Academy i Thornwood som er i New York state. Jeg gleder meg utrolig mye og denne dagen har jeg sett frem til i mange år. Skolen starter 2. September og jeg kommer dagen før skolestart. Endelig har jeg en plan.

Det er mulig det blir en liten tur til Frankrike med språkklassen også, men dette vet jeg ikke enda. Om vi skal på språktur er det ikke sikkert at jeg skal dra siden det er så mye som skjer. Mere info om alt jeg skal kommer når det nærmer seg, en ting er sikkert og det er at 2015 kommer til å bli et supert år!

Noen som skal ut å reise? Hvor skal dere?

TV slave

Hei! I dag kan jeg faktisk skryte på meg og si at jeg har trent. Vi hadde noen fritimer midt i skoledagen i dag så da benyttet jeg sjansen til å trene. Det var utrolig deilig som vanlig og jeg fikk avtalt veiledningstime med Stamina som jeg skal ha på mandag. Det er så mye forksjellige utstyr jeg ikke vet hvordan jeg bruker der, så det lønner seg nok.

Jeg fikk forresten tilsendt noen produkter fra Fitnessguru for en stund siden som jeg skulle prøve ut og jeg er utrolig fornøyd. Jeg kommer til å skrive et innlegg om dette snart, så det er bare å følge med. Om noen av dere er veldig interessert så finner dere nettbutikken deres HER.

Så nå ligger jeg egentlig bare her på sofaen og slapper av, får vel hoppe i dusjen før Hotel Cæsar begynner. Jeg har forresten begynt å se veldig mye på TV etter jeg flyttet ut, endelig!

Hva har dere gjort i dag?

En dag uten trening er som en dag uten mening

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp spist etter endelig å ha kommet hjem for dagen. Jeg drar som vanlig til skolen litt over åtte og i dag var jeg ikke hjemme før tolv timer senere. Jeg orket ikke å trene i dag siden jeg var på Røde Kors møte som ikke var ferdig før halv åtte. Jeg er utrolig sliten etter en lang dag og har sykt dårlig samvittighet. En dag uten trening er virkelig en dag uten mening. Nå skal jeg hoppe i dusjen og dere får ha en fin kveld videre!

Noen andre som kjenner seg igjen?

I hate love

I hate the mornings, because I know what they bring. You get up and take a shower, and in no time you’re leaving

Denne sangen er så utrolig bra! Jeg hører ikke på noe annet for tiden og følte at jeg bare måtte vise dere denne sangen. Absolutt verdt å høre på!

Hva syntes du?

Norwegian Open 2014

I går tok jeg toget til Skedsmohallen for å se på cheerlaget jeg var en del av før. De gjorde det utrolig bra til tross for at det var deres første konkurranse i Premier kategorien. De fikk en velfortjent 3.plass. Det var veldig rart å sitte på tribunen i går, jeg er jo vant til å stå på matta selv. Jeg savner nervene de få minuttene før man går på matta, jeg savner å stå hele rutina, samholdet på laget og absolutt alt. Jeg savner cheer så utrolig mye og kommer nok til å starte på dette når jeg flytter til New York om jeg har mulighet.

Noen andre som var der og så på?