Da jeg møtte Marilyn Monroe

Jeg lengter tilbake til USA. Jeg savner LA, Long Beach og alt. Jeg kan ikke tro at jeg tilbringte en måned i drømmeland. Det er helt uvirkelig å tenke på. Den opplevelsen jeg har hatt unner jeg alle. Det er det beste jeg har opplevd noensinne. Jeg var tretten timer i Disneyland, var på Universal Studioes, gikk på Walk of fame og jeg tok bilder foran Las Vegas skiltet. Turen gikk innom San Diego, San Francisco, Las Vegas og Hollywood. Jeg lå på Santa Monica beach, Venice beach, Huntington beach og gikk tur langs Seal Beach. Jeg fikk venner for livet. Det ble mange turer innom Target, Starbucks og Yoghurt Land. Språkreisen er et minne for livet.

Hvem er så heldig og får oppleve så mye i løpet av så få uker?

Har du vært på språkreise før? Skal du?

Fridag

God dag alle sammen! Denne helgen er jeg forresten hos mamma i sande. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et møte på ungdomsskolen med min gamle kontaklærer hvor jeg fikk kopier av de gamle karakterene mine. Jeg har sendt inn søknaden og nå er det bare å vente på svar fra EF-Academy. Var også og kjøpte hårfarge på sande i stad, må farge etterveksten min. Er ikke lenge før jeg må til frisøren heller, det blir deilig å få en ordentlig farge på håret igjen. Vi har fri fra skolen i dag fordi vi skal tjene inn penger til et av CAS programmene våres. Jeg har jobbet litt men må nok gjøre litt mer. Det er uansett en kjempefin dag i dag og nå skal jeg kose meg med en boks Ben & Jerry’s.

Hva gjør dere i dag?

Smiler bare ved tanken

Da er søknaden til EF-Academy fylt ut ferdig. Har sittet helt siden klokken syv med dette og er utrolig sliten. Jeg har skrevet to sider med Statement of purpose(motivasjonsbrev) og det eneste som mangler nå er karakterkortene fra ungdomsskolen. Jeg skal tilbake til ungdomsskolen i morgen for å hente disse og det blir koselig å hilse på den gamle læreren min igjen. Jeg kjenner at jeg savner ungdomsskolen veldig mye, men fagmessig er det ingenting å savne. Jeg har nå bestemt meg for hva jeg vil neste år og søker derfor EF-Academy New York. Ønsker å ta IB der istedenfor Skagerak. Jeg håper virkelig jeg kvalifiserer meg til en plass, for dette ville vært en drøm i oppfyllelse!


Dette bildet er fra språkreisen i sommer. Stort savn!

Er det noen fler som vil eller har tenkt på å studere i utlandet?

Worth it? Absolutely

Jeg håper alle der ute har hatt en kjempefin dag! Jeg dro rett til Stamina etter skolen i dag og det var utrolig deilig. Jeg har begynt å komme ordentlig i gang med treningen nå, men trener hva jeg vil frem til jeg får coach i November. Jeg forteller dere mer om dette når jeg har startet. Jeg har blitt skikkelig lat i det siste når det kommer til løping, det har bare blitt så fryktelig kjedelig! Jeg løper aldri noe mer enn fem minutter og jeg løper bare når jeg skal varme opp. Tror det er lurt om jeg setter av en trening i uken til løping, slik at jeg får trent litt kondisjon også. Jeg føler alltid at jeg får mye mer ut av dagen etter en treningsøkt.

Jeg tenker å begynne å blogge litt mer om trening fremover. Jeg vet jeg har vært veldig på latsiden når det kommer til bilder, men jeg skal bli flinkere. Nå skal jeg skrive over noen History notater også får dere ha en super kveld videre!

Jeg trenger også litt hjelp fra dere. Hva er dere interessert i å lese om på bloggen min?

En helt vanlig dag

Nå har jeg nettopp fått satt meg ned etter en utrolig lang dag. Skolen sluttet som vanlig klokken fire, og jeg fikk med meg Fanny på Røde Kors møte i dag. Før møtet gikk vi rundt i byen og spiste litt. Møtet var ferdig klokken åtte og jeg er så utrolig sliten nå. Fikk meg ikke til å trene i dag, men skal ut å gå en tur nå for å få litt bedre samvittighet. Jeg har enda ikke startet på Social Studies prøven vi skal ha på Onsdag, og utsetter den heller til i morgen. Nå skal jeg ut å gå en rask tur, før jeg skal sette meg ned med en kopp te.

Hva har dere gjort i dag?

min første leilighet

Hei. Jeg har lenge sagt at jeg skal poste bilder av leiligheten når vi har fått alt i stand. Vi mangler fortsatt stuebord, kommode og småting. Tenkte likevel at det var på tide å vise dere leiligheten. Legger ikke ut noen bilder av soverommene ettersom det bare er rot der nå. Jeg kommer til å ta nye bilder når alt er klart, men slik ser det i allefall ut nå. Jeg er veldig fornøyd med min første leilighet!

Hva syntes du om leiligheten?

Røde Kors ungdom med på FN-dagen

Heii. Nå er det et par timer siden jeg kom hjem etter en utrolig lang dag. Jeg måtte ta buss for tog hjem til sande og var forberedt på å ta buss alene. Heldigvis ble Kaia med meg og hun hoppet av hjemme hos foreldrene sine.

Som mange av dere sikkert vet så har det vært FN-dagen i dag. Sandefjord Røde Kors ungdom hadde en stand og hjalp til på et FN arrangement på Sandefjord videregående skole. Det var et kjempebra arrangement og mennesker fra ulike land møtet opp. Det var konkurranser, dans og sang hele kvelden og alt var kjempebra. Sandefjord Røde Kors ungdom er en helt utrolig herlig gjeng og vi har det kjempekoselig sammen. Røde Kors ungdom er for alle mellom 13 og 30 år som har lyst til å gjøre noe ekstra. Vi har et utrolig godt miljø i gruppen og stortrives alle sammen! Vi har møter annenhver mandag og det er bare å møte opp!


Kaia og meg

Er noen av dere med på noe lignende?

Ikke lenger bare meg

Heii og god kveld alle sammen! Da er det ikke bare meg lenger. Da er jeg ikke lenger enebarn. Lille Jenny M. kom til verden 21.oktober klokken 20:24. Denne lille herlige jenta var 48cm lang, veide 3610g og er kjempenydelig. Det er rart å få en lillesøster nå som jeg har levd seksten år uten. Likevel er det utrolig koselig og jeg gleder meg til årene vi har i vente. De øyeblikkene hvor hun skal ta sine første skritt, feire sin første bursdag, gjennomføre sin første skoledag og den dagen hun kommer til meg for råd. Jeg lurer på hvordan hun kommer til å være når hun blir eldre, kommer hun til å ha like interesser som meg? Kommer hun til å bli flink til å synge, tegne eller danse? Kanskje hun blir statsminister? Hvem kommer hun til å se opp til?

Det har vært en kjempespennende dag, Jenny M. har det fint og alt er bra. Jeg har blitt storesøster og gøy er det!

Dere får ha en super kveld!

Sequin top

God kveld alle sammen. Etter skolen i dag var det rett på Røde Kors møte hvor vi hadde rebusløp for Bark som er barnegruppa. Er alltid så koselig å være med dem, det er virkelig en helt herlig gjeng! Vi spiste mat og spilte litt spill, ansvaret våres er jo å passe på at disse barna har det morsomt. Neste mandag vi skal møtes skal vi være i svømmehallen, så det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. Jeg og Kaia dro for å trene litt etter dette, før jeg måtte handle og ta bussen hjem.

På fredag før festen var jeg i byen mens jeg ventet på at Katharina skulle komme. Da jeg gikk inn på Kappahl klarte jeg ikke å la være å kjøpe denne fine toppen. Jeg har lenge letet etter en slik topp og da ble denne såklart min. Den koster 300kr på Kappahl. Følte jeg bare måtte vise dere denne, jeg elsker den!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere?

Helgen i bilder

Heii! Det har vært noe galt med nettet i leiligheten, så jeg har ikke fått blogget noe. Katharina kom til meg i går og på kvelden dro vi på en fest i sandefjord. Var kjempebra å se igjen Katharina og vi hadde en kjempefin kveld. I dag tok jeg toget hjem til mamma og skal være her til i morgen. Farmor har bursdag i dag, så vi var innom henne med kake og gave. Nå har vi spist det faste lørdagsmåltidet med taco. I kveld blir det “Fengsel i utlandet” på tv, dette er definitivt favorittprogrammet mitt. Det går på National Geography klokken elleve tror jeg.

Hva har dere gjort i helgen?