Lager header!

Hei! Jeg har ikke så mye å gjøre for tiden, så jeg tenkte at jeg kanskje kunne lage headere til de som trenger det. Så hvis du vil ha header må du enten gjøre følgende ;

1. Legge igjen en kommentar på dette innlegget om at du trenger header, beskriv hvordan du vil at den skal se ut. Hvis du legger igjen link til bloggen / facebook siden din så har jeg tillatelse til å ta bilder derfra ! Husk mailadressen din 😉

Eller ;

2. Sende mail til [email protected] om hvordan du vil ha headeren, hva bloggadressen din er og fullt navn. Husk å sende med minst 2 gode bilder.

Så da er det bare maile i vei!

Headere jeg har laget til Heidi Haugland! ;

 

Takk for meg!

Hei!

Jeg vil bare si at jeg kom trygt fram med flyet fra Tallin i går.. Jeg har hatt det kjempemorsomt og reiser gjerne dit igjen! Noen innkjøp ble det, og jeg er superfornøyd!

Dere er så søte som kommenterer og stikker innom bloggen min hver dag, jeg er så takknemmelig, men har kommet fram til at jeg trenger en pause fra blogg.no.. Jeg begynner i  8klasse til høsten, og prioriterer skole, venner og familie framfor data. Det krever mye av en å blogge, jeg blir rett og slett stressa og tenker ; Å nei! Nå må jeg blogge, fortelle ditten og datten. Jeg velger da å ta en pause fra blogg, og vi sees kanskje igjen!

Så nå skal jeg ut å nyte sommeren folkens!

Occupation, Toompea 8 ( Gaten )

Hallo 🙂 Jeg sa i går at vi skulle til Parnu, men det ble ikke noe av så vi drar dit i morgen.. Men dagen i dag startet med at vi dro på occupation museumet.. Der vi lærte litt mer om før i tiden.. Jeg syntes faktisk at det var ganske spennende og vi så mye rart. Etter vi var på museum spiste vi på Mc-ern etterfulgt av shopping! Som Harald elsker…. Eller bare ikke.. Innkjøpet ble parfyme og kjole som dere får se i et innlegg senere i kveld..

Her får dere se noen av bildene jeg tok på museum ;

Tidenes tøffeste datamaskin! :

I’m from the 1960’s ;


Jeg er verdens lykkeligste brud! Giftet meg i stad :-)

Hei! =) Dagen i dag begynte med stranden nydelig vær i dag! Jeg fikk til og med skille, og den syntes! Vi har egentlig bare gjort noe av det samme, men i morgen tar vi bussen til Parnu som også ligger i Estland.. Derfor jeg bare lager ett kort innlegg nå er fordi jeg har 30 minutters strøm igjen på pc som vi må bruke til å lete etter hoteller der nede.. Jeg gidder bare ikke å hente laderen osm ligger i 4etasje. Vi skal antakeligvis overnatte i Parnu en natt, så skal vi hjem til Norge på Søndag. Men nå må jeg virkelig gå, mamma maser på at jeg skal bli ferdig med dataen.. Ha det bra så lenge!

Her har dere en liten snik titt av bruden i brudebilen 🙂


Eller.. Okei da, det er lov å drømme! 😀

Har du giftet deg ? Hva har du gjort i dag ? Syntes om bildene ?

Photoes of the day + sunn kost!

Vi stod opp rundt 7 i dag, jeg vet det er tidlig men vi hadde glemt at vi stilte klokken eller noe sånt.. Etter vi spiste frokost dro vi på stranda, mamma sa jo så klart at det skulle bli fint vær, men vi kom til stranden uten hell og lykke.. Når vi da dro derfra, gjett hva ? Da ble de stekende sol! Så typisk! Her har dere noen bilder fra dagen.. ;


Ahh, strandvær <33 Eller bare ikke…


Det var, iiiskaaldt! ( sola tittet bare litt opp.. )


Så er det jeg som spiser igjen da.. Jeg må begynne med ordentlig sunn kost når jeg kommer hjem for å si det sån!

Nå skal jeg legge meg, natta alle sammen! Eller.. Natta til deg som leser det 😀

Pus er høflig.. Bilder fra Tallin ++

Heei bloggen!

I dag har vi vært i byen å shoppa, endelig! Jeg har handlet meg en kjole, ny bikini ( siden min krympet i vasken ), ola’jakke’ og hårbøyler 😀 Haha, litt sån oppramsing men.. I natt var det skikkelig uvær, og da mener jeg tordenvær. Men det lysnet opp og ble knallsol klokka 14.00.. Vi dro til gamlebyen og gjorde som vanlig.. Spiste og spiste! Jeg har sikkert lagt på meg 2 kilo! Jaja, det er ihvertfall kjempefint her og i morgen skal vi antakeligvis på stranda.. Men dette ble bare et kort innlegg, igjen.. Nå skal jeg sove, talk to ya later dater!


Søte katten som delte milkshaken med meg 😀

Har dere vært i  Tallin før ? Hva syntes dere om bildene ?

30 DAYS – DAY 4

Selvom dette ikke er min blogg, tar jeg litt fra 30 days, just so u know.

Noe du savner :

Jeg savner leirskolen. Så mange gode minner, og kjempegøy!

Kan fortelle litt:

FEST: “Fest” på rommet. Jeg, Wanda, Paulina, Victoria, Andrea, Ola, Andreas, Munib, Vetle, Peder, Henrik, Lars Kristian og mange fler møttes på rommet, hadde på høy musikk, og hadde “fest”

DISCO : Kjempekoselig! Musikk, bildeshow, dans i ring (belive it or not, det var VI som starta ringen. For det meste var det meg, Peder, Paulina og Charlotte)

SKITUR : Skituren! Åh, noe så gøy. Haha, vi lo hele veien ned, noen lagde tilogmed film av folk som tryna.

TORSDAG: Slalom! Min første gang i “eksperten” på 3-4 år! Kjempegøy, og skummelt.

ETTERMIDDAGENE : Haha, kjempegøy. Fant på masse kødd.

SNØBADING : Med klær! Meg, Peder, Charlotte. Hoho, kjempegøy.

KVELDENE : Å sitte lenge om natten å prate med gjengen over oss : Peder, Henrik, Vetle.

Savn!

 

-POIE

VERDENS SØTESTE NABOER!

Heihei. Det er jeg som skal gjesteblogge de neste dagene! Bloggen min er www.poie.blogg.no

Nå er jeg i skikkelig glad-humør, etter å ha lekt med nabojentene siden 17.. de er så søte! De er 5 og 7, og helt nydelige!

Jeg tok noen bilder, men bare blomster bilder osv.. kommer kanskje bilder fra rommet mitt imorra! 
Ble ganske sen blogging da, men jaja.

 

-POIE

Tallin, dag 2;

Halloo!

Nå har vi netopp kommet hjem fra gamlebyen.. Vi startet dagen med frokost klokken 8 og deretter stranden i noen timer.. Det var som å være i syden, 25grader i skyggen!! Etter stranden dro vi til gamlebyen, hvor vi spiste pizza og skrev postkort hjem. Etterpå skal vi vel ta enda en tur til byen, men det er så mye som skjer nå. Jeg har ikke tid til å sitte på pc-en hele tiden, så vi snakkes! 


Kjempefin sandstrand!


Må lage sandslott osv. når jeg først får tid! ;


Dette var resultatet.. Nedgravde føtter 😀


Tatt i gamlebyen..

Hotell likeved stranden.. Jeg vil på spaa!

Ps, det er en bilalarm som skrur seg på hele tiden, hvert 2 minutt utenfor hotellet.. Så jeg er veldig irritert..

Hva skal du i dag ? Vad tycks ?