Inspiration;

Like or dislike ?

The future exist if you always remember to smile;

Hva syntes du ?

// Jeg personlig elsker dette bildet

Jeg er fortsatt mindreårig, champagne..

Hallo folkens 😉 Jeg er overlevde tannlegebesøket! Jeg hadde kjempefine tenner, men en antydning til hull.. Det jeg skulle gjøre til neste gang var å pusse ekstra på den antydningen”.. Etter tannlegebesøket ble jeg med mamma på jobb, ettersom jeg hadde litt lite å finne på i dag. Der tegnet vi på sånne ark som krympet i ovnen, faktisk ganske morsomt haha!  Når klokken nærmet seg 4 tok jeg bussen til sande ( sentrum ) for å kjøpe badebasseng. Jeg nevnte i går at jeg hadde veldig lyst på et, og når jeg har lyst på noe skal jeg ha det! Neida, haha så bortskjemt er jeg nok ikke men.. Hele nesteuke er planen å bare slappe av i bassenget, bade, sitte der med champagnen i hånda og synge kongen av Mallorca! Eller, neii.. Er fortsatt mindreårig, det får vel duge med en ‘champagnebrus’ ?

Beautiful teeths all over dentists !

// Minner om at det fortsatt er noe galt, så det går ikke ann å kommentere

Jeg har designet kjole!

Hei! Jeg har designet en kjole og er svært fornøyd! Jeg håper dere liker den, og hvis dere vil se denne kjolen på http://nelly.com så går dere inn og stemmer HER! .. Det hadde betydd så mye for meg! Selv elsker jeg å designe og det er noe jeg vil utdanne meg videre som..

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Vær så snill!

Jeg vil ha;

Nikon D3100 m/18 – 55mm objektiv

 

  • Brukervennlig, digitalt speilreflekskamera fra Nikon
  • 18-55mm objektiv inkludert
  • Tar bilder med 14,2 megapiksler samt videoopptak i full HD


Har du speilrefleks ? Hvilket har du ? Skal du skaffe deg ?

 

 
 
 

 

 
 

Tannlegen er skummel, R.I.P meg!

Hallo 😉 Jeg stod opp klokken 6 i dag for å liksom rekke å ordne meg før vi skulle ta bussen til tannlegen ( R.I.P meg. ). Men neida, nå bli vi kjørt! Så jeg kunne sovet 1 og en halv time lenger. Huff, blir så irritert! Klokken er bare litt over halv 7 og her sitter jeg da, aner ikke hva jeg skal gjøre.. Det som er så dumt er at Rita Rocks ikke går på tv lenger, det startet klokken 06.50 ( gårsdagens episode ) og 07.10 ( dagens episode ). Akkurat passe for å rekke skole osv.

Men jeg har vel ikke annet valg enn å gå ned å se på Sonen, faktisk så er det litt morsomt.. Men vi snakkes!

Jeg på felleskjøpet ?

Hei! I dag stod jeg opp rundt 8 for å være med Harald ( kjæresten til mamma ) på Felleskjøpet. Det var ikke en butikk for meg kan man si! Etter det dro vi på Øyvinds marked der jeg handlet meg litt hobbyting. Som jeg kanskje ikke har sagt så elsker jeg å lage smykker, og det sier vel en del ? Det har vært knallfint vær i dag, og det var faktisk så varmt at jeg ringte mamma for å spørre om hun kunne kjøpe med et basseng, men det hadde hun ikke tid til.

I morgen skal jeg til den skumle tannlegen! Jeg hater Tannleger, leger, sykehus osv. Så R.I.P meg i morgen!

Hater du å dra til tannlegen ?

// Minner om at det fortsatt ikke går ann å kommentere på bloggen

Velg et valgfritt produkt hos Yves Rocher;


Le parfum

– Gå inn på http://yves-rocher.no

// Dette er et reklamebasert innlegg