Smoothie experimenting

Min store kjærlighet til smoothie altså! Å våkne, gå ned på kjøkkenet, lage en god smoothie slår aldri feil. Det har blitt en vane nå, og deilig er det! Skal snart ture bort på trening før gymmet stenger, mulig det blir en tur til drammen også får å gå en tur. Det er så godt å endelig trene og gjøre ting jeg ser på som gøy, hadde ikke overskudd til det ukene før konkurranse.

Jeg har mange planer ute å går nå, disse planene får dere høre mer om etterhvert.

Ha en god søndag! Og lag dere en smoothie!

Mellommåltid på under 300kcal

Det er torsdag, sola skinner og her sitter jeg med en smoothie i hånda, igjen. Jeg har blitt helt hektet på smoothie laging, og å eksperimentere med nye ting. Jeg har 300 frikcal om dagen, og i dag gikk det til et stort glass med frappe-smoothie-a-la-Anne Lene.

Det er rart å spise så mye som jeg gjør om dagen, enda det faktisk ikke er så mye alikevel. Det er vel bare slik når man spiser rent, at det blir mye mat. Deilig er det ihvertfall, overskudd, energi og godt humør er tre ting som har dukket opp igjen. 

Denne smoothien er på under 300kcal og et perfekt mellommåltid. Ingrediensene jeg brukte er fryst mango, skummet melk, kokosmelk, kakaopulver og en dæsj med sukrin. Smaker himmelsk! Bare å blande til ønsket konsistens, regne litt og holde seg under 300kcal. Det er så mange som henger seg opp i mål, men det er ikke vits å gjøre det så vanskelig. Den ville nok vært himmelsk med litt kaffe oppi også, kan skryte på meg at den nesten var like god som Starbucks. 

Tenk hvor deilig det må være med et par glass av dette, ute i sola, en varm sommerdag. Jeg gleder meg!

Dere får ha en superfin dag!

Teoriboka går snart i søpla

Mitt hat til bøker altså. Jeg liker å lese, men når jeg MÅ lese, da hater jeg det. Jeg har et stort hat-forhold til denne boka jeg holder i hånda, jeg klarer ikke fokusere på innholdet, selv om jeg er super interessert i å få lappen. Nå har jeg satt meg ut i sola, drikker smoothie og bytter på mellom å skrive litt på innlegget og å lese teori. Jeg prøver ihvertfall, og det er det som er det viktigste.

Boka i bakgrunn derimot har jeg enda ikke lest ferdig, men DET er en bok for meg. Petter Stordalen er et stort forbilde og den boka har hjulpet meg utrolig mye, den er så inspirerende. Jeg anbefaler dere alle å lese den, teoriboka derimot, hiver jeg snart i søpla.

Hvis dere har noen fine tips til meg angående å bestå teoriprøven, så blir jeg veldig glad!

Følg meg på snapchat

God dag!

Nå har jeg nettopp fått satt meg ned på kjøkkenet med ferdig frokost etter å ha laget mat en times tid, slik at jeg kan være på farta med god mat i hele dag. Jeg har planer om å ta en tur på trening senere, men først må jeg få øvd litt på teoriprøven. Er det noe jeg virkelig må fokusere på nå så er det den, jeg sliter så mye med den, likevel føler jeg meg trygg på veien. Så er litt merkelig den teorien altså.

Jeg har forresten begynt å legge ut litt treningsrelaterte ting på Snapchat, ettersom det har vært litt etterspurt. Så nå er et bare å legge til Annelenenilsen, forhåpentligvis klarer jeg å motivere noen der ute til en sunnere hverdag. Eller kanskje jeg klarer å få noen til å smile, det er jo enda bedre!

Ha en kjempefin onsdag!

Starte dagen med en god frokost

God morgen alle sammen! Nå har en syk Anne Lene stått opp og laget seg en god frokost. Nå sitter jeg i senga og har snart spist opp, jeg virkelig elsker den nye dietten jeg har fått av Strongbody. Jeg som driver med fitness er avhengig av å få i meg ren, sunn, god mat som er bra for kroppen. På matplanen har jeg alt fra Skyr til Sjokolademelk og frukt på planen. Det er så godt med variert mat, og dette har Strongbody virkelig fått til. Hvis det er noen sjeler der ute som ønsker et sunnere kosthold, eller å komme igang med trening anbefaler jeg dere å kontakte Strongbody! 

I dag er planene å ture inn til byen for å ta en kaffe og trene med ei venninne. Det er så deilig med overskudd på trening igjen, noe som gjør at jeg orker å løfte tyngre og yte mere. Utrolig hva litt mer mat på planen gjør med kroppen! 

Dere får ha en strålende dag, og er det noe dere savner at jeg skriver om på bloggen er det bare å gi med beskjed i kommentarfeltet! 

Oslo Grand Prix 2016

Det var helt fantastisk gøy å stå på scenen igjen, i bedre form, med mer selvsikkerhet og erfaring. Jeg er så glad for at jeg deltok i Sandefjord Open før Oslo Grand Prix bare for å være gjennom det, for å ha litt i ryggen når Oslo Grand Prix kom. Jeg hadde null forventninger i konkurransene, og storkoste meg. Jeg elsker denne sporten.

Jeg kom meg ikke gjennom elimineringsrunden i Oslo, men jeg er så fornøyd over egen innsats. Det var så mange fine på scenen, opplevelsen har vært helt utrolig og jeg ville aldri vært foruten noe av dette. Jeg har fått nye venner, venner for livet, bekjente og jeg har lært så mye.

Jeg gleder meg til en ny sesong, og jeg skal jobbe på mot høsten nå. Jeg har funnet sporten jeg trives med, sporten som er helt meg, og det er så herlig!

Ha en strålende dag! Og husk, ha tro på dere selv!