Jeg er lei av å være noe jeg ikke er

Jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke late som lenger. Skrive om ting som ikke har en betydning, skrive om noe som ikke interesserer meg, skrive om meningsløse hverdagsinnlegg. Det er ikke meg i det heletatt. Jeg sitter å tenker nå, alt dreier seg ikke om slike ting som bare klær og sminke. Såklart gir jeg ikke opp hverdagsbloggingen, men det finnes måte på. Jeg er så lei av å skjule alt, livet er ikke en dans på roser. Jeg vil gjøre ting som interesserer meg, skrive om noe som betyr noe, for meg. Her skal det bli forandring, her vil dere ikke bare lese om rosa ting lengre. Dere skal få lese om virkeligheten, om livet, om meg, hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Jeg klarer bare ikke skrive om ting som ikke betyr en dritt for meg for å si det mildt, jeg er bare ikke slik. Endelig har jeg skjønt det, nå skal det bli annerledes.

Jeg er lei av å late som jeg er noe jeg ikke er. Jeg er rett og slett lei av å være litt falsk. DER sa jeg det.

Dag 2, København

Heihei! I dag har vi gått litt rundt i byen og spist mye god mat. Er vel for det meste det vi har gjort siden vi kom i går, men i morgen åpner butikkene! Dagen startet med en tur på sightseeing bussen før i hoppet av når vi kom litt inn i byen. Vi gikk for å finne Abercrombie And Fitch i dag tidlig og det var så utrolig mye fint! Fikk jo bare kikket inn vinduet, men i morgen kommer jeg vel ut med hele butikken. Vi dro på tivoli litt senere på kvelden før vi gikk ut for å spise. Prøvde forresten en juice på Joe & The Juice, var utrolig godt! Nå har vi kommet på hotellrommet, vet ikke om det blir enda en tur ut eller om vi tar kvelden for i dag. I morgen blir det iallefall shopping!

Har du vært på Joe & The Juice eller Abercrombie?  

Fremme i København

Heii god kveld alle sammen! Nå har jeg fått lagt meg godt under dyna med iPhone og pcen. Er så utrolig sliten etter en så lang dag som denne! Det startet med at jeg måtte stå opp klokken fem, så kjørte vi ned til Larvik for å ta båten, og når vi var i Danmark var klokken rundt tolv. Så har vi kjørt helt til klokken ble seks, og nå har vi nettopp vært ute og spist mat! Ble ikke mye mat på meg der ettersom jeg har spist så utrolig mye i dag. I morgen skal vi hoppe på en sightseeing tur med buss, når vi først er i Danmark må vi jo utnytte det også hahah. Jeg blogger mer i morgen! Vi snakkes!

Har du vært i København før? Noen tips?

Tirsdag

Hei! I dag har jeg vært ute i solen, trent litt og ellers bare sett litt etter klær på nettet. Det er så mye fint ute nå, men så uflaks som jeg har får jeg ikke bestilt noe hjem. Penger må spares, det er jo bare 85 dager igjen til California. Nå må jeg nesten gå, dette ble bare en liten oppdatering. Vi skal dra bort på middag, så vi snakkes!

 Hva ha du gjort i dag? Skal du noe? 

Spørsmålsrunde, lurer du på noe?

Hei og god morgen alle sammen! Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde slik at dere kan få svar på spørsmålene deres, om dere har noen. Vær så god, still spørsmål om alt mulig og jeg skal prøve å svare på alle! . Jeg kommer til å lage et innlegg når jeg føler jeg har fått inn nok spørsmål, jeg kommer ikke til å svare på video ettersom jeg liker best å ha ting skriftlig. Tilbake til spørsmålet, er det noe du lurer på?

Om jeg får en del spørsmål om språkreisen jeg skal på, så kommer jeg til å ta et eget innlegg med bare spørsmål om reisen 🙂

Hva lurer du på?  

TFNC LONDON

Heii! Jeg var litt rundt på nettet og kikket etter sommerklær. Da kom jeg over butikken http://TFNClondon.com som selger utrolig fine klær! Klærne er utrolig billige og de har et kjempestort utvalg. Om dere skal bestille klær fra nettet anbefaler jeg dere å gå inn på deres nettside. Nå har de forresten et stort salg med utrolig lave priser! Jeg har lagt med noen plagg jeg likte veldig godt nedenfor, alt dette er på salg. For å komme til salget kan du trykke HER!

Hva syntes du om plaggene jeg plukket ut og om nettbutikken? 

Banan- og blåbærsmoothie

Er det noe som er godt, sunt og næringsrikt så er det smoothie! I det siste har jeg begynt å lage smoothie veldig ofte, fordi det er kjempegodt og utrolig raskt å lage. Det er perfekt til frokost og kvelds! Jeg skrev tidligere i dag at jeg trengte litt inspirasjon fra dere lesere. Jeg var innom alle bloggene deres og fant denne oppskriften jeg bare måtte teste ut. Jeg husker helt ærlig ikke hvem av dere som hadde lagt ut denne oppskriften men god var den! Så jeg tenkte at jeg skulle dele den videre med dere! Kanskje jeg kunne begynt med å legge ut slike oppskrifter hver uke? I såfall hadde det vært kjempefint om du kommenterte hva du syntes om det. Ha en kjempefin kveld videre!

Det jeg har brukt til ett glass er :

1 Banan, 100g Blåbær, 2 dl melk, 1 ss vaniljekesam, 3 isbiter

 

Skal du prøve å lage denne smoothien? Syntes du jeg burde legge ut slike oppskrifter hver uke? 

matmatmat, lese din blogg?

Nå er det så mye å ta igjen, så jeg får ta meg en liten treningsøkt i dag også! Har ingen planer alikevel for dagen, så da kan jeg gripe sjansen og trene litt. Nå fremover skal jeg bli mye flinkere til å trene! Men siden jeg ikke har noen planer for resten av dagen tenkte jeg at jeg kunne lese igjennom noen blogger. Er så mye inspirasjon og hente fra dere leserne! Så bare legg igjen en kommentar på innlegget også stikker jeg innom bloggen din i løpet av dagen! Kos dere!

Trener du mye? Hva trener du?

på’n igjen

Heii god dag kjære lesere! I dag har jeg ingen planer, jeg ringte pappa i stad og kanskje jeg skal møte han et sted eller noe sånt. I går bestemte jeg meg for å gå en tur til mormor, jeg har ikke trent på over en uke nå så det var veldig godt å komme igang igjen. Jeg har vært syk så nå blir det mye å ta igjen for meg! Turen i går var på 7,5 kilometer og godt var det! Når jeg kom fram fikk jeg kake, og når jeg ble hentet dro vi rett på kroa der jeg slengte i meg en hamburgertallerken. Så jeg merker at det er påske for å si det sånn, haahah. Nå får jeg vel prøve å finne ut hva jeg skal gjøre i dag, så vi snakkes!

 

Hva skal du i dag?