dreamland

Heihei! Nå har jeg fått tatt igjen et par episoder av norske talenter som jeg ikke fikk med meg når jeg var bortreist. Herreguud, han fyren som svelget en ballong friket meg helt ut. I stad bestilte jeg også noen cheerklær ettersom det er vel på tide nå, ordentlig cheerklær som er litt bedre å trene i. Her har jeg kommet på trening i håndballsko, blir bra med litt ordentlige sko da. Alt har jeg bestilt på http://cheermania.no, utrolig mye fint der og det er ikke så dyrt heller! Viser dere hva jeg bestilte når det kommer i posten. Natta folks <3

åååågud, her skal jeg bo i natt

BESTILT FRA CHEERMANIA FØR? SYNTES? 

Je suis désolé

Da er ukens første prøve overstått, nå sitter jeg å forbereder meg på franskprøven som jeg skal ha i morgen. Det med skolen og lekser er bare så mye pes, gleder meg til høstferien allerede! Men jeg føler at prøven kommer til å gå såå bra! På lørdag drar vi på høyt og lavt med klassen, har aldri vært der så det skal være greit å ha vært der liksom. Gøy kommer det sikkert  også til å bli! Jeg kjente at det var deilig å komme på skolen igjen, men hjemme best. Nå får jeg vel sette på et par episoder av et eller annet, utrolig lei av øving nå. Vi snakkes!

VÆRT PÅ HØYT OG LAVT FØR? HVILKET SPRÅK HAR/HADDE DU PÅ SKOLEN?

elsker det

Dere vet sikkert at jeg elsker søndager, men jeg får bare ikke sagt det nok. Dagen går så tregt, og som regel bruker jeg dagen på lekser og tv-serier. Det er liksom min dag, om dere skjønner. Dagen jeg går i joggebukse, tykke sokker, svæær t-skjorte og spiser godteri. Nå har jeg gått glipp av fem episoder med hotel cæsar, så jeg tenkte at jeg får kjøpte meg tv2sumo å ligge og glane litt før jeg øver på prøve. Denne uken skal jeg ha fem prøver siden jeg har gått glipp av så mye, men det er vel det jeg får igjen når jeg har vært to uker borte fra skolen. Får vel bare nøye meg med at det er høstferie neste uke allerede, og på fredag skal vi opp på suluvann med klassen. Det blir jo braa! Men nå får jeg vel begynne om jeg skal rekke alt 🙂

HVA PLEIER DU Å GJØRE PÅ SØNDAGER?

BACK IN NORWAY

Hei! Da er jeg hjemme igjen fra Mallorca. Utrolig deilig å komme hjem til den friske lufta vi har, men jeg kjenner at jeg savner varmen allerede. Vi var litt uheldige med været og fikk to dager overskyet, men ellers har det vært ganske fint! Jeg har fått handlet litt, overraskende lite men noe. Dagene har såklart gått til å bade og ligge på stranden, men også til å spise spise spise og spise. Er så utrolig lei av mat nå, og på toppen av det hele hva tror dere jeg har spist!? Jeg kan i hvertfall si at jeg føler meg bedre, og jeg er omtrent helt frisk igjen. Nå tenker jeg at jeg får legge meg, er tross alt sliten etter en lang dag. Vi snakkes!

Du har gjort den siste uka?

Gardemoen

Heii! Da sitter jeg på Gardemoen. Flyet er en time forsinket, det er så typisk! Er sykt trøtt, har ikke sovet siden natt til i går. Men etterpå sitter jeg på Mallorca i hvertfall, ååååh så deilig. Nå skal jeg slappe av litt og lade opp til flyreisen som er om et par timer. Snakkes nok når jeg kommer hjem:)

MALLORCA I MORGEN

Heii! Nå sitter jeg i senga og slapper av det meste jeg kan. For i natt klokken to reiser vi til gardemoen. Det skal bli så deilig å komme bort fra norge nå! Komme til varmen, aah guud! Så her sitter jeg og ser på bilder på google av Mallorca, tenk at i morgen ligger jeg på stranden og forhåpentligvis soler meg i stekende sol! Jeg har gledet meg til dette i snart et helt år, så det er jaggu meg på tide å reise snart. 

Men, det er så utrolig dumt at jeg har blitt syk. Føler meg mye bedre enn i går, men jeg er fortsatt ikke helt i topp form. Så jeg bruker dagen i dag også til å slappe av, så håper jeg på et mirakel som gjør meg frisk når jeg kommer ned dit. Nå skal jeg ned å lage meg en kopp med te igjen, så snakkes vi før jeg reiser i natt!

SKAL DU NED TIL VARMEN SNART? 

SPØRSMÅL 13.09.2012

Hvorfor begynte du å blogge?

Var vel egentlig bare fordi jeg hadde ei venninne som blogget, og da så det veldig gøy ut og ble til at jeg startet. Jeg leste også voe.blogg.no da og ble rett og slett litt inspirert til det!

Hvorfor blogger du?

Fordi jeg syntes det er gøy å ha et sted hvor jeg kan dele ting med dere, skrive ned minner, tanker også er det noe jeg liker å holde på med.

Hva liker du best med å blogge?

Det at jeg får tilbakemeldinger og at jeg alltid kan gå tilbake å se på alt det jeg har skrevet, opplevd osv.

Stjernetegn?

steinbukk

Drikker, røyker eller snuser?

Nei

Er du naturlig blond?

Tjaa. Når jeg var liten hadde jeg blondt lyst hår, men ettersom jeg har blitt litt eldre har fargen blitt mørkere og mer “kommunefarget”.

5 bestevenner?

Katarina, Thea, Isabell, Vibeke og Katharina 


Hvem er du med?

Skjønte ikke helt dette spørsmålet, men om du mener hvem jeg er med på fritiden er det såklart venner og familie. 

Fornøyd med utseende?

Ja og nei. Såklart er det noe jeg ikke liker med meg selv, men det er sånn jeg er. Så jeg har lært meg å være fornøyd med meg selv.

Er du fortsatt vegeterianer?

Det spørs helt hvordan du ser på det å være vegeterianer. Jeg har holdt meg unna kjøtt så langt, men jeg drikker melk, spiser litt egg og fisk. Men jeg har prøvd å holde meg unna gelatin så mye som mulig. Så jeg vil ikke akkurat si at jeg er fullt vegeterianer, men dette er noe som tar tid og er veldig vanskelig. Så jeg toner det forsiktig ned for at det skal bli lettere for meg, det er veldig lett for å sprekke! Tar hver dag som en utfordring.

 HVA SYNTES DU OM SVARENE?

NOE DU LURER PÅ? SPØR MEG.

Hei! Siden jeg har så lite å gjøre om dagen tenkte jeg å svare på noen spørsmål. Dere kan spørre om hva enn dere lurer på, alt fra reising, skole, dyr, shopping, blogg osv. Jeg lager et innlegg om det i morgen en gang, også håper jeg at dere får svar på det dere lurer på! 

Noe du lurer på?

MOVIES

Da er TV-en skrudd på, jeg ligger som stuck under dyna og skal snart spise frokost mens jeg setter på noe jeg kan se på TV-en. Ikke mye som skjer i dag, bortsett fra å slappe av. Orker virkelig ikke gå på skolen, orker så vidt å reise meg opp for å hente frokost. Også har jeg allerede dette skoleåret vært borte den tredje dagen i dag, også blir jeg borte hele neste uke. Er bare så utrolig typisk. Men vi snakkes senere!

Sett noen av disse før? Fått noen fraværsdager dette skoleåret?

pretty in white, BIK BOK

Heii! Visste dere at bik bok skal starte nettbutikk? Fikk vite det i stad og jeg gleder meg utrolig mye til alle produktene blir lagt ut. Jeg vet ikke helt når de starter enda, men det kommer til å bli så bra! Jeg kikket da litt på bikbok.no og fant noen lyse fine favoritter. Ganske så greie priser også. Nå skal jeg føne håret mitt før jeg hopper til sengs, vi blogges i morgen!<3

 

                                                     BLUSE, kr 249,- HER!                                                             T-SKJORTE, kr 199,- HER!                                               

                                     KJOLE, kr 299,- HER!                                                                       KJOLE, kr 399,- HER!                                     

HVA SYNTES DU?