Natter hos Katharina

Heiiåå <3

I dag dro jeg til Katharina rundt 4 tida for å sove over, vi har hatt det kjempemorsomt og nå sitter hun å spiller tetris. Vi har netopp kommet inn etter å ha tatt mange bilder og har jeg sagt at Europris godteri er best ? Åhh, nytelse! Jeg lager et eget innlegg om rommet mitt senere, men nå må jeg prøve å fikse designet litt. Vi snakkes!

Hva har du gjort ? Lager du header ?

Tilbake, igjen

Heihei! Jeg har fått ødelagt ledningen til dataen min så det er derfor jeg ikke blogger. Denne helgen har jeg fått mulighet til å låne pc-en fra skolen der mamma jobber, fordi jeg hadde framføring på Fredag. Jeg fikk 4+ som ikke er noe å være stolt over, men jeg ligger i hvertfall over gjennomsnittet. Det er mye prøver på skolen nå og derfor blir det ikke så mye tid til data heller. Rommet mitt er ferdig pusset opp, og jeg er fantastisk fornøyd med resultatet! Jeg mangler fortsatt skap og litt småting så det er fortsatt veldig tomt nå. Men dere får se det senere! Jeg skal til Ullared på fredag og reiser klokken 09.00. Er hjemme igjen på Søndag.


Midlertidig header.

Hva har dere gjort i det siste ?

Framføring i morgen, kanskje kino

Heihei! Det bare fristet å skrive litt, jeg har sittet og øvet på framføringen vi skal ha om folkemusikk i morgen i en liten stund nå. Og jeg begynner å gå lei av Helene Bøksle og Knut Buen, de går meg på nervene! Jeg har ikke planer om å si så mye i morgen så jeg har bare skrevet 3 setninger om hver person. Huff, jeg hater å stå foran en klasse og dumme meg ut. Har dere noen tips ? Men uansett, jeg skal kanskje på kino med mamma etterpå så da får jeg litt tid til å kose meg i hvertfall. Men nå skal jeg ikke kjede dere noe mer, snakkes!


Hahah, flauut. Samme outfit som forigårs.

Jeg trenger også en ny header, og lurte på om du kanskje ville laget en eller fler til meg ? Da er det bare å ta bilder fra bloggen min og sende headerene til [email protected] .

Liker dere å framføre ? Kunne dere tenkt dere å laget noen headere til meg ?

Hos Katharina, Toro langpanne

Hallo <3 I dag hadde vi prøve på skolen, vi skulle skrive engelsk stil. Det stod litt stille så jeg bare tok litt fra norsk historien jeg har lagd tidligere. Men, jeg fikk tilbake Samfunnsfag prøven og resultatet ble en supersterk femmer! Jippii! Og nå er jeg hos Katharina, vi har netopp bakt kake. Aner dere hvor mye en Toro ferdigpakke kan gjøre alt bedre på en hverdag? Men nå må jeg gå, tror Katharina venter litt. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag ? 

Back to school, hjemmeundervisning

Hei igjen! I dag begynte vi på skolen igjen etter en deilig uke med høstferie, jeg hadde ikke lyst til å gå på skolen i dag men jeg har jo ikke noe valg. Dagene går for tiden ut på å drømme om hjemmeundervisning i Paris, tenk hvor deilig det hadde vært? Kanskje det skjer en dag, at drømmen blir oppfylt. Paris, hjemmeundervisning, modell, penger = voksen. Men for at det skal skje så må man gjøre noe imens man planlegger, haha. Altså da prater jeg om norske tykke skolebøker og opp mot 4 prøver i uka.. Digg…


Bjørn borg trøster meg i hvertfall litt da <3

Hva er din drøm for tiden ?

Knut Buen, hvem Fa*n er det ?

Hellooo <3

Rundt klokken tolv dro jeg, mamma og farmor på Ikea for å handle noen småting. Jeg har bestemt meg for hva jeg skal ha på rommet mitt, så vi skal ta oss enda en tur til Ikea snart. Alt jeg kom hjem med var to små godteposer, dette tror jeg er en ny rekord!

Nå så er jeg hos pappa, han kommer hjem om ca en halvtime. Jeg har tenkt til å begynne å skrive litt om forskjellige folkemusikk artister som er i oppgave å framføre på skolen neste Mandag. ÅÅh, guud som jeg gruer meg! Jeg suger i framføring.. Men nå må jeg virkelig starte, vi snakkes da!

Gjort noe spesielt i dag ? Hater dere å framføre ?

Pakke i posten!

Jeg fikk pakkene fra Gina Tricot i posten i dag! Innlegg om det senere..  Men jeg fikk også halskjedet som jeg har blitt sponset med. Det er fra http://www.mittnavnesmykke.no som blant annet selger smykker av gull og sølv. De lager spesiallagde smykker til akkurat deg, så hvis du ikke finner navnet ditt i nettbutikken dems så sender du bare en mail til de. Smykket jeg fikk tilsendt i posten koster ca 300kroner, noe som rett og slett er ingenting! Jeg anbefaler alle å klikke inn på denne nettsiden, og hvem vet kanskje akkurat du liker den!


Jeg elsker det!

Har du bestilt fra Mittnavnesmykke.no  før ?