OPPDATERING FRA GRAN CANARIA

Heihei! Naa sitter jeg paa hotellet og bruker en datamaskin de har her. 2euro for en halvtime er ikke verst! Det har vaert superfint vaer her og jeg har det supergoy. Paa lordag reiserjeg forhaapentligvis til Victoria, blir saa koselig aa se henne igjen!!! Men naa maa jeg stikke, skype med Laila.. Bare 10min igjen paa dataen.

Gammelt bilde..

 

SYNTES? HVA HAR DU GJORT? VAERT PAA GRAN CANARIA FOR?

 

GRAN CANARIA, OM NOEN TIMER!!!

Heiiiiiiiiii! 

 

Okei, nå er jeg definitivt hyper for første gang i mitt liv. Flyet går klokken halv ti i morgen tidlig og kofferten er ferdig pakket. Det gjenstår jo bare å se om jeg overlever flyturen! Jeg hadde det kjempefint på skolen i dag, det er jo siste dag jeg får se dem før påskeferien er over. Tenk da, det er så rart! Jeg reiser til Gran Canaria i morgen 🙂 Det som er litt kipt er at jeg mest sannsynelig ikke tar med dataen fordi den veien ett tonn. Men jeg finner vel kanskje en datamaskin på hotellet et eller annet sted. Nå går den møllen på rommet mitt meg på nervene! Åhh, jeg skal bli så brun! Jeg skal ha det så morsomt, for en gangs skyld syntes jeg at jeg fortjener det. Etter så mye hardt jobbing på skolen osv. Dette skal bli så godt……..

 

 

JEG SKAL BLI SÅN HER!!! :

 

 

Skal du på ferie? Hva syntes du?

Beauty, HOTEL CÆSAR :-)

Heyy 🙂 

 

Da har man kommet hjem, gjort seg ferdig med lekser, slappet av, og spist! Flinke meg som valgte å gå av ett busstopp senere i dag. Det vil si rundt 400 meter ekstra, wii. Hahah, neida. Men det har vært så varmt i dag, at jeg holdt på å dø med den jakka mi. Heldigvis er det noe som heter å ta av seg, så da ble det bedre! Nå er det verdens beste TV program, slå på TV2 og se! Hotel Cæsar in my heart……. Men helt sånn plutselig, her får dere ett bilde av Beauty <3 Hvis du i det heletatt ser katten da?

 

 

Tycks? Gjort idag ?

Nesten ferdig med pakking

Heihei!

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke! Eller, jeg mangler noen småting men det tar jeg i siste liten. Jeg reiser på Onsdag og gleder meg sykt mye nå. Mens de andre er på skolen skal jeg liksom bare ligge å sole meg, bade og slappe av. I morgen gjør vi nesten ingenting på skolen, og på Tirsdag har vi vanlig lang skoledag. Så alt passer så bra! Hahah, også beklager jeg igjen lite blogging. Jeg tror det blir sån helt til vi reiser, også lover jeg å oppdatere på Gran Canaria! Men nå tenkte jeg å gå opp, for så å pakke sekken osv. så får dere ha en fin kveld videre.. Vi snakkes 🙂

 

Bestevennen min er tom! :'(

 

 

Syntes? Skal du ut å reise snart?

NESTEN SOMMER

Heihei! Er så fantastisvær ute nå også, vi skal grille etterpå og det kommer til å bli kjempedeilig! Liksom, vi har hatt 35 grader i solen i dag, det sommerværet.. Nå sitter jeg og Amalie på en benk utenfor huset, og jeg tenkte at nåå skulle jeg blogge! Jeg har vært så lat med bloggen i det siste, men jaja. Jeg er forresten hos pappa, men nå klarer jeg ikke mer. Vi har liksom bare nett i skyggen, så vi snakkes!

 

 

Oida, ikke akkurat det peneste bildet av meg da..

 

Er det sommervær hos deg? Syntes om bildene? 🙂

IM BACK, IN BLACK..

Heii! Sån, endelig. Det har vært lite oppdateringer i det siste, im so sorry. Men jeg få skylde på prøver igjen da! Været har vært helt supert i dag også, og samtalen med lærer i går gikk jo bra. Så nå er det bare å glede seg til Gran Canaria på onsdag. Endelig, noe jeg syntes jeg fortjener! Hahah, men nå skal jeg gå ut også skal vi grille. Etterpå skal jeg på kino med de beste <3 Det blir en koselig kveld, og jeg skal prøve å oppdatere mer i dag!

 

 

Syntes? Hva skal du i kveld?

ORKER SNART IKKE MER…

Heihei! Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, det jeg mener er at jeg har oppdatert så lite. Det er fordi det har vært så mye prøver og framføringer at jeg rett og slett ikke har orket. Nå er jeg så sliten, og etterpå skal jeg på elevsamtale med læreren og foreldrene mine. Det blir morsomt, hahah.. Men det har vært supervarmt i dag! 20 grader og knall sol, enda er det blå himmel. Det er bare så deilig å tenke på at det snart er sommer! Også er det jo bare 6 dager til jeg reiser, jippi! Men nå skal jeg fortsette å slappe av med frustrerte fruer, vi snakkes.

 

 

Hva har du gjort i dag? Vært utslitt i det siste?

Skolen neste…

Heihei! Da må jeg snart begynne å gå til bussen. Jeg blogger fra mobilen nå ettersom jeg ikke orker å skru på pc-en. Etterpå har vi en type framføring på skolen, uffamei.. Men jeg skal heldigvis på dans i dag da, og det får humøret alltid på topp!! Men da må jeg stikke, snakkes! <3 Btw, måtte legge ut det snåleste bildet ever…