Glemte innkjøp

Det er noen få innkjøp jeg har glemt å vise dere som jeg legger ut bildet av nedenfor. De siste dagene har jeg vært på camping i hønefoss hos tante, i lillehammer, på hunderfossen og litt sånt. Har vært utrolig koselig! De siste ukene som er igjen av ferien skal gå til planlegging, venner og mye moro! Men nå skal jeg gi slipp på dagen og se på favorittfilmen Mean Girls med en kakao.

hyttetur

Heii! I går dro jeg, mamma og harald på en hytte i sandefjord hos noen vi kjenner. Har hatt det utrolig koselig! Vi har kjørt en del båt i finværet, i dag stoppet vi innom tønsberg på Paradis! Har ikke tatt så mange bilder, men har noen jeg kan vise dere.

 

 

Jobb

Heii! I dag har det vært helt supert vær her i sande. Først tok jeg og mamma bussen inn til drammen for at jeg skulle bytte en kjole på bik bok, så kikket vi litt i butikker og sånt. Vi spiste god lunsj på kafe før vi gikk videre til dyrlegen for å hente noe til kattene.

Senere på dagen stablet jeg utrolig mye ved, så spiste vi middag og fikk besøk.

Bulgaria

For snart tre uker siden dro jeg til sunny beach i bulgaria. Det var utrolig fint, været var toppers og alt var kjempebra! Er ikke så særlig mye mer å si om turen enn at vi har solt oss, spist mat og handlet. Hotellet vi var på var utrolig fint. Dette er et av de fineste hotellene jeg har vært på før! Alt var helt supert, og skal du til sunny beach drar du på hotellet majestic beach. Jeg hadde en kjempefin uke, og lengter egentlig litt tilbake dit. Selv om det ikke har vært så ille i norge i det siste, satser vi fortsatt på enda bedre sommervær!