Inspirasjon?

God kveld alle sammen! I dag har det vært utrolig fint vær ute. Vi bestemte oss for å grille ute i dag men det ble litt kaldt i lengden, så jeg endte opp med å spise maten inne foran TVen. Det fristet litt mer der og da. Noe jeg ikke har fortalt dere enda er at jeg nå følger en diettplan hvor målet, i tillegg til trening, er å gå ned i fettprosent. Jeg kommer til å skrive mer om dette, men i dette innlegget ville jeg egentlig bare si at jeg trenger litt inspirasjon til bloggen. Derfor ville det vært fint om dere ville lagt igjen en link til deres blogg og gjerne flere om dere har noen andre blogger å anbefale. Jeg kommer til å stikke innom alle bloggene, elsker å lese andre sine blogger!

Noen blogger å anbefale? Ha en fin kveld!

Et nytt kapittel

Hei. Nå er det en stund siden jeg har vært her inne og oppdatert. Jeg savner bloggingen, og nå skal jeg fortsette slik som jeg gjorde før. Jeg savner å ta bilder, skrive, inspirere og dele meningene mine. Så nå er jeg tilbake alle sammen og det er bare å følge med fremover!

Siden sist har det skjedd veldig mye, men nå vil jeg fokusere mer på hva som skal skje fremover. Det er mye å se frem til og det er mye jeg gleder meg til å dele med dere! Dette blir veldig bra tror jeg, velger å starte et helt nytt kapittel på bloggen, jeg har forandret meg og det kommer bloggen til å gjøre også.

Legger med noen bilder som ble tatt i går da jeg og mamma gikk en tur, men hun ville ikke være med på bloggen denne gangen.

 Hva syntes dere om at jeg er tilbake?