Søndag

God søndag! Nå er enda en uke over og det nærmer seg sakte men sikkert sommerferie. I morgen er det første sommerdag og siste mandagen min før eksamenstiden starter. På fredag starter jeg med exam week og den går over en hel uke. Jeg skal gjennom syv exams og det kommer til å bli så stressende. Likvel tror jeg ting kommer til å gå greit, tar ikke alt så seriøst dette året her siden pre-Dp året ikke har noe å si for IB linjen.

I dag har jeg gått en tur i skogen med mamma, Harald og Jenny Mari. Snart turer vi ut til mormor for å spise middag der, blir nok koselig!

Forresten har jeg nå startet på et nytt opplegg, denne gangen fra Strongbody. Har nå fått matplan og treningsplan som fokuserer på å få meg ned i fettprosent og få opp muskelmassen. Dette blir så utrolig spennende, gleder meg mye til jeg skal prøve meg på uttak for vårens konkurranser! Dette blir bra!

Noen andre som ser frem til sommerferie eller?

Stockholm

Hei! Ville bare inn å holde dere oppdaterte! Nå er det allerede en uke siden jeg blogget sist. I forrigeuke gikk dagene bort til skole og trening. Fra fredag til søndag var jeg med familien i Stockholm sammen med noen familievenner. Vi tok tog tidlig på fredagen og fly hjem på søndag. Vi koste oss mye og det var en kjempefin tur! Stockholm er en utrolig herlig by som jeg absolutt vil tilbake til!

Noen som har vært i Stockholm før?

Nasjonaldagen

Jeg håper dere alle hadde en fin feiring i går med masse god mat og godt selskap! Jeg hadde en kjempefin dag, og startet den med å dra på torget i sande for å se på 17. Mai toget. Det er så koselig å være i sande, og i går var det ekstra koselig siden det var en stund siden jeg hadde sett noen av vennene mine. Etter jeg var på torget stakk mamma, Harald, lilsis og jeg innom mormor en tur, før vi spiste middag hos noen familievenner. På kvelden dro jeg bort og hadde en super kveld sammen med noen venner!

Som sikkert de fleste kjenner seg igjen i er bensinstasjonen et must på nasjonaldagen. Det fikk jeg bekreftet når jeg så hvor lang pølsekø det var på Shell. Likvel slo jeg til i år også, pølse i brød er tradisjon.

Hvordan var deres feiring? Noen andre som kjenner seg igjen?

Cardio en lørdagskveld

Så utrolig deilig det var å gå en tur ute nå. Jeg har tilbringt mesteparten av dagen i senga på rommet mitt og jeg skal si det var godt å komme seg ut litt. I hele dag har jeg følt meg sliten og lei, men å få på seg joggeskoa og gå ut døren hjalp virkelig på humøret. Det er ingenting som får meg i bedre humør enn å være i aktivitet. Gir en utfordring til alle mine lesere nå, ta på dere skolene, gå ut og nyt kvelden! Ingen dag blir bedre enn hva du selv gjør den til.

Tar du utfordringen?

Reunited

Nå sitter jeg på toget hjem etter en kjempefin dag i Oslo. Tirill hadde endelig kommet seg til Oslo igjen, og det var kjempekoselig å se henne, er faktisk allerede åtte måneder siden vi var på Lady Gaga konserten sammen. For dere som ikke vet det møttes vi på språkreisen i California. I dag har vi gått rundt i byen, vært på café og vi rakk til og med en tur innom Ben & Jerry’s. Det er alltid koselig å være med Tirill og jeg gleder meg veldig til vi skal møtes igjen. Planlegger en Bodø tur nå, så får jeg krysse fingrene på at jeg kommer meg dit iløpet av sommerferien.

Hva har dere gjort i dag?

En regnværsdag

God mandag alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet inn hos mamma etter en utrolig lang dag. Jeg pendlet til og fra Sande til Sandefjord i dag og det merkes. Er så utrolig slitsomt å ta tog og buss til skolen, så jeg er kjempeglad for at jeg bor i sandefjord til vanlig. Denne uken skal jeg være hos mamma, så jeg pendler resten av uken. Det var faktisk deilig å ha skole igjen i dag. Hadde en engelsktest i første time for å se om vi kommer til å få English A eller English B når vi starter IB programme. Jeg satser på mindre jobb neste år så jeg håper virkelig jeg får English B. Etter testen dro jeg på Stamina for en treningsøkt, var kjempedeilig å trene igjen, og i dag var det tid for leg day. Leg day er det beste jeg vet!

Været er ikke like fint her som i Lyon, men litt regn skader ikke.

Hvordan har deres dag vært?

Innkjøp fra Lyon

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom hjem med et så lite innkjøp fra Lyon. Jeg fant overraskende lite jeg hadde lyst på og kjøpte vel egentlig nesten bare ting jeg føler at jeg trenger. Jeg har blitt helt avhengig av shakere, samlingen min begynner å bli stor nå, men det er så morsomt med nye farger! Jeg kjøpte også en lang cardigan, navlepiercing og sminke. Leppeskrubben nedenfor fra lush luker helt himmelsk, anbefaler dere å kjøpe den. Jeg har bare lyst til å spise hele boksen, jeg har i lukten bubblegum. 

Hva syntes dere? Kjenner dere til noe?

Lyon har vært helt fantastisk

Hei! Jeg venter på bildene fra de siste dagene i Lyon tatt med kameraet til ei venninne. Bildene nedenfor er tatt med iPhone. Deler de andre bildene med dere når jeg har fått de.

Nå ligger i senga og er utrolig slapp. Jeg kom hjem igjen fra Lyon natt til i går. Jeg har hatt en superfin tur, og kommet hjem med mange fine minner. De siste dagene var stressende og jeg var så sliten at jeg ikke orket å blogge. Så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva vi gjorde på Torsdag og Fredag.

Torsdag dro vi på et museum hvor det var maleriutstilling, skulpturer og mye historie. Vi var der rundt en time før vi dro på et marked og hadde en koselig piknik i parken etter det. Parken heter Parc de la Tête d’Or og er den fineste parken jeg noen gang har vært i. Etter dette dro vi på en liten båttur. Vi fikk litt fritid senere på dagen og på kvelden kledde vi alle oss fint for en koselig middag. Siste kvelden var derfor helt super!

På fredag startet vi dagen med et matkurs før turen gikk hjemover til Norge. Vi lærte mye på matkurset og lagde kjempegod mat. Den franske osten vi brukte derimot, er jeg ikke noe begeistret over, så når jeg kommer til å lage den maten dropper jeg definitivt osten. Noen av oss satte oss på Cafe etter matkurset og koste oss de siste timene i Frankrike. Flyturen hjem gikk kjempebra og jeg skal definitivt tilbake til Lyon.

Har noen vært i Frankrike før? Ikke sant det er herlig der?

Mercredi

Hei alle sammen! Må bare si at det er så utrolig godt å være tilbake på bloggen, har virkelig savnet det. I dag hadde vi en guidet tur på museum litt utenfor byen hvor vi lærte litt om silkeproduksjon, var veldig spennende. Vi dro på enda et museum senere på dagen og der så vi på rekvisitter fra kjente filmer, sinnsykt gøy! Etter dette dro vi på et dukketeater som var utrolig koselig, kvelden endte med at vi alle spiste middag sammen. Ekstra koselig var det å spise i dag, siden ei venninne fylte 17 år.


Fanny, Alexandria, meg og Josefine


Fanny, Alexandria, Kaia og meg

Nå sitter jeg på hotellrommet og er kjempesliten. Har nettopp fått i meg en sjokoladeplate og skal nå åpne Cola Zero flasken. Kjenner at det blir godt å komme tilbake til vanlig hverdag med trening og sunt kosthold igjen!

Har dere hatt en strålende dag?

Lumière

Bonsoir tout le monde! I dag startet vi dagen på Lumière museumet her i Lyon. Det er første gangen jeg faktisk har syntes museum har vært interessant. Museumet er basert på brødrene Lumière som oppfant film. Anbefaler alle som er i Lyon å ta seg en tur dit om man har tid til det. Etter museumsturen gikk vi rundt i en eldre del av Lyon hvor vi kikket på veggmaleri. Dagen avsluttet på Belle Cour etter tre timer med shopping. Kommer til å vise dere alle innkjøpene når jeg kommer hjem til Norge.

Jeg ønsker dere alle en god natt. Jeg har det superfint her i Lyon og gleder meg allerede til morgendagen.

Har dere noen fine museumsopplevelser?