OM MEG

Det startet med ei lita tulle som ble født 10. Januar 1998 i Drammen. De hadde egentlig forventet en gutt, men her kom jeg da.. Jeg har bodd på flere steder, Toten, Tønsberg osv. Men etter 4. klasse flyttet vi til sande her jeg trives veldig godt! Dette er bare helt meg! Jeg har fantastiske venner og familie. Jeg startet på ungdomsskolen høsten 2011 og elsker det! Karakterer er noe som har blitt veldig viktig for meg.. Jeg har alltid vært glad i å reise, og har flydd ca 34(fram og tilbake) ganger. Dette er noe jeg har tenkt veldig mye på fordi jeg har fått veldig mange spørsmål om det i det siste. Så vi tok en runde her om dagen og gikk igjennom stedene jeg har reist til (med fly). Tror jeg har fått det sån ca riktig.. : 

Hellas ( 2 ), Tyrkia ( 2 ), Thailand ( 2 ), Egypt ( 1 ), England ( 3 ), Gran Canaria ( 2 ), Lanzarote ( 1 ), Tenneriffe ( 1 ) Tallinn (1) Frankrike (1)

  Facts about me  

 Jeg har bursdag om vinteren, elsker det. Det å komme inn, sette seg under pleddet med en god og varm kopp kakao.

 Jeg drikker utrolig mye juice og tygger tyggis hele tiden.

 Jeg har gått på dans i ca 4 år tilsammen, og går på det enda.

 Blir fortest brun på kroppen, ansiktet er som regel blekt. Og jeg får utrolig mye fregner om sommeren og litt på vinteren.

 Jeg finner ikke sporten som er ”meg”, jeg har prøvd ut mye forskjellig og holder fortsatt på!

 Jeg er naturlig mørk blond.

 Yndlingsfargene mine er Babyrosa og babyblå.

 Jeg har verdens beste venner og familie!  

Jeg elsker å handle.

 Jeg blir så irritert over folk som bare sitter på ræva hele dagen og klager på at de har lagt på seg, eller syntes at livet er kjedelig. Gå ut og gjør noe med det!

Anne Lene jentamii <3

Nå når jeg først har sjansen, nå når jeg er inne på bloggen din, så vil jeg få sjansen til å si hvor mye du betyr for meg! 
Jeg har så sykt mange og morsome minner med deg. Endel kan vi holde for oss selv. Jeg vil aldri miste deg, du er min bestevenn forever ♥ 
Jeg kan si hva som helst til deg, jeg stoler på deg 110%. Jeg ble kjent med deg i starten av sjette klasse, nå er vi i slutten av sjuende. Jeg hater , virkelig HATER at vi ikke kom i klasse med hverandre. Heldigvis har vi fransk sammen ! 


Du er verdensbeste jentamii , jeg vil aldri miste deg.
Jeg kan ikke få sagt med ord hvor mye du betyr for meg! 

US 2 FOREVER , GIRL! 

I ♥ U , GIRL

Vakre deg!

Har du en bestevenn som du kan gjøre nesten ALT med ! ?

-Katharina, katharinaengedal.blogg.no
Nå skal jeg leggge inn header til Anne Lene