Fredag igjen

Da er det fredagen igjen. Ukene går så utrolig fort nå, og i dag har jeg vært så lettet og glad over at jeg har sikret meg en skoleplass. Fikk tilbake karakter i nynorsk i dag, ikke like bra som jeg hadde regnet med men fire får vel være greit. Er nok fire jeg kommer til å få på vitnemålet i nynorsk også tenker jeg, men det er greit nok. Senere skal jeg på trening, gikk glipp av gårsdagens trening så jeg har utrolig mye å ta igjen. Tydeligvis har vi lært tellingene til pyramiden, fått ny flyer og jeg har byttet plass i dansen. Så dette blir spennde! Tenker at jeg oppdaterer litt senere i kveld, er så gøy å endelig skrive ned ting igjen. 

Koselig

Heii dere! I går var jeg på gulskogen med Kristine, var utrolig koselig som alltid! Kjøpte meg bare en treningstopp, har vært utrolig flink til å bruke pengene mine på noe fornuftig i det siste. Har bare handlet treningsklær i februar. Jeg kan sikkert vise dere det i et annet innlegg senere. Mat ble det såklart på MC Donalds som alltid, hahh.
I dag derimot har jeg fått vite at jeg kommer inn på den skolen jeg har hatt lyst til å komme inn på utrolig lenge, og til dere som lurte så handlet de to forrige innleggene om mine tanker til skole. Blir så spennende nå fremover, jeg vil ikke røpe alt enda. Grunnen til dette er at jeg vil forsikre meg om at alt er i boks først. Nå skal jeg øve til en naturfagsprøve jeg har i morgen, så vi snakkes!

hva blir det neste?

Jeg vet ikke hva jeg vil bli, gjøre med livet mitt eller hvor jeg skal gjøre av meg selv. Jeg vet at jeg er klar for å ta det neste steget, et stort men spennende steg. Jeg vet at det er dette jeg vil, men hva skjer etter dette? Hvor ender jeg opp? Slike ting grubler jeg over hver eneste dag nå, jeg må komme med det rette valget snart. Jeg er bare seksten år, men enda har jeg så mye usikkerhet. Jeg prøver å tenke på hva jeg vil akkuratt nå, men det er ikke lett. Hva om jeg vil noe helt annet i fremtiden? Hva om alt er bortkastet? Det positive tar selvfølgelig over det negative, men jeg grubler fortsatt. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler det sånn, men det virker som om alle rundt meg har en bestemt vei å gå. At de bare har ett mål de skal nå. Jeg vil gjøre alt og ingenting, jeg vil gjøre det positive, jeg vil følge drømmer og oppnå alle mulige mål. Hva blir det neste?

virker som om dette er siste mulighet, det frister

det er vondt å være redd

Da sitter jeg her, tankene mine kommer og går som vanlig. Planene mine er satt og de skal gjennomføres. Det har gått så mye bedre enn jeg har trodd og jeg er litt lettet, samtidig som jeg gru gleder meg. Jeg har mange ting å se frem til, men hva skal jeg gjøre om det viser seg å bli nedtur? Tenk at alt skjer så fort. I morgen allerede begynner første del, hva skal jeg si? Hva skal jeg gjøre? Jeg er helt ny i dette, jeg vet ikke hva som er feil eller hva som er riktig å si. Magen min klumper seg opp og jeg går rundt og tenker hele tiden. Vet jeg hva jeg egentlig vil? Jeg står fast på et bestemt mål, men kommer jeg meg dit? Jeg er redd, tenk om det ikke er min tur..


Det er vondt å være redd, er det ikke?