norsk sommer

God morgen. Nå sitter jeg fortsatt i senga, jeg har spist frokost, tatt en dusj og nå lurer jeg på om pappa snart skal svare meg. Planen er å dra til han i dag og være der til mandag, er lenge siden jeg har vært hos han nå. Jeg skulle gjerne sagt at sola skinner og at det er kjempedeilig ute, men slik det ser ut nå så blåser det utrolig mye og er overskyet. Jeg savner det typiske sommerværet hvor lange dager på stranden faktisk er aktuelt, jeg kan ikke huske sist det var slik. Jeg bestilte forresten Foundation fra TheBalm og den har kommet i posten, tror mamma skal hente den etterpå for meg. Har vært tom for Foundation lenge nå, så det skal endelig bli godt å få den. Nå spiller jeg Ten Feet Tall på repeat hele tida, dette blir definitivt årets sommerlåt! Dere får ha en fin dag videre.

 Hva skal dere i dag? Har dere funnet dere en sommerlåt allerede?

slapp og lat

I dag hadde jeg planer om å møte Kristine, men måtte avlyse med en gang jeg kjente at jeg har begynt å bli syk. Jeg føler meg mye bedre nå, men har litt vondt i hodet noe jeg tror kommer til å gå over snart. Jeg har planer om å pakke litt i kveld, høre litt med de andre som drar om hva de skal pakke ned osv. Jeg føler at jeg bare snakker om språkreisen nå for tiden, men jeg gleder meg bare sånn. Har ligget i senga i hele dag og sett på Drop Dead Diva som er en serie jeg anbefaler alle sammen å se. Denne serien har gjort meg veldig interessert i advokatyrket, dere skal ikke se bort ifra at jeg er advokat i USA om noen år. Har dere forresten merket at det er så vanskelig å spise sunt i ferien, allerede til nå har jeg drukket et par glass brus og spist litt sjokolade. Regner med at det ikke bare er jeg som har det sånn, og når det kommer til trening ligger jeg litt etter der også. Jeg får vel komme meg tilbake til Netflix igjen, Drop Dead Diva venter..

Hva har deres dag gått ut på?

Dollars

Heiiheii! Nå har jeg vært hjemme en stund og i dag har jeg fått tatt ut noen dollar, skaffet meg nettbank, kjøpt undertøy, tatt kopi av pass og handlet inn toalettsaker. Jeg gleder meg utrolig til å reise nå, er virkelig ikke lenge igjen. Nå lager mamma middag, det lukter mat helt opp til rommet. Etterpå skal jeg skrive en ordentlig pakkeliste og starte med å pakke litt. Jeg elsker å pakke kofferten før jeg reiser, jeg blir bare så utrolig mer spent, tenk at om under to uker er jeg i California. Det er så rart å tenke på at jeg faktisk er i USA snart, hvor jeg skal være i fire uker. Sommerfølelsen er virkelig på topp nå! Jeg legger ut pakkeliste neste uke en gang. Det var veldig rart å ta ut dollar i dag, det første jeg begynte å tenke på var Miley Cyrus og James Franco. Dollar er så typisk dem. Nedenfor ser dere også bildet jeg tok på Tirsdag som jeg trenger til et eller annet der nede, tror det er studenkort el. Nå skal jeg spise, så vi snakkes!

Har dere handlet med dollar før?

bytur

God morgen alle sammen! Jeg våknet for en halvtime siden og allerede har jeg rukket å spise frokost. Mamma vekket meg med å si at vi skulle ta en bytur og handle inn det siste jeg trenger til jeg skal reise. Må fikse kopi av passbilde, litt vekslepenger og undertøy! Masse undertøy er visst veldig viktig har jeg hørt, haha. Jeg har enda ikke fått tak i meg koffert, men det fikser seg nok. Nå skal jeg rydde inn sminken før vi hopper på bussen til Drammen, jeg blogger senere!

Hva skal dere i dag?

herlig sommer

Heii! Nå har jeg nettopp fått i meg et par boller, litt vannmelon og et par glass med vann. Sommer er rett og slett herlig! Tidlig i dag tok jeg tog og buss fra Lysaker og hjem til sande. Jeg har overnattet hos Stine, ei jente jeg har blitt utrolig godt kjent med og som jeg skal reise til California med. Vi var på Sandvika i går fordi hun skulle til frisøren, også trengte jeg å ta amerikansk passbilde. Jeg vet ikke helt hvorfor, men tror det er til studenkortet vi skal ha når vi kommer ned dit. I dag er det nøyaktig to uker til vi sitter på flyet på vei mot California. Denne sommeren blir helt fantastisk! Nå må jeg gå, ettersom jeg trenger litt penger til Cali og må jobbe litt for det. Ha en fin dag videre, vi snakkes!

Hva har dere gjort? Skal dere noe i sommer?

mye å gjøre

God dag alle sammen! Jeg overnattet hos Caroline fra i går til i dag og ble hentet i ellevetiden. Nå har jeg sett ferdig to episoder av Drop Dead Diva, spist frokost og tatt meg en lang dusj. Det er bare 16 dager til avreise mot trolig et av verdens vakreste steder, California. Før jeg drar er det enda mye som må gjøres, kjøpes og fikses. Jeg har enda ikke fått tak i en koffert, men jeg leter fremdeles. Noen som vet om noen billige kofferter til salgs som er litt store? Jeg tenker at jeg blogger om forberedelsene mine til turen denne uken slik at dere kan få se hva jeg skal pakke med og slikt.

I dag skulle jeg egentlig finne på noe med pappa, men han har enda ikke tatt telefonen. Nå må jeg virkelig rydde rommet her, moren min er faktisk helt ekstrem når det kommer til å rydde og vaske, selv om det bare er jeg som holder til på rommet mitt må det enda vaskes og ryddes tre ganger i uka. Jaja, er vel bare positivt får jeg tro. Mulig at jeg drar til Drammen en tur etterpå hvis jeg får tak i pappa, men sånn det ser ut nå så skal jeg ingenting i dag.

Hva gjør dere i dag?

Latskap

Dagen i dag har vært utrolig lat. Glemte forresten å si til dere i går at vi så bygdegutten og Casper fra paradise, men vi skulle spørre om å ta bilde og de bare gikk. Det var det! Jeg og Kristine våknet i halv ti tiden, lagde oss god frokost og satte oss foran TVen. Det tok ikke lang tid før vi la oss oppe og dagen gikk. Eneste gangen vi har vært ute av huset i dag var når vi skulle ut å kjøpe godteri og leie en film. Godteriet er nå borte, filmen er sett og Kristine har dratt. Så nå har jeg sett et par episoder av Drop Dead Diva mens jeg har spist enda mer godteri. Nå er jeg så mett og lei av å være inne at jeg skal ut en tur. Tror jeg bare orker å gå nå, en løpetur er virkelig ikke på ønskelisten i dag. Beklager også for mange dårlige og rare bilder i det siste, men har bare glemt helt å ta bilder. Lover at jeg skal bli flink til det fremover, og tusentakk til dere som faktisk orker å lese bloggen min selv om. Ha en fin kveld store og små!

Har dere også noen late dager iblant? Hva har du gjort i dag?

Ingen dager er like

Heii og god morgen alle sammen! Nå har jeg nettopp spist frokost og jeg og Kristine er veldig slitne etter i går. Jeg møtte et par av de jeg skal reise med til Cali på VG-lista og senere på kvelden møtte jeg Kristine. Det ble litt stress ettersom begge telefonene ikke fungerte. Min var tom for strøm og Kristine hadde ikke nett. Jeg møtte heldigvis noen kjente som var så snille og hjalp meg med å få tak i henne så vi endte med å ta 00:11 toget hjemover til Drammen. Det var en veldig fin kveld, men så mange folk det var der! Jeg fikk helt sjokk når jeg så ei fra skolen min komme opp på scenen. Hun er utrolig flink til å synge og det var helt velfortjent! Er så utrolig misunnelig, hun fikk jo møte Isac og greier! Kristine har forresten sovet over og blir her kanskje til i morgen også. Ukene før jeg drar til California skal jeg utnytte, være med venner, familie og finne på masse i sande. Helt utrolig, men når jeg flytter til Sandefjord kommer jeg til å savne sande utrolig mye. Jeg har jo blitt så glad i alle sammen her. Ettersom telefonen min gikk tom for strøm i går ble det tatt lite bilder, men jeg slenger med et bilde fra fredag.

Var noen av dere på VG-lista i går?

10D har vært ubeskrivelig

Heihei! Da må jeg bare si tusen takk for tre fine år på ungdomsskolen, tiden min i 10D har vært helt ubeskrivelig. Jeg er så glad i hver og en, alle er så herlige. Klassen vår er så sammensveiset at jeg tror det er null problem for oss å holde kontakten, må bare prøve å få med lærerne på noe gøy også hahah. Kvelden på vitnemålsutdelingen var utrolig fin og veldig trist. Noen av elevene holdt kjempefine taler, engelsklæreren Geoff holdt en kjempemorsom tale(kommer aldri til å glemme den hahah), lærerne sa utrolig søte ting til oss, rektor var herlig, vi fikk tildelt roser, Victoria var flink til å synge og jeg ble rett og slett helt rørt av alt sammen. Bilder ble vist i klassen og tårene kom virkelig. Klassen min har vært helt perfekt, det at alt nå er over er helt forferdelig. Jeg har hørt at når en dør lukkes så åpnes det en ny, men ingenting kan toppe slik vi har hatt det nå. Det miljøet og de ulike personlighetene vi har hatt i klassen går ikke ann å beskrive. Vi alle har vokst som personer, som elever og gått fra barn til å bli små voksne. Vi har blitt selvstendig og gjort oss opp til å bli til en liten familie på skolen. Lærerne våres har jo blitt som små mammaer og pappaer. Det er de som har vært der for oss, det er de vi har tilbrakt dagene med, det er de som har forberedt oss til å gå ut i den store verdenen.

Sande ungdomsskole er en skole jeg er veldig stolt over å ha gått på. Vi har hatt et snitt på muntlig eksamen med 4,8 for dette kullet. Det er helt utrolig at så mange elever har fått til et gjennomsnitt på 4,8. Gode lærere og et godt miljø er grunnen til dette. Takktakk for tiden i 10D, så utrolig glad i dere!

Tusentusen takk! Nå skal vi gå hver vår vei ut i den store verden, ønsker alle sammen masse lykke til!

Andre plass på Sommer Open


beklager for uklart bilde

Heihei! Da er snart enda en fantastisk dag over! I dag var det Sommer Open, og vi har gledet oss utrolig lenge til dette. Det var siste konkurranse med laget som er nå, 98’erne går over til senior etter sommeren og det gjør forsåvidt jeg også bare jeg skal flytte. Dagen har vært helt super, med bare ett fall på matta klarte vi oss igjennom hele rutina og det endte med en andreplass. Dette var absolutt en perfekt siste konkurranse, jeg kommer til å savne FLYMILY(FLY) så utrolig mye. Vi tilbringer utrolig mye tid sammen og vi har blitt som en liten familie. Så dagen har vært helt perfekt!

Var du og så på? Hva har du gjort i dag?