Der hvor jeg hører hjemme

Hei! Nå er det noen uker siden jeg sist blogget og på disse ukene har det skjedd utrolig mye. Jeg har arbeidet mye med skolen, trent mye, men sist og ikke minst har jeg byttet skole og flyttet hjem igjen. Jeg har funnet ut at det er det som er best for meg, siden jeg verken trivdes på skolen eller å bo borte. Jeg har hatt en super tid på Skagerak, fått mange nye venner, opplevelser og lært mye. Jeg har utviklet meg så mye som person der, blant annet blitt mer utadvendt og selvsikker. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg har gått der, det var virkelig verdt det. Likevel, nå etter sommeren fant jeg ut at det passer egentlig ikke så bra for meg nå i forhold til situasjonen jeg er i. 

Det jeg skal fokusere mye mer på fremover nå er trening. Nå har jeg litt mer tid til det jeg trenger, ettersom skolehverdagen fremover kommer til å bli annerledes. Jeg har en del å ta igjen, ettersom jeg ikke har vært innom samme pensum etter sommerferien. Men, jeg tror det kommer til å gå bra. Det blir mye jobbing frem til jul, slik at jeg får tatt igjen for disse to siste månedene, også jevner det seg nok ut etter det. En ting er sikkert, og det er at jeg kommer til å trives der! Det var i alle fall kjempekoselig å se alle vennene mine fra ungdomsskolen igjen!

Jeg har virkelig savnet å blogge, så nå er jeg tilbake for godt. Jeg har savnet å skrive, ta bilder, få ut tankene mine og inspirere dere. Jeg har skaffet et nytt design og motivasjonen er på topp! Nå er det bare å følge med fremover!

Dere får alle ha en superfin kveld videre!