MY ROOM

Som jeg fortalte dere på bloggen i går så satte jeg og mamma opp sminkebord. Jeg ble skikkelig fornøyd og har blitt superduper glad i det! Jeg skal få en ny seng og et stort klesskap snart så det blir jo bare fantastic! Også må jeg få kjøpt meg klesstativ og litt sånt, for den ene hyllen jeg har filmer i nå skal bort fordi den ikke passer inn. Jeg har lovt å legge ut noen bilder av rommet mitt, og sån ser det ut her akkurat nå! Det er veldig tomt, men som sagt så skal jeg fylle på med skap, ny seng, klesstativ osv. Nå er det frustrerte fruer.. Så jeg blogger mere i morgen, vi snakkes!

 

 

 

Fant ut at jeg hadde veldig mye neglelakk, jeg fikk så vidt plass!

 

Hva syntes dere om rommet mitt? Ser du på Frustrerte Fruer?


I lose you guys! Rydder rommet..

Heihei! Nå har jeg ryddet i timesvis og er fortsatt ikke ferdig! Jeg tenkte å ta noen bilder av rommet mitt, så får dere se hvor jeg holder til! Men det blir ikke før etterpå, for nå må jeg virkelig fortsette å rydde hvis jeg skal rekke å slappe av i kveld. Jeg har også merket at jeg har fått mindre lesere etter helgen, hvorfor? Er det fordi jeg ikke har blogget noe særlig? Hadde satt stor pris på om noen av dere kunne gitt meg et lite hint.. Vi snakkes!

 

 

Hvorfor tror du at jeg mister lesere? Pleier du å bruke lang tid på å rydde rommet ditt iblant?

Vant du solbriller fra http://shopno1.no ?

Da er vinnerene av konkurransene kåret! Jeg fant ut vinnere via. http://random.org, en veldig nyttig side! Vinneren av førstepremien ble Eirin Anita og vinneren av andrepremien ble Tine Elena. De er begge kontaktet på mail!

Jeg ble sponset av http://shopno1.no, en butikk som virkelig falt litt i smak! Butikken er noe for seg selv, som vil si at den skiller seg litt ut fra mengden. De selger mest av alt tilbehør sånt som klokker og solbriller, men det får vi jo aldri nok av! Derfor den skiller seg litt ut er fordi den er mest av alt rocka og det er ikke lett å finne søte rosa små tøfler der inne. Jeg elsker det som er søtt og rosa, men til tider så forandrer det seg helt så derfor vil jeg velge å gi denne butikken en ren femmer! Brillene jeg fikk i posten var av god kvalitet, og jeg fikk pakken dagen etter vi inngikk et samarbeid! Så pluss pluss 🙂 For å oppsummere litt så får dere se hva Eirin og Tine vant!

 

Eirin vant to solbriller fra http://shopno1.no :

 

 

Tine vant solbrillen nedenfor, som også er fra http://shopno1.no :

 

 

Tusen takk for at jeg fikk holde en konkurranse Shopno1.no!

 

Hva syntes dere? Vant du?


 

HELGEN

Hallo!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert, grunnen til det er at jeg har vært hos pappa og er der bare annenhver helg og da velger jeg å være veldig sosial. Jeg må si tusen takk til alle de fine kommentarene jeg fikk på bloggen min angående håret mitt!  Helt ærlig så hater jeg håret, jeg føler meg helt uvel når jeg går ut av døren og tror at alle står og kikker på meg. Det er bare ikke meg! Jeg gleder meg så til å få fargen tilbake, men jeg venter en liten stund så ikke håret blir altfor slitt.. Jeg har i hvertfall hatt det kjempemorsomt i helgen, meningen i går var å stå på slalom men bilen var kaputt og derfor måtte vi være hjemme i stedenfor. Vi kjørte en liten tur til farmor med lastebilen til pappa da, så det var jo koselig! Jeg må også informere om at konkurransen trekkes senere i dag, og jeg avtaler med vinnere om når jeg skal sende premie i posten. På fredag fikk jeg enda en pakke i posten, så da blir det enda en liten konkurranse i løpet av uken…

 

 

 

Så, hva syntes dere om at jeg har startet med konkurranser? 


FRA BLOND TIL MØRK

Heihei! Da er det gjort! Dere så kanskje at jeg kjøpte hårfarge forrige Lørdag, og den var noen hakk mørkere enn det jeg hadde. Men jeg hadde lyst på en liten forandring, og tro meg det fikk jeg! Mamma farget håret mitt i stad, og jeg fikk egentlig veldig sjokk når det tørket. Fargen var mye mørkere enn jeg hadde forestilt meg, så jeg tror kanskje jeg må begynne å ta sol eller så må jeg kjøpe selvbruning. Jeg er jo veldig blek og lys i huden, så eh.. Jeg ser mye blekere ut nå.. Men etterveksten ble i hvertfall borte, hahah. Nå skal jeg legge meg, også får jeg drømme om å bli brun! Vi snakkes 🙂

 

FØR:

 

 

 

 

ETTER:

 

 

Har ikke rørt håret mitt etter jeg fønet det, så noo hairspray! 

 

 

For meg så var dette en stor forandring..  Og jeg liker definitivt blondt hår best! Så, hva syntes du?  

 

Nøkkelen hang på en kjetting! Hoho :-)

Heihei! I dag har jeg jo vært på skolen, som dere sikkert har skjønt.. Men det som skjedde var at jeg og Johanne ikke rakk skolebussen hjem. Det er liksom så typisk oss, det skal alltid skje noe 🙂 Etter skolen så gikk vi faktisk på bussholdeplassen og satte oss inn når bussen kom, også fant jeg 10kroner i lomma mi og fant ut at vi hadde nok tid til å dra på Meny. Vi var litt inne der, også akkurat rett før vi skulle betale mistet jeg 10kroningen min under en av varehyllene! Vi strevde en god stund og prøvde å få den ut, men vi klarte det bare ikke. Så vi bestemte oss for å gå til bussen, men akkurat da vi går ut av butikken kjører bussen forbi oss! Vi gikk da inn igjen og klarte å få ut 10kroningen og endte med å kjøpe oss Cookies. Vi måtte vente en time på neste buss og gikk litt rundt på sandesenteret. Johanne skulle ha litt drikke, så vi gikk inn på doen, surret i butikker osv. Og selvfølgelig måtte nøkkelen til doen henge på en kjetting.. Så da ble det selvfølgelig enda en latter!! Deretter dro vi på biblioteket og fant randome bøker til hverandre, også tok vi bussen hjem klokken 15.20. Litt av en dag! Nå skal jeg slappe av litt, også blir det Hotel Cæsar, etterfulgt av øving. Vi har en stor matteprøve i morgen med geometri som jeg er kjempesvak i! Vi snakkes 🙂

 

 

 

Dere kan fortsatt bli med i konkurransen, den kåres mest sannsynelig i morgen men det er ikke helt sikkert. Dere finner konkurransen HER!

 

Syntes om bildene? Hva har du gjort i dag?


KONKURRANSE!!

Hei! Jeg fant ut nå nettopp at jeg hadde fått en pakke i posten i dag! Gjett hva!? Det var en sponsorgave fra http://shopno1.no. Dette blir den første konkurransen på bloggen, og siden jeg ikke har blogget eller gjort noe spesielt i dag så tenkte jeg å starte den her og nå! Jeg bestemte meg for å dele premien i to, så nedenfor forstår du hva du skal gjøre! Vinneren trekkes forresten på random.org 🙂

 

 1.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


* Like facebook siden min HER!


* Skrive litt om konkurransen på bloggen din, link til min blogg skal være med!


* Skrive i kommentarfeltet at du er med, og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!


“Premium Flex Mirror – pilotbriller med speilglass fra www.shopno1.no” og ”ukjent navn”

 

 2.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


*Like facebooksiden min HER!

 

*Skrive i kommentarfeltet nedenfor,  og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!

 

“Aviator Sport Retro – Vintage Solbrille”

 

Såå, vil du være med i konkurransen? Vinneren trekkes når jeg føler for det, dere har i hvertfall dagen i morgen på dere så får vi se om jeg trekker vinnere i morgen kveld!


Dansing, Keri Hilson

Heii! I dag har jeg vært på dansing, det var kjempemorsomt og jeg kjenner virkelig at jeg har savnet det nå! Det var så ufattelig gøy, og dansen går veldig fort. Men jeg syntes at vi greier det fint, vi har allerede lært rundt 40sekunder av den! Men dere får kose dere med sangen vi danser til nedenfor, for jeg har ikke tatt noen bilder i dag og jeg orker ikke gjøre det heller. Snart er det Hotel Cæsar og etter det blir det lekser, vi snakkes!

  

Tror tempoet i dansen er satt litt opp, men er faktisk litt usikker der..

 

Går du på dansing? Hva syntes du om sangen?


INSPIRASJON, FRANCE

I stad kikket jeg litt på weheartit, og fant mange bilder jeg likte! Såklart, det er jo hundretusen fantastiske bilder der. Men når jeg søkte på Paris, Summer, og alt det deilige.. Så ble jeg bare så fristet, det er helt utrolig at små hverdagslige ting kan gi oss så mye inspiasjon!

 

 

Når jeg ser disse bildene, tenker jeg rett og slett bare på frihet. Tenk vakre Frankrike, shopping, cafeer og ikke minst god selvtillit! Jeg skal si deg, det er livet det.. Og nå er det ikke lenge før det er min tur til å reise dit!

 

Hva syntes dere om bildene jeg satte sammen? Har du lyst til å reise til Frankrike?