Good Morning, Im so worried

I dag tar jeg kanskje turen til pappa sin jobb etter skolen, da blir det blogging når jeg kommer hjem. Men vi har prøve i samfunnsfag i dag, gruer meg sån helt sykt! Alt virker så seriøst, men det er jo bare en liten filleprøve. Ønsk meg lykke til da, kommer til å få stryk.. 

Tumblr_lrzij0qpgn1qb8dxpo1_500_large

Hva skal dere finne på i dag ?

Prøvene skremmer meg

Hei! Jeg ville bare stikke innom og oppdatere at jeg fortsatt er i live. Jeg har prøve i morgen også og må derfor øve, så det blir ikke blogging før den er ferdig. Men jeg har det i hvertfall bra da, hva med dere ?

Konsentrerer meg, måtte ta bildet selv..

Har dere mye prøver for tiden ?

Outfit 23.september + helgen

Hallo! I dag kom jeg hjem fra pappa. På lørdag var vi på gulskogen og handlet litt, jeg kjøpte meg noen produkter fra Max Factor ettersom jeg var på Happy Day Live premiere på Gulskogen med Laila og Caroline på Torsdag, da ble vi jo sminket og jeg fant ut at det var kjempebra produkter derfra. Jeg kan lage et innlegg om innkjøpet for dere senere.

Men i går så var jeg og Kim Robin på kino. Vi skulle se Kong Curling men vi gikk inn på feil sal og endte med å se på Poppers Pingviner, haha. Hadde så lyst til å gå ut av kinoen men Kim Robin turte ikke så da måtte jo jeg sitte der også. Det ble mye latter kan man si!

Likte dere antrekket ? Har dere gått i feil sal på en kino før ?

Stikker til fattern

Hallo! Om ca en halv time stikker jeg til pappa, blir ikke mye blogging i helga men jeg lover at jeg skal fortelle litt om gårsdagen. Kort sagt så var jeg på Gulskogen på Happy day Live! premiere. Men vi snakkes!

Noen som har smakt Firkløver og melkesjokolade kjeksene ? Driiitgode! Også er de så store også<3

Get lost:

Prøvde ut noe nytt med eyelineren, er en stund siden jeg har brukt lineren nå men.. Det ble litt stilig faktisk, kanskje jeg kan gå sån en dag? Samme det, i morgen drar jeg forhåpentligvis på Gulskogen fordi Jan Thomas kommer dit. Kanskje jeg blir fiksa litt på også. 

Den svarte kjolen min som jeg kjøpte for en uke siden var revnet litt opp, så jeg dro til butikken i dag for å bytte den. Men de hadde ingen igjen av den kjolen, så jeg fikk en tilgodelapp. Huffameg, den kjolen som satt så perfekt også!!

Har du mistet noe du har elsker før, uæææh buhu. 🙁 ? Vet dere om noen som selger en lignende kjole ?

Dagens lille innkjøp

Heiia, ble med Katharina hjem etter skolen i dag så kjørte vi til Liertoppen for at hun skulle ha seg noen sko, men så sta som hun er så kom hun hjem med 00000par. Jeg hadde bare med 20kroner fordi bankkortet mitt var hjemme, så da løp jeg rett bort til stativet hvor det var skrevet 19,- kr! Jippi, lykkedag <3 Men nå må jeg ringe pappa og spørre om jeg skal være hos han i høstferien ellerno. Snakkes senere!

Halskjede fra Cubus verdt 79,- betalte 19,-

Hva syntes dere ?

FÅ 100KRONER RABATT

Kjører i gang en liten konkurranse hvor du kan vinne 100kroner rabatt på http://miinto.no

Det dere trenger å gjøre er å bli venn med meg på blogg.no, legge igjen en kommentar om at du er med, jo flere kommentarer jo større sjanse for å vinne har dere. Konkurransen trekkes i morgen kveld! Husk å legge igjen mailen deres, lykke til!

Er du med ?