KARAKTERKORT liten oppdatering

Hei! Nå sitter jeg og Vibeke i senga og ler av den gamle bloggen min. Jeg holder på å dø av latter! Etterpå skal jeg mest sannsynelig i bursdag, også vet jeg ikke mer! haha. Vi fikk karakterkortet i dag, og endelig er det sommerferie! Jeg ble utrolig fornøyd med snittet men fraværsdagene derimot må det være noe feil med. Jeg har tilsammen hatt 19 fraværsdager dette halvåret og det sier seg selv at det ikke stemmer. Så senere får jeg sette meg ned for å få det riktig! Nå skal vi fortsette her, jeg har jo sommerferie! Vi snakkes!!

4,83 i snitt


HVA FIKK DU I SNITT ? HVOR MANGE FRAVÆRSDAGER HAR DU HATT?

1,5mil IS

Heihei! Beklager for at jeg ikke har fått blogget før i dag. Jeg har nemmelig vært utrolig sprek! Vi sluttet skolen halv tolv i dag, så da dro jeg hjem for å slappe av litt. Litt senere ut på dagen bestemte jeg meg for å ta en liten joggetur, men jeg ombestemte meg og jogget opp til Østbygda! Jeg klarte såklart ikke å jogge alt, men jeg jogget faktisk endel! hahah. Opp til Østbygda var det nærmere 8km, så tilsammen ble det 1,5mil ca! Jeg føler meg utrolig sprek, derfor skal jeg feire med en is! Haha. Nå vet jeg hva planene for neste uke blir også, ei utrolig god venninne fra Tønsberg kommer! Har ikke sett henne på snart to år, savner henne sykt og det blir såå koselig å se henne igjen! Nå har jeg planer om å sette på en film, også snakkes vi i morgen! Da har jeg sommerferiee…

PLEIER DU Å TA DEG EN JOGGETUR? HAR DU EI VENNINE DU IKKE HAR SETT PÅ LENGE? NÅR HAR DU SOMMERFERIE? 

DAGENS INNKJØP 20.06.2012

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært i Drammen med Katarina! Tidligere i dag var vi på Drammensbadet med hele klassetrinnet, og det var igrunn ganske kjedelig siden jeg ikke badet ellernoe. Grunnen til at jeg ikke badet er rett og slett fordi jeg ikke liker drammensbadet! Også måtte jeg jo ha en ny bikinitopp, igjen. Som jeg kjøpte på magasinet i dag. Jeg møtte Ann-kristin, litt avansert å fortelle hvem hun er. hahaha. Men det er utrolig lenge siden jeg har snakket med henne, så det var jo koselig!! Og jeg hadde egentlig ingen anelse om at hun jobbet på magasinet  😀

Vi reiste på Gulskogen, og hadde det supergøy! Senere tok vi bussen inn til Drammen igjen, dro på kino og så LOL! Den var superbra og jeg anbefaler alle å se den! 

HVA SYNTES DU OM INNKJØPET? GJORT I DAG? SETT FILMEN LOL PÅ KINO?

DAGENS LILLE INNKJØP

Heei! Etter en superstressende dag har jeg endelig fått lagt meg ned for å slappe av litt. Har gått fram og tilbake til Gallebergskolen noen ganger idag, og vært på sande med onkel. Jeg kjøpte ingenting på sande, eller bortsett fra to små parfymer som jeg syntes luktet skikkelig godt! De er utrolig små og det kostet bare 30 kroner for en. Nilleparfyme, supergod kvalitet! hahahah. Men som dere vet, så klarer jeg ikke reise et sted utenom å i hvertfall kjøpt noe. Nå skal jeg fortsette å skype med Laila, hade!

HAR DU LUKTET PÅ DISSE FØR? SYNTES?

SOL SOL SOL

Heii! Nå tar jeg meg en liten sykletur til onkel! Har ikke så mye tid til å blogge i dag heller, skal se hva jeg får gjort! Men nå skal jeg ut å nyte det fine været, også snakkes vi! 

ER FINVÆRET HOS DEG ?

RELAXING DAY

Nå har jeg plantet meg nede i stua i sofaen med et knekkebrød, også sitter jeg her å synger Starships på alle mulige måter. I dag har jeg vært på skolen, ganske kjedelig igrunn. Vi har sittet å hatt quiz, spilt spill, sett på film, og fått vite karakteren vi fikk i kunst og håndverk. Jeg ble ganske fornøyd og fikk en 5-er på Jeffrey Campbell klokken min! I ettermiddag kommer Celine fra http://ensol.blogg.no til norge etter å ha vært på Gran Canaria i ett helt år! Gleder meg utrolig mye til å møte henne på skolen i morgen, hun er så utrolig herlig! Ellers, så får vi kongebesøk her i sande i morgen. Så dagen går vel ut på å høre taler, kongen snakke osv.! Nå skal jeg slappe av litt, så blogger jeg senere! 🙂 

HVA HAR DU GJORT I DAG? SYNTES OM BILDENE?

TILBAKE ETTER EN MÅNED!

Heihei!
Etter snart en måned uten blogg kjenner jeg at det tar litt på meg og det har ikke gått en dag uten at jeg har savnet det. Jeg tok en bloggpause fordi det rett og slett ble for mye for meg. Vi har hatt tre tentamener, og pga. mindre prioritering til skoleoppgaver har det ført til dårligere karakterer. Men når jeg ikke har blogget har jeg hatt mer tid til noe annet, nemmelig å være med venner! Jeg har opplevd så sykt mye. Jeg har ihvertfall hatt det utrolig gøy, men også savnet et sted å skrive. Bilder har jeg heller ikke tatt så mye av, men jeg har et par jeg skal dele med dere nå.  Dette ble bare et lite innlegg om hvorfor jeg har hatt bloggpause også håper jeg at alle leserne mine kommer til å begynne å lese bloggen min igjen! Vi snakkes! 


Fotografering med Sofie <3


Danseoppvisning med de beste <3
 

HVA SYNTES DU OM AT JEG ER TILBAKE?