NM cheerleading 2014

Heihei! Jeg har hatt en helt super helg! Som jeg har skrevet på bloggen før så reiste jeg på nm i cheerleading med laget mitt i helgen. På fredag dro jeg til Kristine for vi skulle sitte på med ei annen fra laget ned til NM. I år var arrangementet på Oslofjord Convention Center i stokke, en utrolig fin plass! Vi gikk til hyttene og la fra oss ting og slikt før vi skulle spise oppe ved hallen. Senere på kvelden la vi oss ganske tidlig siden vi skulle konkurrere dagen etter.

På lørdag var det tid for konkurranse. Hele laget vårt droppet innmasjen, og senere gikk vi opp for å heie på de andre lagene. Når klokken ble nærmere halv to var det tid for å varme opp før vi skulle på matta i tre tiden. Etter noen fall og slikt på gjennomkjøringen før vi gikk på matta var vi sikre på at dette kom til å gå bra! Noen lag og slikt ønsket oss lykke til, noe som alltid er like koselig. Når klokken passerte tre var det våres tur og vi kjørte hele rutina superbra. Jeg er fornøyd! Vi stilte i kategorien Junior All Girl Elite og endte opp med et fall og noe tull i et par stunt, men likevel var vi superfornøyde. Alle sammen kom grinene ut fra matta, insane kjøring!

Senere på kvelden var det tid for middag i konkurransehallen. Det var satt ut utrolig mange bord, scenen var stelt i stand og det var en del underholdning før resultatene skulle bli lest opp. Vi satt og ventet i spenning, men når navnet vårt ble ropt opp på åttende plass ble de fleste litt skuffet. Likevel endte kvelden med et smil, ettersom trenerne kom inn og fortalte oss at de hadde gjort en feil. Et av stuntene i rutinen var ulovlig å gjøre og det er dette som trakk oss ned fra sjette plassen. Kan love selvtilliten våres steg høyt når vi fikk vite at vi da lå 3,5 poeng bak femte plassen som gikk videre til søndag. Ingen konkurranse på oss neste dag, men cheerdance og seniorlaget fikk gull! Er så utrolig bra gjort, og de var kjempeflinke! Video har jeg ikke, men skal se om det blir lagt ut noe på youtube de neste dagene. Hvis ikke kan dere se på tv2sumo.

Jeg har hatt en superfin helg, hele arrangementet har vært utrolig bra! Håper NM blir arrangert her igjen en annen gang, for jeg vil helt ærlig si at det var mye mer stelt i stand her enn på lillestrøm i fjor.

TUSEN TAKK FOR EN HELT FANTASTISK HELG!

fin torsdag

Hei dere! I dag hadde jeg tentamen i hovedmål, noe som gikk ganske bra egentlig. Gikk bedre enn forventet, men ut mot slutten syntes jeg alt ble litt daft. Hver gang pleier jeg å starte bra, også blir alt mye dårligere mot slutten. Jeg gjorde mitt beste, mer kunne jeg ikke ha gjort. Jeg ble ferdig i halv ett tiden og dro hjem, spiste pizza og nå sitter jeg på rommet og må snart gjøre meg klar til siste trening før nm. NM i helgen blir helt supert! Kommer til å blogge mer om dette i kveld, så følg med dere som er interesserte!

Hva har du gjort i dag?

ombre cheveux

Heiiheii! God kveld alle sammen! I dag tok jeg turen til frisøren etter skolen og jeg skal si det var godt. Endelig ble jeg kvitt det gulgrønne håret mitt og valgte en ombre look istedenfor. Er utrolig fornøyd, er litt annerledes enn det jeg pleier å gjøre, men litt forandring er godt iblant. Endelig har jeg fått tilbake litt av den blonde hårfargen, jeg har savnet den litt egentlig. På skolen i dag skjedde det ingenting, men i morgen er det faktisk årets første tentamen. Blir utrolig spennende å se hva jeg ender opp med ettersom denne karakteren står som standpunkt. Jeg forstår virkelig ikke skolesystemet lenger, alt har endret seg totalt det siste året. Det jeg gjør nå er bare å fullføre det jeg får beskjed om, så får de andre ta seg av resten hahah. Nå skal jeg forberede meg litt til i morgen, selv om det frister mer med en film.. 

Hvordan har deres onsdag vært?

fight hard

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen etter en kjempebra treningsdag med generalprøve. Det er enda en uke igjen til NM, men om jeg har rett kommer denne uken til å gå superfort. Til fredag tar vi turen ned til Stokke for å delta, og det kommer til å bli så utrolig gøy! Vi har aldri kjørt hele rutina så bra som vi gjorde i dag og det ser kjempebra ut! Unnskyld for dårlig kvalitet på bildet nedenfor, men jeg tok dette fra en video. Jeg kommer ikke til å legge ut en video ellernoe sånt enda, men jeg skal se å få gjort det etter NM som da er til helgen! Dette kommer til å bli så utrolig bra!

121 DAGER TIL CALIFORNIA

Åå er så deilig å tenke på at nå er sommerplanene i boks! Det blir fire uker på språkreise i Long Beach i California. Har lenge vurdert å studere i utlandet osv. men har funnet ut at det er best å vente og derfor blir det språkreise istedenfor. Syntes dette virker så utrolig spennende, og jeg er så heldig som kan få oppleve noe slikt! Jeg reiser med EF som er en utrolig flott organisasjon hvor det går ann å dra til flere ulike destinasjoner. Jeg vippet såklart mer inn på USA og bestemte meg for California ettersom det lenge har vært en drøm å reise dit. Det er noe med dette året, jeg vet at 2014 kommer til å bli et supert år. Det er så utrolig mye som skal skje og så mye positivt!

Tenk lange late dager på stranden, starbucks i varmen, shopping, disneyland, fornøyelsesparker, lysene i Vegas og ikke minst den flotte turen med de herligste menneskene! Kjenner at dagene nærmer seg nå, dette blir helt perfekt!

dette blir bra!


helt tilfeldige bilder hah

Heii dere! En del som har skjedd siden sist jeg blogget, har forresten fått et brudd i fingeren også. Nå er det snart bare to uker igjen til NM så på treningen i dag kjørte vi show hele tiden. Var utrolig gøy å endelig begynne å få rettet opp noen ting. Såklart slet jeg litt i dag med skaden, men det gikk egentlig mye bedre enn jeg forventet. Gleder meg så utrolig mye, NM blir så gøy! Jeg orker ikke skrive så veldig mye nå, men kanskje jeg får oppdatert noe i morgen. Vi snakkes!