totusenogfjorten blir fantastisk

Hei! I dag har været vært helt supert her hjemme! Jeg har til og med rukket å bli solbrent. Jeg pleier aldri å bli solbrent her i Norge, men det ble jeg visst i dag. Jeg har søkt på litt jobber i sandefjord i dag og håper virkelig at jeg får svar fra noen. Om jeg skal klare med alene der nede og ha råd til alt jeg skal fremover så må jeg virkelig finne meg en måte å tjene penger på, alt er jo ikke gratis. Jeg har faktisk også blitt invitert med til en tur sammen med studenter fra SIS (skagerak international school) til Nepal i September. Det er en to ukers reise hvor vi blant annet skal se fjellene, hjelpe menneskene der nede med å bygge skole og vi skal oppleve en helt annerledes kultur. Jeg gleder meg utrolig mye, og depositum på turen må betales allerede neste uke. Så jeg må virkelig ha fokus nå, er så mye å tenke på når det kommer til penger fremover. Jeg har språkreisen, privatskolen, hybel, trening og turen til Nepal å se frem til. Dette er et helt supert år, dette året kommer til å bety så mye for meg! Jeg kommer til å fortelle mer om Nepal turen når det nærmer seg, så  jeg må legge fokuset litt bort fra dette nå. Språkreisen kommer først, og det er den jeg må tenke på nå. Det er faktisk bare 39 dager igjen!

Men nå sitter jeg bare i senga mi og nyter lørdagskvelden med banan, nøtter og sjokoladesaus!

Hva gjør dere denne lørdagskveld? 

CHAMPION

Heii god kveld alle sammen! De siste dagene har jeg bare slappet av, vært litt på trening, gått rundt i byen og vært hos Kristine. I går kjøpte vi yoghurtis i byen, grillet og trente litt på kvelden. Forresten så har jeg begynt å se på en ny serie som heter Drop Dead Diva, den er utrolig bra! Jeg overnattet til i dag, også dro vi på krokstadsenteret før i måtte på trening. Jeg kjøpte genseren dere ser ovenfor, likte den utrolig godt! Treningen i dag var den siste treningen før generalprøven som er på søndag, jeg lurer virkelig på hvordan det går. Jeg er ikke klar i det heletatt og Sommer Open er faktisk allerede neste helg. Det blir en stressende uke med muntlig eksamen i tillegg, derfor må jeg nyte helgen og gjøre det beste ut av det! Dere får alle ha en fin kveld videre også blogger jeg mer i morgen!

Har du gjort noe spesielt i det siste? Noe spennende å se frem til?

cheer camp

Heihei! Denne helgen har jeg ikke fått blogget, og dette er fordi jeg har vært på cheer camp. Det var utøvere fra landslaget som har trent oss og de er utrolig flinke. I går og i dag har jeg trent tilsammen tolv timer og har lært utrolig mye! Vi har kommet mye lenger, og disse timene er virkelig verdt alt strevet! Det har vært utrolig gøy, og nå ser jeg virkelig frem til sommer open! Det blir nok utrolig bra! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, skal kanskje bare gå meg en liten tur etterpå! Ha en fin kveld alle sammen.


se så utrolig mye de har vunnet

Hva har du gjort i helgen?

sommer på vei

Er det noe jeg virkelig ser frem til nå så er det sommerferien. Lange dager på stranden, sol, få farge på kroppen og gå rundt i bikini. Sommermusikk er noe jeg virkelig savner, frisk vannmelon og masse drikke. Det er så mye med sommeren som er så bra! Se den blå himmelen hver eneste dag, møte nye mennesker og bare kose seg. Dra på lange skogsturer, sykkelturer og kjøre bil i timesvis. Å sette seg på et fly til et annet sted er bare enda bedre, men det er også noe med den norske sommeren jeg liker. Jeg liker at det er varmt om kveldene, at solen bruker lang tid på å gå ned og at vi må tvinge oss ut i vannet selv om det er fryktelig kaldt. Jeg savner virkelig alt dette, den norske sommeren. Jeg gleder meg derfor utrolig mye, og sommeren 2014 skal bli best!


// bilde fra sommer 2013, savner denne tiden

Noen andre som ser frem til sommeren?

fornøyd jente

Hei og god dag! Eksamen i dag gikk mye bedre enn forventet, men oppgavene var veldig uklare. Jeg håper jeg holdt meg til den og gjorde det jeg skulle! Når jeg kom hjem tok jeg en løpetur i skogen igjen, er så utrolig deilig å trene litt nå! Fikk ikke trent så lenge, men ble en halvtimes løping. Nå skal jeg se en episode av Awkaward før jeg må lese til eksamen som jeg har i morgen også. Mamma har laget vafler og jeg fikk så lyst på, så jeg gjorde en liten vri haha. Litt må man få lov til å kose seg med! Litt usunt, men også litt sunt! Vi snakkes senere!

Hva går dagen deres ut på?

treningsøkt før eksamen

God kveld alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en liten treningsøkt. Jeg bestemte meg plutselig for å trene litt i stad ettersom jeg ikke fikk trent så mye i går. Man trenger virkelig å duppe litt av nå i eksamenstida og ikke glemme hva som er viktig for oss selv. Jeg bestemte meg egentlig for å gå en tur, men tenkte heller å bli veldig sliten så jeg tok intervaller istedenfor og ble borte en times tid. Kjenner at kondisen ikke er helt på topp, så jeg har tenkt til å fortsette med dette hver dag fremover. Kanskje det blir noen resultater etterhvert, kanskje jeg endelig klarer å løpe 60 meteren på under elleve sekunder. Jeg suger virkelig i løping, hahah. Nå sitter jeg iallefall sliten under dyna med en yoghurt, skal se noen episoder av Awkward før jeg printer ut noe til i morgen. Da har jeg norskeksamen, og jeg må forresten finne meg noe mat til i morgen også. Tror jeg drar på butikken før skolen, men vi snakkes!


# hull i tightsen forresten

Ha en strålende kveld!

seksten år og flytter ut

Heii! En god stund nå har jeg fortalt på bloggen at jeg skal starte på en annen skole, et annet sted etter sommeren. Jeg skal egentlig starte på videregående, men i mitt tilfelle skal jeg ikke gå på en vanlig videregående skole. Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt lyst til å studere i utlandet hvor skolen går på engelsk og hvor jeg kan få meg en annen utdannelse. Da jeg ikke fikk full støtte til dette kom jeg over en privatskole i Sandefjord hvor alt går på engelsk og hvor jeg kan gå en helt annen linje enn de fleste i norge. Denne skolen heter Skagerak International High School. Her skal jeg hovedsakelig gå i tre år og det ender i en eksamen som stiller på lik linje med alle andre skoler i verden. Jeg kan komme inn på den skolen jeg vil i hele verden, men såklart må jeg jo da gjøre det godt på skolen. Jeg syntes dette var veldig interessant og jeg var på et intervju med rektoren for noen måneder siden og fikk vite med en gang at jeg fikk plass. Jeg kom faktisk inn!
Jeg er så utrolig glad for dette, men med dette følger det også med andre ting. Jeg bor såpass langt unna at å pendle er helt uaktuelt, derfor har jeg bestemt meg for å flytte ut. Foreldrene mine har vært helt for at jeg skal flytte ut, bare jeg får en leilighet vi kan betale for og slikt. Jeg tror dette også kommer av at de vet hvordan det er å flytte ut så tidlig, de skjønner meg virkelig. Så nå er jeg på leting etter en leilighet i Sandefjord. Jeg ser virkelig frem til å flytte ut for meg selv, bli selvstendig.
Jeg gleder meg utrolig mye til en annerledes hverdag både på skolen og hjemme. Jeg gleder meg til å snakke engelsk, komme hjem fra skolen å lage min egen mat, legge meg alene om kvelden og ikke minst bestemme selv hvordan hverdagen min skal være. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for om jeg rekker middagen eller ikke, og jeg trenger absolutt ikke tenke på andre enn meg selv. Jeg gleder meg til å bli selvstendig, å ta ansvar og oppleve noe helt nytt! Jeg har aldri vært den personen som vil vente til jeg blir oppe i årene med å flytte ut, jeg mener det at når man selv vil flytte ut skal man virkelig gjøre det også! Og det skal jeg!

Hvor gammel var du når du flyttet ut eller hvor gammel vil du være den dagen det blir din tur?

smil til eksamen – karma

Nå har jeg laget klare noen ark og slikt til forberedelsesdagen i morgen. Jeg kjenner en klump magen allerede, savner skolen, klassen og vennene mine. Klarer ikke tenke på hvordan det kommer til å bli når jeg starter på en annen skole etter sommeren. Den klassen jeg har nå er bare til å skryte av! Jeg er så utrolig glad i alle sammen, og lærerne er helt fantastiske. Alt jeg klarer å tenke på nå er at etter sommeren er alt dette borte, jeg håper virkelig alle sammen holder kontakten! Vi må seriøst ha et slags reunion party om noen år i fremtiden, noe sånn American Pie greier hahah.

Det er ikke mye å forberede seg på til norskeksamen, men noe må såklart gjøres. Rydde litt opp i dokumenter, printe ut ting og slikt er veldig viktig. Det blir deilig å bli ferdig med alt dette maset, jeg gruer meg egentlig ikke til denne norsk eksamenen. Det jeg gruer meg til er muntlig, jeg kjenner det kniper seg i magen bare jeg tenker på det. Jeg føler at det er så stort press, det er så mye som må gjøres og jeg vet liksom ikke om jeg klarer det. Jeg klarer ikke gjøre mitt beste, jeg er bare så sliten.

Nå bryter jeg innlegget litt her, men jeg har enda ikke fått tak i en vanlig lader til iPhonen. Jeg bruker billaderen og det er så utrolig slitsomt. Jeg må klare meg med 100% strøm om dagen, og til å være iPhone holder det til en times bruk. Hvorfor skal absolutt jeg ha så uflaks at absolutt alle ladere jeg toucher blir ødelagt. Karma

Lese din blogg?

Heihei! Jeg trenger virkelig litt inspirasjon i hverdagen og har tenkt til å starte å lese noen nye blogger. Jeg begynner virkelig å gå litt lei alle bloggene fra topplisten nå, så om du har blogg må du bare skrike ut! Kommenter dette innlegget også skal jeg ta en titt innom bloggene deres. Jeg kommer sikkert til å legge igjen noen kommentarer også! Dere er herlige!

Kom igjen!