Gjennomført

Da er første skoledag gjennomført. Dagen har vært kjempefin og jeg har rukket å gjøre utrolig mye. Har ryddet, trent, handlet for pappa, og nå sitter jeg med lekseboka og planlegger. Elsker å gjøre noe hele tiden da føler jeg virkelig at jeg får gjort noe! I morgen er det full skoledag og senere på kvelden blir det cheertrening. Må begynne å ta toget fremover nå, så det blir litt stressende, men det er noe jeg selv har valgt og syntes det egentlig er ganske greit! Nå skal jeg begynne å øve litt på en franskprøve også blogger jeg mer imorgen!


Hva har du gjort i dag?

Det var ikke helt det samme

Hei alle sammen!

For en stund siden bestemte jeg meg for å slutte på cheerleading fordi det begynte å ta så mye av tiden min. Jeg må dra langt til trening, de fleste treninger er sent på kvelden og jeg hadde ikke muligheten til å bli kjørt lenger. Jeg går det siste året på ungdomsskolen og følte at jeg måtte prioritere det. Når jeg sitter nå og tenker på dette skjønner jeg ikke hva jeg gjorde. Jeg kom inn på det laget jeg ville, men kastet sjansen bort. Etter jeg hadde sluttet var det ingenting som interesserte meg lenger. Jeg startet på treningssenter men det var ikke det samme i det hele tatt. Jeg elsker cheerleading og det er det jeg skal tenke på. Hva som interesserer meg her og nå. I går var jeg tilbake igjen og deilig var det. Jeg har savnet det så utrolig mye og jeg merker med en gang at alt er så mye bedre igjen! Ville bare si til dere at jeg er tilbake 🙂

gammelt bilde

 KJENNER DU DEG IGJEN?

Mandel- og kaffesmoothie

Etter jeg leste på fottballfrue sin blogg fant jeg denne oppskriften. Etter jeg lagde dette for første gang har jeg nå blitt helt hekta. Det er så utrolig enkelt å lage samtidig som det er supergodt og ikke så veldig usunt heller! Et perfekt mellommåltid, frokost, kvelds elns. Jeg likte ihvertfall denne smoothien utrolig godt!

Det du trenger for et lite glass er omtrent ♥ 30 gram mandler ♥ 5 isbiter ♥ 1/2 stor banan ♥ 1 dobbel espresso ♥ 2 ss. vaniljekesam ♥ men dette er bare et utgangspunkt. Jeg bruker helt vanlig kaffe rett fra kaffetrakteren. Du kan bruke så mye av hver ting som du ønsker, men for at det skal bli en ordentlig smoothie anbefaler jeg å ikke ta så altfor mye kaffe i. Følte at jeg bare måtte tipse dere om dette, absolutt anbefalt!

HAR DU LAGET DETTE FØR? HVA SYNTES DU?

Godt nyttår

Da er vi inne i det nye året 2014.I året som har vært har jeg opplevd utrolig mye bra og jeg har lært kjempemye. Året er kommet for nye muligheter, nye mål og nye handlinger. Dette året skal jeg følge nyttårsforsettene mine, og jeg skal være glad. Det ble ikke mange bilder i år fra nyttårsaften, men jeg la til et bilde av meg og pappa. Sorry for dårlig kvalitet, men det er tatt med telefonen til pappa. Hadde en kjempefin feiring! Det kommer innlegg senere i kveld fra året som har vært, godt nyttår til alle sammen!

Har dere noen planer for dette året?