California livet så langt

Lokal tid: 18:21 Norsk tid: 03:21

Heii alle sammen! De siste dagene har vært utrolig stressende og det har vært noe som har skjedd hele tiden. Vi dro til San Diego på lørdag, var på Six Flags på søndag og i går var vi på Universal Studios. Det har vært et tett program helt siden vi kom hit, så det har vært utrolig slitsomt. Derfor var jeg rett og slett helt skutt i dag og ble hjemme fra skolen og heller slappet av på campus sammen med noen andre. Jeg skjønner ikke hvorfor EF har valgt å lage et så slitsomt program, men det er ikke så mye vi får gjort nå enn å si ifra. I dag skulle jeg egentlig være med på stranden, men valgte heller å være på campus. San Diego var kjempefint og er absolutt verdt å besøke! Kjempefin strand og et lite tivoli ved stranden, kjempekoselig.

Six Flags levde ikke helt opp til forventningene men det var helt sykt å være der, jeg hadde nok litt for store forhåpninger. Det var utrolig varmt siden det ligger midt i en ørken, men gøy var det og alle som har muligheten burde dra hit! Helt syke rides!

Det var utrolig gøy å være på Universal også. Vi kom faktisk midt oppi en innspilling ved et av settene men vi så uheldigvis ingen kjendiser. Var utrolig mye å gjøre her også, men studio tour var absolutt best! Her fikk vi blant annet se Wisteria Lane fra frustrerte fruer, noe fra Jurassic Park og litt fra King Kong.


her ble blant annet Alene hjemme 2 spilt inn


Moulin Rouge fra Burlesque


Susan Delfino sitt hus fra Desperate Housewives

Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syntes dere om bildene?

1 kommentar

Siste innlegg