Svar på spørsmålsrunden; trening og kosthold

  • 29.01.2016, 13:54

God dag alle sammen! Jeg tenkte det var på tide å svare på spørsmålene jeg fikk inn, og bestemte meg fort for å bare svare på spørsmål som er relatert til trening. Ingen av de andre spørsmålene var særlig relevante, så jeg ser bort ifra de. Videoen jeg postet for noen dager siden er postet, jeg orker ikke mer mas om den nå, den er ute og ferdig med det. Så her kommer svarene! 

Hva slags trening driver du med?

Jeg trener styrke på et gym her i sande, nå så går jeg også cardio en time hver dag. Vanligvis har jeg et par dager med intervalltrening, men ikke nå.

Hvordan har du så mye motivasjon til å trene så ofte/så dedikert og spise så sunt som du gjør?

Jeg har så mye motivasjon fordi jeg har lyst til å nå målene mine. Da må jeg trene så ofte som jeg gjør og spise maten jeg får beskjed om å spise.

Hvor har du fått treningsplanen din fra?

Den har min coach laget til meg, slik at ting blir gjort riktig.

Hva slags diett går du på?

Nå så går jeg på en konkurransediett som har som mål om å få ned fettprosenten.

Hvordan ser kostholdet ditt ut?

Nå om dagen går det i kylling, egg, brokkoli etc. Når det kommer til kosttilskudd bruker jeg proteinpulver, ZMA, C-vitamin og Omega-3 Multi. Knekkebrødet som jeg har tatt bilde av nedenfor spiser jeg ofte til frokost, har lagt ut oppskriften tidligere.

Hvordan klarer du å holde deg unna usunne fristelser?

For å klare å nå målene mine må jeg gi fra meg noe, og i dette tilfelle er det usunne fristelser. Nå på konkurransediett er det ikke lenger rom for utskeielser, men når jeg ikke på diett spiser jeg alt med måte.

Hva veide du før du begynte og hva veier du nå?

Jeg er ikke så veldig opphengt i vekten og ønsker ikke legge noe mer i det, men før jeg begynte med styrketrening for litt over et år siden var jeg på femtitallet, nå så viser vekten en god del mer.

Hva er målet ditt?

Nå så er målet mitt å debutere i bikini fitness i Mars, men i det store løpet ønsker jeg å komme i superform.

Kjenner du noen andre utøvere?

Nei, bortsett fra noen i teamet kjenner jeg egentlig ingen. Jeg har bare fulgt litt med på sosiale medier, snakket litt med noen og slikt. 

Hvorfor akkurat Bikini Fitness?

Jeg satte meg et mål om å konkurrere fordi jeg trengte noe å jobbe mot etter jeg sluttet på cheerleading. Jeg liker konkurranse og da tenkte jeg at fitness var en veldig god løsning. Jeg valgte Bikini Fitness fordi jeg føler det er det som passer meg best. Jeg syntes det er den mest feminine kategorien med tanke på poseringer, mest glitter, også er veien ditt litt lettere. Så jeg føler det er riktig for meg nå, hva jeg gjør i fremtiden vet jeg ikke.

Kan du vise et før og etterbilde?

Det første bildet er litt over et år gammelt, det i midten er litt under et år gammelt, det første bildet av ryggen var i påsketider i fjor, det andre bildet av ryggen var for noen dager siden, og bildet nederst til høyre er fra denne uken.

Er det noe mer dere lurer på, så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet. Blir det mange, så tenker jeg at jeg kan begynne med "Ukens spørsmål".

Ha en finfin dag! 

Line

29.01.2016 kl. 13:57
Så fine svar!:) har selv spørsmålsrunde på min blogg!

29.01.2016 kl. 14:07
Kulis kulis

Tonje Gilje

29.01.2016 kl. 14:54
Gud så flink du er, stå på !

Therese-Angelica

29.01.2016 kl. 16:05
Kult, skal selv debutere i bikini fitness, nettopp blitt med i teamjegliker kull 3 så debuterer neste år eller slutten av 1016

29.01.2016 kl. 16:34
Fint innlegg! :) har et spørsmål selv om det ikke er om trening så håper jeg på et svar. Hva har du tatovert på armen din ? :)

29.01.2016 kl. 21:16
Måtte du betale noe for å få treningsplanen og kostholdsplanen skreddersydd til deg ? Er interresert i dette selv og vil veldig gjerne vite litt mer om hvordan du kom i gang. Hva du gjorde og hvem du kontakter osv osv.

30.01.2016 kl. 11:22
Hvordan tjener du penger når du trener heletiden?

Celine ❤️

31.01.2016 kl. 21:28
Hvilke øvelser liker du best å trene? Sliter litt med variasjon for tiden og kunne trengt litt nye øvelser :)

Fitness

09.02.2016 kl. 18:09
Hvordan kombinerer du skole, venner og familie, med kostholdet og treningen?

Har du noen sponsorer?

Hilsen en som driver med det samme :)

Search

Bloggdesign

hits