Da har jeg debutert i Bikini Fitness!

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget, så jeg følte det var på tide å oppdatere litt. Skrive litt om hva som har hendt de siste ukene.

Jeg kan starte med å si at jeg klarte det! Etter mye slit med diett, harde treningsøkter og mange ofringer kom jeg meg endelig opp på scenen i Sandefjord og har nå debutert i Bikini Fitness. Jeg har i ett år jobbet mot å stå på den scenen, og jeg er så stolt over hva jeg har fått til på dette året. Formen min var ikke som ønsket, men jeg valgte å stille fordi jeg selv mener jeg var klar for det. Vi alle starter på ulike steder, alle kropper er forskjellige, og etter all den harde jobbingen skal jeg si det var deilig å stå der.

Det har gått mye penger, fitness er ufattelig dyrt, men det er så verdt det! Det har vært mange forberedelser, jeg har vært hos frisør, satt på vipper, satt på negler, jeg har blitt sprayet til konkurranse, kjøpt bikini, og ikke minst tilbehør. Det er mye som skal fikses før scenen, men jeg virkelig elsker det. Det er så sært alt sammen, men jeg er vel bare en av de som liker det. Jeg er vel litt sær selv.

Jeg fikk med meg mamma til Sandefjord, så hun overnattet med meg natten til konkurransen. Det var veldig koselig med selskap, å ha henne med, og hele familien kom for å se på dagen etter. Det er så koselig at så mange tok turen for å se! Et par lag med farge skulle sprayes på fredagen, og lørdag morgen fikk jeg det siste laget. Har aldri vært så tan før, og jeg fikk sjokk hver gang jeg så på meg selv i speilet. Sminke, bikini og alt det der måtte på før det var tid for scenen. Jeg lå kanskje 30 min backstage før jeg måtte gjøre noen øvelser med strikk, stappe i meg riskaker og få glaze på kroppen. Før jeg visste ordet av det ble jeg omtrent bare hivet ut på scenen, og alt gikk så utrolig fort.

Det var først elimineringsrunde ettersom vi var 18 jenter i -169 debutant. Jeg fikk helt panikk når jeg stod der og kom på at jeg hadde glemt smykkene mine backstage, Jeg fikk helt hetta og når vi skulle av scenen visste jeg at jeg ikke kom til å komme meg ut igjen på scenen. Det var helt greit egentlig, jeg hadde jo ikke forventet å komme videre i det heletatt, bare det å stå der var en seier for meg! Plutselig får jeg beskjed om å stelle meg i rekken igjen, og jeg fikk fakisk gå ut på scenen en gang til! Jeg kom meg faktisk gjennom elimineringsrunden, og det var en bonus! Snill var coachen min som løp ned for å hente smykkene mine backstage! Når jeg da kom meg ut på scenen igjen var alt så gøy, jeg koste meg, det var så utrolig bra!

Nå er det jobbing mot Oslo Grand Prix som er 09. april. Jeg håper jeg er i bedre form da, og jeg vet at jeg kommer til å kose meg! Endelig har jeg gjort det, endelig har jeg funnet noe som er helt meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg