Hjertelig velkommen til Norge!

Jeg ser at det er så mange mennesker som engasjerer seg i flyktningkrisen for tiden, og det helt fantastisk. Jeg leser stadig om folks meninger som er delt overalt på sosiale medier, og det er så fint at folk virkelig står opp for meningene sine. Nå de siste ukene har det vært veldig mye snakk om flyktningkrisen, men det er ikke rart, vi står nå ovenfor den største krisen på veldig lang tid. Tusenvis av mennesker har omkommet på vei over havet mot de greske øyer, og her snakker vi om både barn og voksne. Flere og flere forstår at vi må gjøre noe, og det er mange som melder seg frivillig til å reise ned hvor flyktningene trenger oss mest. Hele situasjonen er for alle veldig vanskelig, landene vet ikke hvor mange flyktninger de skal ta inn, de vet ikke om økonomien holder, og vi enkeltpersoner gjør alt vi kan for å bidra. Vi må bare finne en måte å løse denne krisen på snart, for å tenke på at flere mennesker kommer til å dø mot søken på et normalt liv er helt utenkelig. Det er i hvert fall helt utenkelig i mitt hode.

Det har vært mye snakk om politikk, regjeringen har fått mange i mot seg og det norske folk har virkelig begynt å åpne øynene sine. Flere og flere åpner hjemmene sine, noen reiser ned for å jobbe som frivillig, andre deler og sprer informasjon og mange samler inn klær og mat som de sender nedover. Takket være disse fantastiske menneskene, så kan et normalt liv for flyktningene bli til realitet. Det er vist mye engasjement blant det norske folk, og dette gjør meg så stolt av å være en del av det norske folket. Jeg bare syntes det er så synd at de i toppen bruker makten og stemmen sin helt feil.

Jeg syntes vi skal stå på alle sammen, gjøre det beste ut av hele situasjonen, hjelpe de menneskene som trenger hjelp og være med å gi de et trygt og godt liv. Det er helt feil at vi skal sitte hjemme å ikke gjøre noe, det er helt feil tid å leve normalt på nå. Vi alle burde samarbeide om å gi mest mulig og tenke nytt. Det er viktig å tenke på at verden blir mindre og mindre, jorden er alle sin og vi må være flinke til å dele på det vi har. Flyktningene er helt like som alle oss andre, og det er viktig å tenke på at det er plass til alle sammen!

Kjære vakre mennesker, hjertelig velkommen til Norge!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg