Julaften 2014

Heii og god jul alle sammen! Nå sitter jeg og spiser potetgull, har nesten sovet bort hele dagen og nesten ikke spist noe. Har tent lys og hører nå på litt julemusikk. Jeg har blitt veldig syk og det er så typisk. Flybilletten til Bodø er bestilt og flyet går i morgen kveld. Jeg håper virkelig at jeg er bedre, for hvis jeg blir noe værre nå så får jeg ikke reist. Ei venninne fra språkreisen bor i Bodø, så det er hun jeg skal til.

I år er det forresten ti år siden tsunamien i Thailand, i morgen for ti år siden skjedde det. Jeg skal på en minneseremoni i Oslo i morgen, planen var egentlig å reise til Thailand nå i julen men det ble desverre ikke noe av. Jeg kommer til å si litt om dette i morgen.

Jeg hadde en super kveld i går og fikk utrolig mye fint! Det koseligste med jul er at familien samles, og nå var det en stund siden jeg hadde sett mange av dem. Det var kjempekoselig! Jeg kan vise dere hva jeg fikk i et annet innlegg. Dere får ha en super kveld videre!

Hadde dere en fin julaften?

3 kommentarer
    1. Jeg hadde en super julaften. Og så kult du skal til Bodø, jeg bor i Bodø også. Men jeg skal til bestemoren og bestefaren min i morgen så jeg har ikke tid til å treffe deg (om jeg ville ha truffet deg). Men lykke til med å være i Bodø, det er jo en utrolig fin by og det er mye å gjøre 🙂 Ha en fin juletid fremover 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg