Språkreisen har vist meg at alle drømmer er til for å nåes

 • 13.12.2014, 20:44

Det er helt utrolig å tenke på at det nå er 129 dager siden jeg kom hjem fra språkreisen. Jeg lengter virkelig tilbake, det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg fikk muligheten til å utforske et helt nytt land. Det var første gang jeg tok turen mot USA, første gang jeg satte min fot på det amerikanske kontinent, det var spennende. I løpet av de fire ukene opplevde jeg helt utrolig mye. Jeg anbefaler virkelig alle som har mulighet til å dra på en språkreise om å gripe den muligheten(du kan bestille gratis brosjyre HER). Det blir en opplevelse for livet!

I blant sitter jeg og tenker over hvor heldig jeg er. På disse fire ukene åpnet jeg meg mer enn jeg har gjort noen sinne, jeg ble mer utadvent og ble mer kjent med meg selv. Disse ukene kan jeg si har forandret livet mitt. Jeg ble kjent med noen som nå er mine beste venner, denne reisen har gjort så mye for meg!

Språkreisen har vist meg at det går ann å bli forelsket i et annet land på fire uker, at man kan utvikle nye og gode vennskap på kort tid, at amerikanere er verdens herligste mennesker, at amerikansk Burger King er ekkelt, at man ikke reiser med British Airways igjen og at alle drømmer er til for å nåes.

Dette er noe av mye jeg klarte å oppleve på fire uker i sommer.
Jeg har møtt verdens herligste mennesker, fått nye vennskap og blitt kjent med meg selv. Jeg har blitt mer sikker på meg selv og har minner for livet. Jeg har stresset rundt i Hollywood, jeg har drukket Starbucks i California og jeg har solet meg på Venice beach. Jeg har gjort så mye denne sommeren, det er ingen sommer som kan måle seg engang, for nå har jeg hatt den beste sommeren noensinne. Og den sommeren har jeg opplevd med de herligste folk.

Hva tenker du om språkreise? Gratis brosjyre kan du bestille HER.

Jeg forlot hjertet mitt i California

 • 01.12.2014, 17:46

Er det noe jeg virkelig vil tilbake til så er det dagene før jeg dro til California. Jeg var så full av forventninger og håp. Jeg skulle oppleve California på fire uker, jeg skulle ta fly helt uten foreldrene mine, jeg skulle være borte fra Norge i en hel måned. Språkreisen var helt fantastisk, jeg kan virkelig ikke beskrive det engang. Språkreisen er det beste jeg har investert i noen gang. Jeg har fått venner for livet, minner for livet og sitter igjen med følelsen at jeg skal tilbake. Jeg skal til California igjen.

Når jeg blar igjennom bildene i galleriet får jeg så lyst til å dra tilbake igjen. Tilbake til sol, venner, stranden, Hollywood, Target og menneskene. Long Beach er det fineste stedet i verden, absolutt. Amerikanerne er så herlige at det går ikke ann, Amerika er ubeskrivelig. Alle er så koselige og alt er så fint. Jeg har opplevd verdens fineste land og vet at jeg skal tilbake.

Det er rart det der, jeg følte meg hjemme de fire ukene. Nå føler jeg meg som en fremmed i mitt eget land, lille Norge. Jeg har så lyst til å ta med familien min dit, vise dem California. Få de til å forstå hva jeg mener, at det er så fantastisk. Jeg forlot hjertet mitt i California, og der blir det for alltid.

Noen andre som syntes California er fantastisk?

Da jeg møtte Marilyn Monroe

 • 31.10.2014, 20:19

Jeg lengter tilbake til USA. Jeg savner LA, Long Beach og alt. Jeg kan ikke tro at jeg tilbringte en måned i drømmeland. Det er helt uvirkelig å tenke på. Den opplevelsen jeg har hatt unner jeg alle. Det er det beste jeg har opplevd noensinne. Jeg var tretten timer i Disneyland, var på Universal Studioes, gikk på Walk of fame og jeg tok bilder foran Las Vegas skiltet. Turen gikk innom San Diego, San Francisco, Las Vegas og Hollywood. Jeg lå på Santa Monica beach, Venice beach, Huntington beach og gikk tur langs Seal Beach. Jeg fikk venner for livet. Det ble mange turer innom Target, Starbucks og Yoghurt Land. Språkreisen er et minne for livet.

Hvem er så heldig og får oppleve så mye i løpet av så få uker?

Har du vært på språkreise før? Skal du?

Innkjøp fra California

 • 24.08.2014, 11:13

God morgen alle sammen! Jeg tenkte at det var på tide å vise dere innkjøpene fra California. Jeg har tatt bilde av mesteparten, men har ikke tatt bilder av absolutt alt. Jeg tenkte å starte med å poste noen outfit snart, så dere får se mer da. Jeg må bare si at USA er utrolig billig, dere finner alt til nesten halv pris av hva det koster i Norge. Jeg fant litt cheertøy der borte, og det var sykelig billig! Fornøyd er jeg, og tilbake skal jeg absolutt! Nå skal jeg ut å gå en tur med mamma og kjæresten hennes. Ha en fin dag videre!
Shorts fra Guess, Roxy, Abercrombie og Vibrant


T-skjorter fra Abercrombie, Victorias Secret, Pink og Roxy


Pique og skjorter fra Ralph Lauren


Hvite bluser fra Feather and Stitch, blå og hvit bluse fra Forever 21


Grå kjole fra Polo/ Ralph Lauren, blå kjole fra Tommy Hilfiger


Kjole fra Kate Moss


Skjørt fra Forever 21, jakke fra Guess


Alt fra Victorias Secret


Blush og Too Faced pudder fra Sephora, Bodybutter og Body Cream fra Laline

Hva syntes dere?

Litt om språkreisen i sommer

 • 23.08.2014, 15:10

Heii! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert jevnlig her på bloggen. Denne uken har jeg vært på skolen og det er mye som har skjedd! Jeg flytter neste helg og gleder meg utrolig mye. Skolen er kjempebra og jeg forteller dere mer om flytting osv. litt senere. Nå tenkte jeg å få unnagjort et lite innlegg om hva jeg syntes om språkreisen jeg var på i sommerferien.

Jeg reiste med EF til Long Beach i California i sommer. Jeg valgte å bo på Campus i fire uker, jeg ville ikke være i vertsfamilie fordi jeg ville bli kjent med andre ungdommer i løpet av sommeren. Det var en kjempefin reise og vi opplevde utrolig mye bra. Jeg har ikke noe negativt å si om reisen bortsett fra at det var et tett opplegg hele tida. Det var alltid noe som skjedde og vi fikk ikke mye fritid. Nå reiser man jo ikke på språkreise for å ha fritid, men jeg merker vi kunne hatt litt mer fri. Alle menneskene som jobbet i EF var helt supre, og jeg savner alle sammen veldig mye! Man blir så glad i absolutt alle, og nå var jeg jo også superheldig som fikk reise med verdens herligste gjeng!

Utfluktene var kjempebra, noen ganger fikk vi litt liten tid og kunne sitte på en buss i to timer før vi var fremme og bare skulle være der en times tid og så reise hjem igjen. Dette var litt kjipt, men det er bedre å dra på utflukter istedenfor å være hjemme på campus. Jeg reiste på absolutt alle utfluktene og er kjempeglad for at jeg gjorde det! Jeg vet om flere som ikke reiste til San Francisco og Las Vegas som angrer. Six Flags var også utrolig bra, men jeg anbefaler virkelig å kjøpe Fast Pass her. Jeg kjøpte et Fast Pass som kostet 60$ og det lengste jeg stod i kø var vel ti minutter. For å kjøpe Fast Pass måtte man ha et gyldig bankkort, Visa Electron funket ikke, så det var noen som brukte førerkortet sitt(på moped) som bevis. Disneyland var også en superherlig opplevelse, vi fikk altfor lang tid her, men det er verdt å dra!

Jeg har hørt at det er mange som har klaget over rommene sine og vært veldig skuffet. Jeg derimot syntes rommene var kjempefine og de var mye større enn forventet! Man deler bad med rundt ti stykker og det går veldig greit. Det er stor plass på badet og som regel får du dusje når du ønsker det. Jeg bodde i L-bygningen som lå rett ved kantinen, og alle bygningene er kjempefine. Det er en Lounge i hvert bygg hvor det er gratis internett og mange sitteplasser + TV. Så på kveldene pleide både guttene og jentene å sette seg sammen i Loungen. I hovedbygningen som ble kalt for Quaden, var det kantine, brus- og godteriautomater, resepsjon, Starbucks og mange sitteplasser. Her var det også gratis internett og Starbucks åpnet to på dagen og stengte rundt ti på kvelden. Her var jeg nesten aldri, men var mange som også samlet seg her. Det var ikke internett på rommene, så jeg anbefaler folk om de skal ta med seg pc å kjøpe en internettkabel. Den stikker man rett i veggen ved sengen også har man internett til pc-en. Veldig praktisk ettersom nettet i Loungen kunne bli veldig tregt når mange var pålogget.

Det er en del som har spurt meg om vi fikk lov til å vandre slik som vi ville rundt i California. Når vi hadde fritid kunne vi gjøre som vi ville, bare at vi ikke kunne hike, ta taxi eller buss. Vi måtte være inne på Campus når klokken var ti ettersom det er en regel i California for de som er under 18 år at man ikke kan være ute etter klokken ti. Så i fritiden gikk vi som regel til "sentrum" for å spise, gå til Target, fikse negler, ta en Frappe på Starbucks eller se i butikker. Vi kunne vandre rundt på campus helt til klokken var elleve og når klokken ble kvart over elleve kom kurslederen for å sjekke om man hadde kommet seg inn. Da fikk vi alltid beskjed om hva som skulle skje dagen etter.Skolen i seg selv var helt sykt stor! Jeg og Silje gikk oss en tur en morgen, og vi gikk i litt under en time og hadde enda ikke gått rundt halve skolen. Det er nok til sammen rundt fem Starbucks der, jeg så bare tre stykker men det var nok noen fler. Det var Subway på skolen, en stor klesbutikk hvor de solgte skole ting og skoleklær, de hadde bowlinghall og et basseng. Det kostet to dollar å være ved bassenget og man måtte alltid ha med en kursleder. Jeg var bare ved bassenget to ganger, ettersom vi aldri hadde tid. Det ble for det meste soling på campus og på strendene når vi var der. Tror jeg bare rakk å sole meg til sammen ni timer på måneden jeg var der.

Angående hvor mye turen koster avhenger av hvor man reiser fra og hvilke utflukter man melder seg på. Man har mulighet til å melde seg på alle utfluktene der nede, jeg hadde forhåndsbestilt Las Vegas og San Francisco turen men det var fullt mulig å bestille når man hadde kommet seg ned dit. Når det kommer til hvor mye lommepenger det er anbefalt å ta med seg vil jeg si at det er lurere å ta med for mye enn for lite. 30.000 ville jeg tatt med om jeg hadde hatt mulighet, jeg tok med 21.000 kr og endte opp med å leve på budsjett den siste uken, jeg måtte til og med be mamma overføre et par tusen kr til meg. Nå bestilte jeg jo turen veldig sent også, så jeg hadde ikke spart opp så mye penger de fire månedene i forveien. Så om dere er lure, begynn å spar allerede nå! Man trenger heller ikke bruke opp alle pengene sine der borte.Jeg anbefaler virkelig alle sammen å reise på språkreise, og virkelig velg Long Beach som jeg gjorde. Dette er noe du ikke vil angre på! Du får så mange gode venner, du får deg venner for livet. Man opplever et nytt land, en ny kultur, du blir kjent med mange nye mennesker og jeg skal love dere at dere vokser på turen! Jeg har blitt så mye mer selvstendig etter jeg kom hjem, jeg har blitt mer positiv, mer takknemlig og mer glad. Før jeg reiste gikk jeg aldri bort til fremmede for å spørre om hjelp osv. Jeg gikk aldri bort til folk jeg ikke kjente for å spørre om de trengte hjelp. Jeg var så mye mer usikker, nå er dette helt vanlig for meg. Jeg er ikke sjenert, jeg er ikke usikker og jeg har faktisk et smil jeg bruker. Denne turen var virkelig verdt alt sammen! Men om jeg skal være helt ærlig ble fire uker veldig lenge, men Las Vegas var verdt det, denne utflukten var bare for de som skulle være der fire uker ettersom turen var den siste helgen. Jeg tror ikke jeg kommer til å reise på språkreise en gang til, for nå har jeg erfart det. Nå har jeg faktisk lagt planer for neste sommer, kanskje det blir surfekurs eller noe slikt. Skoledelen var ikke noe for meg, men nå har jeg vært der en gang og opplevd det. Jeg står fortsatt fast ved drømmen om University in California.

Jeg har lært så mye av amerikanerne, og nå kan jeg også si at jeg har vært i USA. Jeg vet hvordan menneskene er der borte, jeg vet hvordan det er der, for jeg har faktisk vært der. Om det blir universitetet i USA på meg så vet jeg hva jeg drar tilbake til, jeg drar til verdens herligste sted hvor man finner verdens mest herligste mennesker. California er fantastisk!

Las Vegas og hjemreise

 • 07.08.2014, 15:36

Heii, nå har jeg kommet hjem fra språkreisen. Skal si det var godt med Norvegia på brødskiva og et glass tine melk ved siden av! Jeg har hatt det superbra på språkreise og tenker å skrive et innlegg om hva jeg syntes litt senere denne uken. Reisen til Norge har vært utrolig lang siden vi ikke rakk flyet vi skulle ta videre fra London, så det ble en dag med overnatting i London noe som var litt kjipt siden de fleste egentlig bare ville hjem. Jeg har kjøpt utrolig mye fint og det kommer i eget innlegg senere. Nå tenkte jeg å skrive litt kort om Las Vegas turen!

Den siste helgen i California reiste vi til Las Vegas. Bussturen fra Long Beach til Las Vegas tok seks timer og på veien til stoppet vi på Outlet. Vi var på et outlet tidligere i språkreisen og det er superbillig og virkelig til å anbefale. Her finner man masse merkeklær til en billig pris, så jeg brukte de siste pengene mine på det. Hotellet vi bodde på var kjempefint, god frokost og kjempefine hotellrom. Hotellet lå veldig nærme The Strip, hvor vi var en tur både på Lørdag og Søndag. Jeg handlet ingenting der siden jeg allerede hadde brukt opp pengene mine, men det var mye fint å se! Det var kjempefint, kjempefine hoteller og mye å se på. Jeg ble litt skuffet over Las Vegas, for jeg visste ikke at det var så lite. Las Vegas er liksom bare en liten klump med mye rart i en stor ørken. Det var veldig varmt og på kvelden når solen hadde gått ned var temperaturen oppe i førti grader. Vi var også inne på Ceasars Palace som er et hotell kjent fra The Hangover, utrolig fint hotell!Hotellet vi bodde på

Senere på kvelden dro vi til et 300 meter høyt tårn hvor vi skulle spise middag og være i noen timer. På toppen av dette tårnet er det noen karuseller, så vi endte opp med å ta noe som lignet en SpaceShot på toppen av tårnet. Utrolig god utsikt og kjempemorsomt! På denne turen ble jeg kjent med noen utrolig herlige jenter, synd det gikk mot slutten av reisen. Vi dro også en tur til Las Vegas skiltet og jeg ble overrasket over hvor lite dette skiltet egentlig er. Las Vegas turen var utrolig spennende og det er greit å ha vært der en gang. Om jeg skal dit igjen må det være når jeg er over 21, da er det nok litt mer å finne på.


Herligste Tirill

På Søndag dro vi hjem fra Las Vegas, og mandag var det avreise til Norge. Vi tok et tidligere fly enn den andre gruppen, så vi måtte si hade til den andre gruppa. Dette var kjempefælt og helt forferdelig. Man blir så glad i folk! Vi tok først et superfint fly til London som tok ti timer, men når vi kom til flyplassen ble det forsinkelser. Flyet som var på Gaten vi skulle til hadde enda ikke kjørt fordi det var noen på det flyet som trengte ambulanse. Det tok derfor en halvtime før vi fikk ny Gate og det gjorde at vi akkurat ikke rakk flyet vårt som skulle gå fra London. Vi kom frem to minutter etter Gaten hadde stengt så det var utrolig rart at flyet ikke ventet på oss. Så da ble det en overnatting på Hilton ved Heathrow Airport. Var veldig kjipt ettersom vi hadde sett veldig frem til å komme oss hjem, men en dag til sammen med gruppa var kjempekoselig. Vi tok flyet hjem dagen etter, og det var utrolig trist å si hade til gruppa! Nå er jeg i Norge igjen, og det er litt deilig det også!

Flyturen hjem var utrolig bra, vi fikk gjort det beste ut av flyturen for å si det sånn! Masse latter. #KuleSanderigultskjorte #Kulemegigrågenser

Har virkelig fått noen supre venner der borte! Savner alle sammen helt utrolig mye! Loveuu

Noen som har vært i Las Vegas før? Hva syntes dere?

Life in Cali

 • 01.08.2014, 08:03

Lokal tid: 23:03 Norsk tid: 08:03

Heii dere! Siden sist er det utrolig mye som har skjedd og jeg har hatt det kjempefint! Spanskene, italienerne, franskmennene, danskene og alle de andre dro hjem på mandag. Nå er det bare norske igjen på Campus og folk som bor her nede har begynt å komme hjem fra ferie for å være klare til skolestart. Vi har gjort utrolig mye gøy denne uken og vi norske har fått et mye bedre forhold til hverandre! Jeg skal hjem om fire dager, så resten av tiden i California skal bare nytes! Vi har hatt dager hvor vi har ligget på stranden, handlet mye, spist masse pannekaker, vært i San Francisco, Beverly Hills, vi har vært igjennom en EF graduation, jeg og Maia har vært på baseballkamp her i nabolaget og i dag har vi vært utenfor Disneyland og handlet. På Tirsdag var vi på stranden i Long Beach på Outdoor Movie. Det er noe av det mest koseligste jeg har gjort her nede hittil, alle amerikanerne og vi norske satt på stranden med snacks og så på Sixteen Candles. Filmen var så herlig, og vi var så heldige å få med oss et stjerneskudd på himmelen også. Var virkelig den herligste kvelden her nede hittil!

I går var vi litt på stranden i Santa Monica hvor vi faktisk så delfiner. Vi møtte noen Youtube kjendiser som filmet oss, så mest sannsynlig kommer vi snart på Youtube også, men morsomt var det! Dagen sluttet med shopping og middag, elsker Santa Monica. Det er andre gangen vi har vært der, og om jeg skal tilbake til USA må jeg innom Santa Monica! I dag har vi hatt karaoke her på campus, har hatt det utrolig gøy med en helt herlig gjeng! Jeg kommer virkelig til å savne alle disse gode menneskene og dette fine stedet. I morgen setter vi kursen mot Las Vegas hvor vi skal være til søndag. På mandag er det hjemreise til Norge, noe jeg ser veldig frem til nå. Det blir godt å komme i gang med treningen igjen, møte de fine vennene mine, mamma, pappa og familien. Jeg trodde ikke jeg kom til å savne de så mye, men jeg kjenner at det skal bli godt å se alle sammen. Det ligger noe i det at borte er bra men hjemme er best. Nå skal jeg drikke opp pepsien min før jeg skal fortsette å pakke kofferten min.

I San Francisco var vi på en liten båttur, handlet, spiste på Hard Rock Cafe, var innom Golden Gate Bridge og kikket på kjente steder.

Stranden i Santa Monica var kjempefin og det var så utrolig deilig å få noen timer med sol på kroppen!

I dag derimot har dagen gått til mat og shopping. Det er utrolig mye rart å smake på her, og som dere ser nedenfor kjøpte jeg meg Cake Pops i dag. Har aldri smakt det før og det var kjempegodt! Har forresten smakt på Hershey's sjokoladen også, men den kastet jeg med en gang. Ikke godt i det heletatt, og jeg er ikke kresen.

Vi snakkes!

California livet så langt

 • 23.07.2014, 03:21

Lokal tid: 18:21 Norsk tid: 03:21

Heii alle sammen! De siste dagene har vært utrolig stressende og det har vært noe som har skjedd hele tiden. Vi dro til San Diego på lørdag, var på Six Flags på søndag og i går var vi på Universal Studios. Det har vært et tett program helt siden vi kom hit, så det har vært utrolig slitsomt. Derfor var jeg rett og slett helt skutt i dag og ble hjemme fra skolen og heller slappet av på campus sammen med noen andre. Jeg skjønner ikke hvorfor EF har valgt å lage et så slitsomt program, men det er ikke så mye vi får gjort nå enn å si ifra. I dag skulle jeg egentlig være med på stranden, men valgte heller å være på campus. San Diego var kjempefint og er absolutt verdt å besøke! Kjempefin strand og et lite tivoli ved stranden, kjempekoselig.

Six Flags levde ikke helt opp til forventningene men det var helt sykt å være der, jeg hadde nok litt for store forhåpninger. Det var utrolig varmt siden det ligger midt i en ørken, men gøy var det og alle som har muligheten burde dra hit! Helt syke rides!

Det var utrolig gøy å være på Universal også. Vi kom faktisk midt oppi en innspilling ved et av settene men vi så uheldigvis ingen kjendiser. Var utrolig mye å gjøre her også, men studio tour var absolutt best! Her fikk vi blant annet se Wisteria Lane fra frustrerte fruer, noe fra Jurassic Park og litt fra King Kong.


her ble blant annet Alene hjemme 2 spilt inn


Moulin Rouge fra Burlesque


Susan Delfino sitt hus fra Desperate Housewives

Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syntes dere om bildene?

Outlet

 • 18.07.2014, 08:42

Lokal tid: 23:45 Norsk tid: 08:45

Heii dere! Nå har jeg endelig fått lagt meg ned i senga etter en lang og slitsom dag! Dagen startet med en god frokost som vanlig, etterfulgt av en tre timers lang skoledag. Vi hadde en del aktuviteter på skolen i dag, noe som gjorde at timene gikk litt fortere. Når klikken ble halv to dro vi på outlet og var ikke tilbake på campuset igjen før klokken halv ti. Jeg har handlet en del i dag og gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt! I morgen har vi sen skole, så da skal vi slappe av ved bassenget før den tid. Nå skal jeg legge meg, så vi snakkes!

Venice Beach og Santa Monica

 • 16.07.2014, 17:59

Lokal tid: 08:58 Norsk tid: 17:58

Hei, og god morgen fra meg! Her er det overskyet i dag også, litt trist men likevel litt deilig. I går var vi en tur på Venice Beach og Santa Monica. Jeg har hørt mye dårlig om Venice så forventningene mine var veldig lave, men det var sykt fint! Venice var så mye finere enn Santa Monica, men shoppingen var bedre på Santa Monica. Jeg og Silje bestemte oss for å spise på Venice slik at vi fikk bedre tid til å shoppe på Santa Monica. Vi handlet på Third street promenade hvor det blant annet var butikker som Michael Kors, Victorias Secret, Forever 21, Brandy Melville osv. Det var en kjempefin dag og jeg vil absolutt tilbake!


Santa Monica

Har dere vært her? Hva syntes dere om bildene?

Seal Beach

 • 15.07.2014, 07:42

Lokal tid: 22:43 Norsk tid: 07:43

Heii og god morgen til dere der hjemme i Norge! Nå har jeg nettopp ryddet rommet og fått satt meg ned i senga med pcen på fanget. Planen for i kveld var egentlig å dra til The Pike, men planene ble endret så vi endte opp med å dra til et sted som heter Seal Beach. Vi hadde det kjempekoselig der også så vi i sånne småbutikker langs gågaten ved stranden. Stranden var utrolig fin og vi møtte på så mange hyggelige folk! Det var ei jente på vår alder som kom bort til oss å tilbudte seg å ta bilde av oss også snakket vi i sikkert ti minutter. Det er virkelig noe som lyser opp resten av dagen, at folk virkelig tar seg tid til slikt er så herlig! Jeg og Silje spiste sammen og gikk sammen hele kvelden, noe som var kjempekoselig! Så kvelden har vært fylt med mye latter og godt selskap!

Silje sin blogg finner dere forresten HER

Ha en kjempefin dag dere!

Fine dager i Cali

 • 14.07.2014, 21:56

Lokal tid: 12:56 Norsk tid: 21:56

Heii! Nå har dere ikke hørt fra meg på en stund, men jeg lever enda altså. Jeg har det kjempefint her men er enda litt sliten etter Disneyland i går. På fredag dro vi til Los Angeles og inn til Hollywood. Vi fikk tid til å gå litt på Walk of Fame, handle litt og slikt. Vi fikk liten tid, så vi stresset hele tiden og løp fra butikk til butikk. Jeg måtte stoppe opp for å ta bilde med en som hadde kledd seg som Tom Cruise og jeg fikk helt sjokk. Jeg ble så starstrucked fordi han var så lik! Vi endte kvelden med et annet stopp litt forbi Beverly Hills, hvor vi shoppet og spiste enda mer og alt i alt var dagen helt fantastisk! Vi har allerede rukket å se mye og jeg klarer nesten ikke vente på å se mer! Alle menneskene her nede er forresten kjempehyggelige, det kommer faktisk ukjente bort til deg og vil snakke. De spør hvor vi er fra, ønsker oss en fin dag, menneskene her er rett og slett bare kjempekoselige!
ved Beverly Hills

I går dro vi til Disneyland og jeg skal si dagen var stressende. Vi hadde hele 13 timer der inne og vi hadde allerede rukket å gå parken to ganger og tatt noen attraksjoner etter bare fire timer. Det ble jo verdt ventingen når vi så Disney paraden senere på ettermiddagen og alt fyrverkeriet på kvelden. Det er fint å ha vært der, men litt mindre tid hadde nok ikke gjort noe.
I dag har jeg allerede rukket å spise frokost, lunsj og vært på Target. Klokken er snart ett og skolen starter to i dag, senere i kveld drar vi ned til en strand så det blir nok kjempekoselig! Jeg kjenner at jeg er litt brent etter den sterke sola på Disneyland i går. Været nå er overskyet, men jeg syntes jeg ser sola titter litt frem langt borte. I morgen skal vi til Venice Beach og Santa Monica, så det blir nok supert! Nå skal jeg gjøre meg klar til en tre timers lang skoledag. Håper alle i Norge har hatt en fin dag!

Har noen av dere vært i LA eller på Disneyland?

CALIFORNIA

 • 11.07.2014, 21:57

Lokal tid: 13:00 Norsk tid: 22:00

Heii og god dag fra California! Nå sitter jeg på rommet sammen med romkameraten min Maria, som jeg er så glad for å dele rom med. Det er kjempefint her, lederne er supre, rommene er kjempefine og været er på topp. Jeg reiste hit 07:55 i norsk tid på onsdag og 30 timer senere var vi fremme. Vi mellomlandet i London, hvor det utrolig nok ble tre timer med venting på flyet fordi det var noe feil med det. Dette var jo så typisk uflaks for vår del fordi vi endte med å ikke rekke flyet vi skulle ta videre til Los Angeles og måtte vente tre timer på et nytt fly på flyplassen i New York. På flyplassen i New York møtte vi Austin Mahone! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, så det ble et bilde med han og han var kjempehyggelig! Kvelden ble mye bedre for oss etter vi møtte han, og de ekstra timene var virkelig verdt det! Etter en lang flyreise var det deilig å komme frem, så det ble senga med en gang!


på flyplassen i NY

Første dagen her borte, som var i går var jeg utrolig sliten. Jeg hadde sovet litt på flyene dagen før men likevel var jeg kjempetrøtt. Det ble mye bedre etter vi hadde spist en god frokost og fått en omvisning i byen. Vi gikk innom Target, dette er definitivt en butikk som passer alle! Det er så billig og så mye å kjøpe! Jeg har det virkelig helt supert her, alt er som vi ser på film, rett og slett kjempefint! Vi fikk også litt fritid før vi hadde skole, skolen er forresten helt syk! Det er basseng her, idrettshall, bowling, butikker, Starbucks, cafeer, jeg er sikker på at hele skolen er større enn byen jeg bor i hjemme. Skoletimene er helt greie og lærerne er utrolig snille! Jeg og noen andre valgte å spise middag ute, så det ble en koselig kveld!


campuset

Nå er klokken ett her i Long Beach og vi skal gå for å ha skoletime. Derfor jeg ikke har så mange bilder er fordi telefonen min har vært tom for strøm, men jeg skal ta en del bilder i kveld! I kveld blir det disco, er litt usikker på om vi orker å dra siden vi enda er slitne etter reisen. Uansett så blir det nok en kjempefin kveld! Kos dere der hjemme i Norge!

California

 • 08.07.2014, 20:54

Nå er dagen virkelig her! Denne dagen har jeg gledet meg til i evigheter. Jeg kan først fortelle dere at jeg har skaffet meg leilighet i dag! Jeg var på visning i forrige uke og i dag fikk jeg en melding om at vi kan flytte inn i midten av August. Dette gjorde meg så utrolig lettet, jeg har jo stresset med leilighet i ukesvis nå og endelig har jeg fått skaffet en! Planen er å flytte inn sammen med ei annen jente jeg har blitt kjent med som går på skolen jeg starter på. Vi gleder oss utrolig mye og dette kommer til å bli kjempebra! Men over til noe annet. Kofferten min er pakket, håndbagasje gjenstår og jeg er reiseklar. Jeg sitter og drikker mitt siste glass med sjokolademelk her i Norge og det er hele fire uker til neste gang. Det er kjemperart å tenke på at om seks timer er jeg på vei til flyplassen, elleve timer til flyet går og det er tolv timer til jeg er i London. Jeg har ingen planer om å sove i kveld ettersom jeg ikke gjør noe annet enn å trekke på smilebåndet. Jeg er faktisk i USA snart, det er så fantastisk å tenke på.

Jeg startet dagen i dag med noen episoder av Teen Wolf på senga. Det tok litt tid før det gikk opp for meg at jeg snart reiser, og det er herlig. Jeg, mamma og kjæresten hennes dro for å besøke mormor og når vi kom hjem igjen dro jeg rett på en løpetur. Jeg endte opp med å gjøre litt styrke når jeg var tilbake igjen og jeg har ikke vært så sliten som nå på lenge. Håper virkelig det blir litt trening i California også, for det trenger jeg nå. For dere som ikke helt har fulgt med så skal jeg på språkreise til Long Beach i California hvor jeg skal være i fire uker. Jeg har valgt kurset som heter International, noe som vil si at det er skole 4x40minutter fra mandag til torsdag med andre ungdommer fra forskjellige land. Dette kommer til å bli en reise jeg aldri glemmer, dette kommer til å være et minne for livet! Dere får alle ha en fin kveld og en fin dag i morgen!

 

Neste gang vi snakkes er jeg i USA!

Packing for California

 • 01.07.2014, 15:10

Hei og god dag kjære lesere! I dag er det en uke til jeg reiser til Long Beach, derfor bestemte jeg meg for å komme i gang med pakkingen så fort som mulig. Jeg er nå omtrent ferdigpakket, mangler bare sminke, sko, håndkle, undertøy og slikt. Jeg har lagt ned syv forskjellige antrekk, tre bikinier og noe komfortabelt å gå med inne på campus samt. toalettsaker. Jeg kommer til å kjøpe en del klær i California så jeg ser ikke vits i å pakke ned mer enn det jeg har gjort. Noe av det jeg kjøper kommer jeg uansett til å bruke der borte, så for å spare mest mulig plass unngår jeg å ta med ting jeg egentlig ikke trenger. Jeg kjenner at det kribler i magen når jeg tenker på at om ikke lenge er det faktisk jeg som er i USA. Det er enda en del papirer jeg må fikse, også skal jeg ringe inn til EF for å dobbeltsjekke at jeg har SIM-kort i orden. Så nedenfor ser dere alle klærne jeg har valgt å ta med meg for fire uker i California, jeg kommer også til å reise i joggebukse og hettegenser med en håndbagasje.Hva syntes dere om klærne jeg har pakket ned? Har dere vært på språkreise før?

Dollars

 • 26.06.2014, 16:35

Heiiheii! Nå har jeg vært hjemme en stund og i dag har jeg fått tatt ut noen dollar, skaffet meg nettbank, kjøpt undertøy, tatt kopi av pass og handlet inn toalettsaker. Jeg gleder meg utrolig til å reise nå, er virkelig ikke lenge igjen. Nå lager mamma middag, det lukter mat helt opp til rommet. Etterpå skal jeg skrive en ordentlig pakkeliste og starte med å pakke litt. Jeg elsker å pakke kofferten før jeg reiser, jeg blir bare så utrolig mer spent, tenk at om under to uker er jeg i California. Det er så rart å tenke på at jeg faktisk er i USA snart, hvor jeg skal være i fire uker. Sommerfølelsen er virkelig på topp nå! Jeg legger ut pakkeliste neste uke en gang. Det var veldig rart å ta ut dollar i dag, det første jeg begynte å tenke på var Miley Cyrus og James Franco. Dollar er så typisk dem. Nedenfor ser dere også bildet jeg tok på Tirsdag som jeg trenger til et eller annet der nede, tror det er studenkort el. Nå skal jeg spise, så vi snakkes!

Har dere handlet med dollar før?

Språkreise sommer 2014

 • 12.05.2014, 23:18

Språkreise, fire uker, Long Beach med EF

Det har seg sånn at nå i skrivende stund er det snart 57 dager til jeg sitter på flyet til California. Sånn som det ser ut nå så skal jeg dra tidlig på morgenen, mellomlande i London, mellomlande i New York og deretter ta fly til LAX flyplass som ligger i Los Angeles. Jeg skal bo på et Campus sammen med mange andre som reiser ned sammen med meg på en skole som heter California State University Long Beach. Her skal vi tilbringe tid sammen i fire uker, oppleve mye og lære mye! Hva vi skal gjøre og slikt vil jeg ikke gå mer inn på for jeg vet enda ikke hva planene blir når vi er der nede og jeg vil ikke fortelle for mye heller, men det er derfor jeg har tenkt til å dele hva jeg opplever med dere og derfor blogge litt når jeg er der nede.

Jeg har planer om å ta med rundt 25.000 kr i lommepenger, dette er inkludert maten jeg må kjøpe selv og penger som jeg skal bruke til shopping og utflukter. Det er enormt med penger til en seksten åring å være, men jeg kommer til å ha jobbet for en del av pengene. Språkreisen i seg selv kom på totalt 38.000 kr og dette er penger jeg betalte fra egen lomme. Jeg brukte konfirmasjonspengene mine til dette og jeg har også lenge spart penger som skal gå til utdanning og slikt, men tenkte at dette er en opplevelse for livet så jeg valge derfor å ta denne muligheten.

Det er slikt at vi kommer til å ha skole når vi er der nede, og i dag fullførte jeg en engelsktest som skal vise meg hvilket nivå jeg ligger på i engelsk. Vet ikke når jeg får vite resultatet, men hvilken klasse jeg kommer i når jeg er der nede avhenger av hvor godt jeg gjorde det på denne testen. Det skal være skole hver dag 4x40minutter fire ganger i uka, fredagene og helgene går bort til utflukter og slikt. Jeg har hørt at alle lærerne som er der nede er superflinke og utrolig hyggelige, så jeg ser veldig frem til dette!

Når vi er der nede går vel for det meste av tiden bort til å oppleve, shoppe, spise og bli kjent! Jeg gleder meg utrolig mye! Jeg tenker at jeg ikke trenger å fortelle så mye mer om språkreisen nå før jeg reiser, men om dere har noen spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet. Jeg skal svare på spørsmålene deres i en kommentar tilbake :-)

 
  

Jeg vil også si at derfor jeg også ønsket å dra på en slik språkreise er for å finne ut mer om landet jeg alltid har drømt om. Jeg har alltid ønsket å studere i USA og flytte dit, men såklart er det beste å vite hva du gjør og hva du reiser til. Derfor er dette en fantastisk sjanse for meg til å finne ut av dette. Om jeg finner ut at jeg absolutt ikke skal tilbake til USA så har jeg iallefall funnet ut det også, det er viktig å gjøre seg kjent med steder! Men jeg vet dette ikke er noe problem, for dette kommer til å bli supert!

Skal du på språkreise? Hvor har du lyst til å dra? 

121 DAGER TIL CALIFORNIA

 • 10.03.2014, 23:49

Åå er så deilig å tenke på at nå er sommerplanene i boks! Det blir fire uker på språkreise i Long Beach i California. Har lenge vurdert å studere i utlandet osv. men har funnet ut at det er best å vente og derfor blir det språkreise istedenfor. Syntes dette virker så utrolig spennende, og jeg er så heldig som kan få oppleve noe slikt! Jeg reiser med EF som er en utrolig flott organisasjon hvor det går ann å dra til flere ulike destinasjoner. Jeg vippet såklart mer inn på USA og bestemte meg for California ettersom det lenge har vært en drøm å reise dit. Det er noe med dette året, jeg vet at 2014 kommer til å bli et supert år. Det er så utrolig mye som skal skje og så mye positivt!

Tenk lange late dager på stranden, starbucks i varmen, shopping, disneyland, fornøyelsesparker, lysene i Vegas og ikke minst den flotte turen med de herligste menneskene! Kjenner at dagene nærmer seg nå, dette blir helt perfekt!Search

Bloggdesign

hits